Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anamona,auzi...trendy,culmea ca si eu tot pe asta il vad trendy

Luminita si Luca a facut intr-o seara febra 38.5,nu stiu de la ce,asa hodoroc tronc,pana acu vad ca nu s-a mai repetat.Sper sa fie bine hunii.In legatura cu soacra,ah ce-mi place subiectul,abia astept sa o spun la toata lumea,noi am chemat-o la noi cand Luca avea 2 saptamani si eu inca nu eram sigura pe mine sa raman singura cu el acasa......ea a zis ca vine dupa care s-a fofilat invocand diferite motive...cert este ca pana in ziua de azi nu a veit o ora macar sa ma ajute.Si nu-mi pare rau,chiar daca mi-a fost mai greu,m-am descurcat si chiar daca imi crapa buza de ajutorul ei,nu o mai chem niciodata,sa vada ca m-am descurcat si fara ajutorul ei si chiar bine zic eu.Asa ca eu te inteleg,chiar daca iti e mai greu dar macar stai linistita cu capu'

Chiar Laura bine zici,mami de Alexa si Cipri ce faci???????

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

bitza noi premergator nu vom avea. Nu am avut nici la Matei si ne-am descurcat si fara, n-ea spus dr ca nu e bun pt bazinul lor, si o ascultam....
FELICITARI PENTRU PRIMUL MAMA!!!!! mULTI PUPICI PLIMBARETULUI (dar aveti grija sa nu stea mult in picioruse, ca iar nu e bine prea devreme, pentru coloana!)

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Eu n-am auzit de bine de premergator. Acu' fiecare fac cum considera, ca zvonuri sunt multe.
Luminita, este super blogul tau. Dc as fi stiut in timpul sarcinii imi mai trecea si mie plctiseala, desi mai mult dw 1h nu puteam sa stau pe scaun de durere de solduri. a, ink ma mai dor dar nu atta de tare ca atunci.
Sofia mai mult de 2h nu rezista in vizite. Chiar saptamana trecuta ne-a facut o mare figura. Sambata am fost in ikea si am fost plecati vreo 4h.cu ea am fost. A doua zi am fost intr-o vizita. Abia ajunsesem de 1/2h si se pune pe un plans care s-a tranformat in urlet. M-am speriat rau de tot si l-am sunat pe medic. I-am dat niste Nurofen ca mi s-a parut ca inghite greu (era de la urlat) si a reusit taica-su sa o linisteasca si sa o adoarma intr-o camera alaturata. Acum stiu, o vizita pe saptamana si gata. Poate cand o mai creste va fi mai simplu ...

Mihaela

jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

multam frumos!!
Nici noi nu prea rezistam mult in vizite, sambata chiar ne-am mirat, chiar credeam ca o sa fie totul ok, dar... tot a inceput criza....

ca sa nu mai povestesc cum e in masina.... cum e la stop, cat de mare e plansul.... of. de asta eu stau cu ei in spate, intre scoici, desi nu mi-e deloc comod si nu-mi place ideea... dar macar se linistesc, nu suport sa ii vad plangand...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacribel

Era sa uit. Cine ne poate ajuta sa intram si noi in randul lumii si sa aparem in listuta?
Multumim anticipat!

Buna Lacramioara si bine ai venit!!!
Imi pare rau ...ca nimeni nu a observat postarea ta!Dar las ca nu-i tarziu.Ca sa fi bagata in listutza, ne trebuiesc urmat: numele copilului, data de nastere, greutate si lungimea de la nastere a bblunei.
Am sa ma ocup eu de listutza.
Ma bucur ca te-am convins sa intri in comunitate!
Pupici Dariei (sper ca nu am gresit numele, din pacate stau prost cu memoria in ac. perioada)

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

lui Teo nu i-am luat premergator, pediatra ne-a spus ca ea e total impotriva, pentru ca poate duce la displazie de sold si alte accidente.
Acuma, cu Radu, nu stiu ce sa fac. Ma gandesc ca daca il tot vede pe Teo umbland in jurul lui, o sa vrea si el si o sa am scanadal. Daca i-as lua premergator, ar rotila prin toata casa dupa Teo... inca nu m-am decis. O voi face in functie de cum evolueaza Raducu.

Andy, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa o porcarie...
Poate nu erau bune geamurile alea deloc, si de aia s-au dus poate ar fi facut condens... sigur o sa faca la aia care le-au sutit!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

eu am 2 suzete la mine ca mi se mai intampla sa arunce din gura de zici ca arunca la cosul de basket. si ma maimutzaresc la ea de cred ca se cruceste lumea cand ma vede. ori'cum dupa vreo 10' adoarme ... pana la urmatorul stop, cand o luam de la capat. si tot asa :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Babytza MULTI ANI TRAIASCA !!!!

Eva ziceai ca atata timp cat alaptezi exclusiv nu vin rushii. La mine au venit spre marea mea disperare.
Vreau sa te intreb ceva legat de diversificare si ce scrie in cartile alea pe care le citesti. Ce zic oamenii aia de cereale ? E bine de inceput cu ele? Parca americanii ziceau asa, nu ? Si aportul lor care e exact ?

Boo, autorii americani, in general, sunt pro cereale la inceput, apoi legume, apoi fructe.
Daaaaaar, tot americanii, adica AAP, spun ca nu conteaza cu ce incepi, mai mult cand.

Hai sa iti zic; W Sears zice sa incepi cu cereale de orez sau cu banana (daca bebe nu are dermatita), e de preferat, nu impune, si incepi asa:
- azi pui pe deget si ii dai sa guste, degetul e cea mai buna lingurita, maine ii dai jumate de lingurita, poimaine 1 lingurita, samd

uite aici schema lui sears: http://www.askdrsears.com/html/3/T030500.asp

si aici detalii cat de cat: http://www.askdrsears.com/html/3/T030100.asp

Sa stii, dupa cum vezi in schema pe care ti-am dat-0 mai sus, ca el zice ca un alt aliment ideal cu care sa incepi e sucul de mar:
"6 months Starter foods: bananas, pears, rice cereal, applesauce (Strained, pureed Fingertipful Spoonful)" , deci...concluzii tragi singurica.
Americanii nu impun nik.

Dr romani spun si ei de cereale ca sunt ok, fiind normocalorice si hipoalergenice. Eu stiu asa, si Nerantulei i s-a zis la fel:
Se incepe cu o masura de cereale la 4-5 masuri lichid, apoi se ingroasa treptat pana se ajunge la proportiile indicate pe cutie (in decursul unei saptamani)
Cerealele vor inlocui o masa de lapte ceea ce inseamna ca trebuie sa ajunga sa manace in jur de 150 ml (CU LINGURITA). Pana se ajunge la 150ml se completeaza cu lapte dupa cereale.

serios, ti-au venit rushii? hmmmm, sper sa ma sara

Bitza, felicitari pt MA-MA!!!!!!CE TARE E LUCAS!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In alta ordine de idei, am fost si noi la doctor sa facem vaccinul de 4 luni.Am un copil de exceptie, nu a zis nimic...plus mi-a dormit in masina cumintzica si la dus si la intors.
Am si eu o intrebare si as vrea doar Babymom sa-mi raspunda daca ma poate ajuta normal, asta pt. a nu se mai creea confuzii, jigniri si caterinci ieftine cum am citit in weekend.
Karina se pare ca iarasi nu e in grafic cu lapticul.Mi s-a zis asa, bb pana la 4 luni tre sa ia minim 750grame (cazul nostru 500gr).Si din nou mi s-a recomandat sa o bag pe lapte artificial ca supliment.Nu mai are rost sa scriu, ca nu-mi doresc acest lucru si ca visez la o alaptare exclusivista la san pana la 6 luni.
Intrebarea mea....cum scrie la carte...750 intr-adevar minim????
Doctorita mi-a adresat o intrebare legata despre ce mananc, daca mananc regulat, vitaminizat bogat in proteine, fibre etc..
Si aici este cu buba raspunsul meu....nu, nu ma hranesc sanatos si nu as vrea sa-mi gasesc vreo scuza...as vrea sa fiu doar o super woman si oarecum trupul sa stea cu bb plangacios iar gura si stomacul meu sa se duca sa-si gateasca si sa se infrupte singure.
Se pare ca degeaba am lapte cantitate mare daca calitate mai ioc.
Babymom ce ma sfatuiesti...sa urmaresc sfatul doctoritei mele si sa i dau si supliment???Sau faptul ca a luat 500gr instead of 750gr nu este atat de grav???Cum scrie la cartea ta magica Babymom???
Iti multumesc mult!!!

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy galro imi pare tare rau pt ce ai patit,nu mi-am inchipui asa ceva....in ce lume traim

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva mersi mult, o sa citesc ce scrie pe site-urile alea. Si eu ma gandeam sa incep cu cerealele, v-am mai stresat eu mai demult cu subiectul asta. Maine vine si pediatra si sa vedem ce zice si ea.
De rushi, ce sa zic?? Mi-au venit fix cand a facut fi-miu 5 luni. Sa mor de nervi direct !! Fix ce imi lipsea mie la endometrioza mea. Speram sa o lungesc cat mai mult. dar n-am avut noroc.

uite ce parere are Alex despre ce spune Noah.. cred ca a inteles gluma ! zau, asa a reactionat cand l-a auzit

Mergi la inceput