Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Luminita tie si gemenasilor!! Felicitari ca ai scapat de rana....vreau si eu detalii...cum, ce, cand????????![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) poze |
mami, pai n-am prea multe de spus.... cica nu e acolo, asta mi-a zis doc meu, in care am incredere. undeva inainte sa ajung la el, prin sapt 6 de sarcina, o tante de la sanador mi-a zis vezi Doamne ca am o rana pe col.... apoi am ajuns la doc meu, dar nu am abordat problema, ca ziceam ca oricum n-am ce-i face atunci si oricum nu-mi mai ardea de asta, ci doar sa duc sarcina gemelara cat mai mult posibil... el saracu' nu mi-a zis nimic, ca nu era nimic acolo....
. si, cam asta. dar merci de grija 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Andy galro imi pare rau pt intamplarea nasoala. Exista si oameni care nu prea se gandesc la binele altuia, am patit-o si noi 
Lumi chestia cu lipsa de Fe imi apartine
am cunoscut un baietel de 5 ani, care transpira fff tare, trebuia schimbat de ff des ca era ud tot, transpira la spate si la cap si dupa analize au ajuns la concluzia ca el chiar avea lipsa de Fe.
Iar transpiratul capului, asociat cu alte probleme ar da lipsa de Ca, iar legatura cu Vigantolul, e ca fara Vitamina D, Ca nu se asimileaza.
Pozici
Mami super happy de
Maya
babymom75 spune:
Andreea si noi acum construim casa, de fapt e gata dar inca nu ne-am mutat, dar pe cand era inca santier, ne-au furat nustiu cate baxuri cu polostiren pt. izolatia exterioara si vata minerala, dar vecinii nostrii asa au patit ca voi - le-au furat TOATE GEAMURILE TERMPOAN!!
Noua ne-au mai furat toata aparatura electrocasnica, combina frigo, masina de spalat haine, toate relativ noi, mobilierul, singurul covor, aragazul, ce mai, tot ce aveam noi la vechiul apartament si le depozitasem acolo, pana la mutare. Acum ne-m luat altele noi, ce sa facem? Trist e ca politia doar ridica din umeri...
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
andy_galro, imi pare rau.... dar acum canalizeaza-te pe mai departe, nu te mai consuma pentru ce a fost.... buna ideea cu sistemul de alarma, ca sa nu mai zic utila! hai,
sa nu mai fii supi.
Babymom, parca tu ai casa in constructie, asta poate fi o lectie buna! 
CosmyB, noi am mers in vizita, dar nu era nimeni racit, au fost ei maraiti ca au vazut multa lume + un cupil agitat de 3 ani + casa straina, nu le era locul familiar.... deh, pe de o parte ma invinovatesc ca i-am tinut acolo vreo 4 ore si ceva, pe de alta parte ma invinovatesc ca nu ii scot in lume, sa se obisnuiasca si cu altii, toata ziua doar pe mine si pe tati ne vad... nici nu stiu cum e mai bine... mi-e si frica sa mai plec in vizite de-acum... mai mereu sunt agitati dupa si eu bodoganita de sot. of.

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
CosmyB. spune:
Bitza si noi sunam cand mergem in vizita si intrebam de sanatate
dar se intampla cand vin musafiri la noi, oricum le face soata consultul, dar ii mai scapa si lui si lor, ca doar nu vine nimeni intentionat cand e bolnav iti dai seama. 

