Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
Si ai mei bebei transpira destul de mult, in special in timp ce papa, la ceafa… de unde pana unde legatura cu lipsa de fier?? Sau cu vigantolul?? Ca ai mei papa vigantol direct in gurita si tot asa transpira…… hmmm
Anca, noi da, am facut prevenar, nush cum sa te ajut cu restul intrebarilor, dar vad ca te-au lamurit fetele! 
In alta ordine de idei, ieri am nimerit si eu pampersi cu elastic!!! 

E pentru prima oara! Ii iubesc!!!!!!!!!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
bitza2008 spune:
Luminita
tie si gemenasilor!! Felicitari ca ai scapat de rana....vreau si eu detalii...cum, ce, cand????????
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
andy_galro spune:
Fetelor eu sunt fffffff suparata

si am sa va zic si voua sa va mirati si voi ca eu una nu am mai auzit asa ceva inainte...doar acum de cand am patit-o noi am auzit ca s-au mai intamplat si la altii: dupa cum stiti noi suntem cu casa in constructie si ne-am montat geamurile termopan si de saptamana viitoare ne apucam de tencuit...si ce credeti??? sambata noapte ne-au furat 5 !!!! geamuri termopan ( ca noroc ca erau din cele mici si nu cele mari de la living sau dormitoare) si 1 usa de balcon ....deci mor de ciuda cum sa va spun
......ieri nu am fost buna de nimic...azi ne-am dus sa ne instalam sistemul de alarma...care sincer nu m-am gandit niciodata ca va trebui instalat inainte sa fie gata casa.....

eu nu inteleg cum pot unii sa fie asa??? adica noi lucram de ne rupem si altii vin sa-si bata joc de munca noastra????deci daca as putea i-as bate cu mana mea atat sunt de furioasa![]()

![]()
]
Scuze de off-topic dar trebuia sa-mi descarc si eu nervii cumva
Andreea
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CosmyB. spune:
Lumi ai un
mare de la noi si tinem pumnii sa fie totul bine cu gemeneii, poate se pregatesc dintisorii. Eu cu musafirii sunt cam pretentioasa
sotul ii intreaba de la intrare "Sunteti cumva bolnavi??? Ca daca e asa n-o vedeti pe Maya
" noi ne distram si zicem ca el le face consultul la toata lumea inainte sa-i vada fetita ![]()
Nu de alta dar am patit cu fetita unei cunostinte, are 7 ani si au zis ca nu are nimic, era sanatoasa. Si ce credeti ca a cam apucat-o tusea in preajma micutei
cu toate ca inainte nu avea nimic. Sa-mi vezi soata
Cand mai creste sigur se schimba placa
renunta si tati la consultatiile de la intrare ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
300 spune:
[quote]citat din mesajul lui anamona
300 - nu pot sa imi adjudec acel link
atunci scuzele mele - si tie si mamicii care l-a postat. neuronul meu e obosit.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri dar eu nu am glumit cu Cola...o astept ca pe vacanta de Craciun cand mergeam la munca |
aham, asa eram si eu cu pepsi....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
Andreea - te inteleg perfect, acum nu cred ca e cazul sa va mai faceti nervi faptul e consumat, bine ca va puneti sistemul de alarma. Eu ti-as recomanda sa cuprinda si niste camere video, eventual conectate la internet ca sa poti vedea oricand ce se petrece acolo. Si ti-as mai recomanda asigurare chiar de acum mai adaugi pe parcurs la ea ce mai trebuie...asa barem stai de o grija in privinta banilor.
Si noi am fost cu morcovul pe toata durata constructiei (am dormit si acolo cand nu aveam pe cine sa lasam), dar am avut noroc nu s-a intamplat nimic, cu exceptia contoarului de la gaze!!! noua ne era ca fura centrala cu caloriferele....nici prin cap nu ne-a trecut vreodata ca astia fura si termopanele...cred ca au muncit ceva la ele, nu a vazut nimeni nimic?
oricum de acum incolo sa stii ca incep grijile....o sa vezi cum o sa fie cand o sa plecati in concediu....noi tot timpul lasam pe cineva, basca avem si 2 caini.
pupici si sa treaca supararea....
Mimihoo spune:
Andy, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat.Intradevar, iti vine sa-i snopesti din bataie. Ce dobidoci!
Fetelor, va multumesc ca cititi jurnalul Sofiei. Este un blog tare haios scris de taica-su despre ce mai face si cum se mai distreaza Sofia. Noi suntem sateliti in jurul ei :-) A, taticul nu este jurnalist, doar IT'st si fotograf si cu multa inspiratie artistica. Na, ca mi-l laud :-))
Eu va citesc dar scriu mai rar. suntem bine, sanatoase si ink papa laptele meu
La multi ani puiutilor care se serbeaza astazi!
Mihai Edwin de Denisa.g
Gruia de Nerantula
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75
Mihaela
jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Didididi spune:
Lidia felicitari pt dintisor! Il asteptai tu. Imi pare rau ca ai iar pb cu Stefan.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
bitza2008 spune:
Andy.g imi pare rau!!Pe mine nu ma mira deloc...eu am plantat flori la cimitir si a doua zi nu mai erau... Prietenii mei au pus paznic la casa lor in constructie sa nu pateasca asa ceva...destul ca o fura muncitorii la materiale.
Cosmy noi sunam cand mergem in vizita, si daca e cineva bolnav stam acasa...vorba aia, paza buna..
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze