Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Hmm.. cred ca e destul de usor. Zi-i ca fara aia nici nu te gandesti sa lucrezi si ca preferi sa stai acasa fara nici un ban (sa nu uiti de "nici un ban"). [ |
sunt pe jos de ras :)
cocutica spune:
Salutare tuturor!
Am avut un weekend plin cu musafiri. Se pare ca atunci cand ai musafiri copii sunt cei mai fericiti. Cel putin eu asa eram in copilarie si se pare ca si fetele mele sunt la fel![]()
Nadina multumesc din suflet
pentru sugestia cu bepanthen-ul dupa urechiusa. A mers cu succes, iar eu stau linistita ca nu-i dau Mariei cu unguente interzise sub 2 ani.
andy.p spune:
Cosmy acuma stau si ma tot gandesc ca si a mea transpira asa,ti-am spus,si eu mai si uit sa-i dau vigantol
...iar despre vaccin,tare aiurea acuma se amana banuiesc toate,nuu?
ALINAAAAA pe unde esti?????
Babytza multumim de bunatati,mi-ai facut o 
!!!
Dya imi pare rau ca sunteti asa consti..am vazut poze cu Andrei frumos,frumos si ce a crescuttt
!!!
Roxana hai cuscra cu pozele...cum a fost,vreau sa-l vad pe ginere-miu

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
offtopic: cum sa iti faci relatii ( asa e in viata, nu?)
Jack, un istet om de afaceri, vorbeste cu fiul sau:
Jack: "Vreau sa te însori cu o fata pe care o aleg eu."
Fiul: "Îmi voi alege singur mireasa."
Jack: "Dar fata este fiica lui Bill Gates."
Fiul: "Ei bine, în acest caz..."
Apoi, Jack se întâlneste cu Bill Gates.
Jack: "Am un sotz pentru fiica ta."
Bill Gates: "Dar fata mea este prea tânara pentru casatorie."
Jack: "Dar tânarul este vice-presedinte la Banca Mondiala."
Bill Gates: "Ah, în acest caz..."
În sfârsit, Jack se duce sa se întâlneasca cu presedintele Bancii Mondiale.
Jack: "Îti recomand un tânar pentru a fi vice-presedinte."
Presedintele: "Dar deja am mai multi vice-presedinti decât am nevoie."
Jack: "Dar tânarul este ginerele lui Bill Gates."
Presedintele: "Ah, în acest caz..."
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Anamona cate picaturi de Ca ii dai micutei? Suntem cam in aceeasi situatie si bineainteles ca eu ma agit mai ceva ca pepsi cand e vb de sanatatea puiului meu ![]() |
chiar ma pregateam sa iti scriu ca suntem aprox in aceiasi situatie :)
La noi a vazut semne doar deasupra burticii. De transpiratie nu a facut o legatura concreta, doar a recomandat sa o frecam cu un prosop mai aspru dupa baitza.
Calciu trebuie sa ii dam 5ml, vigantol 3 picaturi - nu stiu daca are influenta si varsta aici, Thea e mai micuta are doar 3 luni jumate.
Rahitism incipient a despistat si la 2 luni cand a marit doza de vigantol cu o picatura la 2 zile (o zi - 2 pic, a doua zi - 3 pic).
Acum e greu cu Calciul pt ca nu il accepta - ...paradoxal 5ml e o cantitate maricica atunci cand incerci sa il administrezi cu seringa iar lingurita e si un mai mare dusman
Eu nu prea m-am agitat asa tare...in fine recomandarea cu calciu e recenta de o saptamana - 3 zile am incercat sa ii dau, urmatoarele 3 am renuntat ca sa nu o fortez. Noi o sa incercam de azi si cu alt produs - babymom a recomandat Calciul de la Pharco si o sa mai incerc sa o imprietenesc si cu lingurita cumva...
Daca doctorita nu ti-a recomandat Calciu, as zice sa mergi pe mana ei. Tin minte ca nepotelul meu a primit Calciu de la Dr Culcer cand prezenta un tremurat al picioarelor ...poate de aia nu m-am agitat nici eu asa tare...dar nici nu ignor in totalitate problema asta.
Propun sa ne mai tinem la curent...

luminita2008 spune:
finally, am reusit sa citesc TOT din urma! ofof,
toate fetele harnicute! si au adormit si hunii dupa ce au papat! 

Noi suntem asa si asa....sambata dupa vizita la rude au fost maraiti, din vina mea, ca am prelungit vizita cam mult....

duminica au fost maraiti toata ziua, am pus tot pe seama vizitei de sambata si a febrei (tot 38....
)... iar de ieri am obs ca fac kk mai des si mai moale, cam de 3-4 ori pe zi, unde pana acum faceau doar o data la 2 zile.... in plus, rare sunt momentele in care nu bazaie, cand dorm sau sunt mufati.... daca nu-s dintii, nush ce poate fi... 

sper sa ne treaca, intre timp mai chemam un pediatru, sa fie totul ok. cu somnul stam in schimb destul de bine... o trezire pe noapte ptr papa si atat. ![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Laura acum o sa fie decalate toate vacinurile, oricum cel de la 2 luni l-am facut la 2 luni jumate. Luna asta a avut nasucul infundat si pana nu a trecut de tot sa stiu ca e bine, nu m-am incumetat sa-l facem. Si acum doctorita nu mai are vaccinul, pana soseste altul. Asta e, nu avem ce face.
Sa-i treaca Alexiei repede mucisorii ca stiu cat de greu trec 
Pozici
Mami super happy de
Maya
luminita2008 spune:
CD, totul bine la botez? Poze??
Ange, cum a fost? V-ati distrat? Sa vezi cum o sa fie la botezul vostru… ma rog, al mandrei!![]()
Tzitziri – si mie pediatra mi-a spus acelasi lucru; ca sucurile nu mai reprezinta diversificare… Neuronul meu nu vrea sa priceapa asta, deci mai astept…
Babytza, vazut pozele ptr Maya ale soricelului… E o norocoasa Maya! Noi suntem asa si asa, sar’na, parca nu asa de plangaciosi ca ieri, cand am simtit ca-mi papa urechile si mie si lui tati. Of.
Babymom, esti geniala, ca de obicei! Cu soacra e poveste luunga, am chemat-o la un moment dat, cateva saptamani si dupa asta am motivele mele ptr care n-o mai chem si basta, chiar daca mi-e greu… Cat despre pufosii mei… ei bine NU seamana la urechi, NU seamana la ochi, NU seamana la conformatia fetei… Nu mai vorbesc de personalitate: unul e fan deget, altul nu e, unul e mai fomist si mai dependent de mami, altul nu e… si tot asa. 
Delphinas mami, oi avea eu DOI copii, dar sa am si DOUA SOACRE????????????????????? [WOW] Pe asta nici nu mi-o pot imagina… Te
si imi doresc din suflet sa fii mamica si, daca se poate, la dubu!!! DOUA fete ti-ar placea?![]()
Simodina, mai, nu merge cu soacra, pe bune, am incercat vreo 2 saptamani si acum regret…
Ada, acelasi sentiment de
il impartasesc si eu… Iar daca vreo zi nu am cum sa intru… mi-e asa dor! Si stau cu rabdarica si citesc apoi tot din urma si ma rog sa nu uit sa raspund cuiva sau sa spun ce mai aveam de spus…
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Feli
si pe tine si pe geminica.
CosmyB, Maya e 
!!!
300, Denisa.g 
Eva, a facut Noah clatite, mei? Sau mai bine zis beyyyyy! Noi suntem restanti cu fursecurile… acum calcam, spalam si facem curat ceea ce n-am reusit in weekend…
Mamidestefan, felicitari ptr primul dintisor!!! Sanatate multa ptr Stefan!
Claudinna, facusi cumparaturi? Cum fuse la Bucuresti? 
Cum ii strig eu pe bebei:
- Edi, Edutu, Edisor, Iezisor, din cand in cand tati ii spune in gluma Eduardisimo (?!)
- Robi, Robica, Robicutu, Robisor, Robertino, din cand in cand tati ii spune in gluma Robertisimo (?!), Bocanila si Catelushu (mai nou zgarie cu manuta peretii patului ca un catelush, manca-l-ar mama!!)
- Ce merge la amandoi: bimbirica, pipetzica (nu ma intrebati de unde sau ce inseamna…), mititelu, gemenutu, geminica mic, goanca, ghinghina, gulie
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
CosmyB. spune:
Anamona
si multumesc mult pentru raspuns, prompta ca intotdeauna
La noi nu cred ca e numai de la transpiratul caputului, a observat ca e putin tesit capul in spate, ca la burtica nu e prea evident. Agitatia mea provine sigur de la imaginea unui copil de 6 ani de la gradinita unde am lucrat
nici nu vreau sa descriu cum arata bietul copil
Sunt mai mult ca sigura ca la nici una dintre noi nu se va ajunge pana acolo. Si sigur, ne tinem la curent 
Pozici
Mami super happy de
Maya