LE: Lumi Maya face botic si intoarce capul in toate partile cand suntem in vizite, parca ar cauta ceva familiar. Dar trebuie scosi in lume, ca altfel ii tinem numai de fusta noastra si nimeni nu vrea asta. Tu cu doi nici nu vreau sa ma gandesc
Incet, incet se invata. Nu-ti spun ce scandal face cand o las cu mama sau cu soacra. In rest nu-i auzi gurita toata ziua (ma refer la plans) ca alte sunete soate la greu
Socrul ma intreaba daca plange vreodata?
ca el nu a auzit-o. I-am zis sa vina cand ramane singura cu soacra sau cu mama
atunci sigur o aude plangand.
Pozici
Mami super happy de
Maya
bitza2008 spune:
Am si eu o intrebare:Luati premergator?De care??
Uiam sa ma laud..de Valentine's Lucas a zis mama...dragul de el vorbeste la zile mari
a zis tata prima data de ziua mea..
Cu vorbitul stam f bine, mai greu e cu rostogolitul...nu vrea. Pe burta sta 5min/zi..in schimb ii place in picioare
si daca-l ajut paseste.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Mimihoo spune:
Eu n-am auzit de bine de premergator. Acu' fiecare fac cum considera, ca zvonuri sunt multe.
Luminita, este super blogul tau. Dc as fi stiut in timpul sarcinii imi mai trecea si mie plctiseala, desi mai mult dw 1h nu puteam sa stau pe scaun de durere de solduri. a, ink ma mai dor dar nu atta de tare ca atunci.
Sofia mai mult de 2h nu rezista in vizite. Chiar saptamana trecuta ne-a facut o mare figura. Sambata am fost in ikea si am fost plecati vreo 4h.cu ea am fost. A doua zi am fost intr-o vizita. Abia ajunsesem de 1/2h si se pune pe un plans care s-a tranformat in urlet. M-am speriat rau de tot si l-am sunat pe medic. I-am dat niste Nurofen ca mi s-a parut ca inghite greu (era de la urlat) si a reusit taica-su sa o linisteasca si sa o adoarma intr-o camera alaturata. Acum stiu, o vizita pe saptamana si gata. Poate cand o mai creste va fi mai simplu ...
Mihaela
jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Boo spune:
Babytza
MULTI ANI TRAIASCA !!!! 

Eu sunt in urma rau cu cititul asa ca incerc sa scriu si eu pe langa asa
Eva ziceai ca atata timp cat alaptezi exclusiv nu vin rushii. La mine au venit 
spre marea mea disperare.
Vreau sa te intreb ceva legat de diversificare si ce scrie in cartile alea pe care le citesti. Ce zic oamenii aia de cereale ? E bine de inceput cu ele? Parca americanii ziceau asa, nu ? Si aportul lor care e exact ?
Nausica parerea mea e sa alegi bine tarcul, sa fii atenta ce alegi ca nu e asa oricum. trebuie sa fie si bun la gust ![]()
Voi vorbiti despre program de alaptat, mai mult sau mai putin. Dar eu cu cupilu asta ce ma fac?? Ca parca iar e in greva foamei
Azi dimineata l-am lasat cu tatal lui si dupa o noapte intreaga a baut la prima masa 100 ml.. si urmatoarea a fost dupa 2.5 ore dar asa ca ii era mai mult somn si a supt ca sa adoarma, deci putin.
Anca eu Prevenarul l-am facut, v-am mai povestit. Joi facem a treia doza.
Intrebare: de ce sa dam suc de fructe copiilor? Asta ca inlocuitor de fructe sau pt "hidratare"? Eu ma gandesc sa-i dau masa de fructe si pe urma daca i-ar fi sete, apa. ca sa nu-l obisnuiesc sa bea sucuri dulci, sa bea apa pt sete .. Ce pareri aveti ?
Noi ieri am avut zi tare simpatica. Ne-am amuzat cu copilul. I-am dat un mare morcov si s-a jucat perfect cu el jumate de ora, asta ca era marait si nimic nu-i convenea. Si pe urma am facut baie in cada mare ca intr-o piscina si a inotat, l-am bagat si cu capul in apa si nu a protestat. Deci mai facem ! ![]()
EvaF spune:
Andy, imi pare rau, dar sa stii ca, din pacate, nu m-a surprins ce ati patit, eu as fi pus paznic. Sorry

Bitza, eu sigur ii iau premergator, il protejeaza de multe accidente. De care, ce brand, inca nu ne-am hotarat. Chestia care mi se pare complet inutila e tzarcul, nu ii voi lua, Noah e fff activ trebuis sa fie in miscare, il las pe salteluta de joaca si cate o ora sa dea din maini, picioare, apoi pleaca sa se plimbe in casa. Daca l-as pune in tzarc ar urla si nici nu l-as incuraja sa se deplaseze.
A propos de urlat, haideti sa vedeti cum comunica Noah, am urcat si eu, finally, 3 filme cu tzipatorul meu cu care va amenint de vreo 2 saptamani. E vorbaretz tare, piciul meu'
asa dialogam la 5 luni
scream[1]
scream[2]
Enjoy!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
CosmyB, sar'na, acum am inteles ce si cum cu transpiratia.... merita sa investigam. 
Bitza, felicitari ptr mama

eu nush ce sa zic de premergator.... l-as lua, nu l-as lua... ma rog, le-as lua, ca iau la dublu
... ma gandesc ca m-ar ajuta, mai ales ca nush cum sa ma impart in 2, dar.... mai studiez, vedem.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI