Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
sabinel spune:
ziua buna! multumim pt urari si la multe inainte lui gruia
, edwin, sasha si vesnei!
la multi ani roxana si sanatate maxima tie si puilor tai!
eva, am citit un articol foarte interesant despre premergatoare aici, noi nu vom folosi, mai degraba ma gandesc la un antemergator. cat despre rusi, nerantula zicea ca n-au sarit-o, desi alapteaza ca si boo, in schimb pe mine da.
voiam sa mai zic multe, dar am uitat. revin
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
musettepink spune:
Eva vad ca Alex de Boo a fost de acord cu Noah....Luca in schimb nu a fost de acord,sugea piciorusul unui leut si cand a auzit tipatul lui Noah s-a oprit din supt,a sta putin si s-a pus pe plans

Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Boo Eva mersi mult, o sa citesc ce scrie pe site-urile alea. Si eu ma gandeam sa incep cu cerealele, v-am mai stresat eu mai demult cu subiectul asta. Maine vine si pediatra si sa vedem ce zice si ea. De rushi, ce sa zic?? Mi-au venit fix cand a facut fi-miu 5 luni. Sa mor de nervi direct !! Fix ce imi lipsea mie la endometrioza mea. Speram sa o lungesc cat mai mult. dar n-am avut noroc. uite ce parere are Alex despre ce spune Noah.. cred ca a inteles gluma ! Mami de Alexandru![]() "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach |
ce fain zambeste. E un scuuump, Alex. Mi-e f drag de el.
Sper sa iti foloseasca info. Te pupic.
O mica precizare am si eu: I-am raspuns lui Boo pt ca m-a m-a intrebat, nu obisnuiesc sa raspund unor intrebari despre alimentatie neintrebata.
Iar despre alimentatie bebe este ultimul meu post pe forum, dragelor. Nu am chef deloc sa ma dau in spectacol, asa cum am fost pusa la colt mai sus.
dar deloc nu am chef !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voi discuta cu voi despre orice altceva...

le: Musette, ce tare! pupici lui Luca

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anamona spune:
rusi - eu stiam ca daca alaptezi exclusiv si durata intre alaptari e mai mica de 6 ore nu ramai insarcinata...acum oare legatura sa fie: daca nu ai rusi nu se lasa nici cu bebe?
premergator - si eu tind sa nu ii iau....ador bebei in 4 labute...apropo de bebe de ieri din filmulet imi amintesc de nepotelul meu care in 10 secunde a strabatut in 4 labe vreo 20m de living si 7 trepte pe scara fara contratreapta de am incremenit cu totii!!!!
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui musettepink Luminita si Luca a facut intr-o seara febra 38.5,nu stiu de la ce,asa hodoroc tronc,pana acu vad ca nu s-a mai repetat.Sper sa fie bine hunii.In legatura cu soacra |
mami, la noi febra nu a trecut de 38, oscileaza, seara si dupa-amiaza e mai ridicata, cam 37.7-38 (rectal). dar asta se intampla deja de cateva zile bune, am chemat si pediatrul, am verificat tot tot si nu e nimik aparent.... of.
ai dreptate cu soacra, eu m-am lasat convinsa sa vina 2 sapt la inceput si acum imi pare rau.... nu vreau sa comentez, ca nu-mi sta in fire sa judec pe nimeni, dar nu era ok... acum e much better.

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
Eva pls razgandeste-te... nu am vazut sa te nominalizeze nimeni.
mie imi place foarte mult implicarea de care dai dovada atunci cand vine vorba de cresterea lui Noah si chiar tin sa aud si parerea ta.
andy.p spune:
Si ptr ca tot discutati de soacre si a mea vine maine si pleaca joi
..noah sa vedem acum cum ne descurcam![]()
premergator noi am avut si la Andy si a fost super k..asa ca ii voi lua si Alexiei.
Andy_g imi pare tare rau de ce vi s-a intamplat.
Bitza felicitari ptr MA-MA..ai un copil tare vorbaret
Alexia a mancat azi marut ...nu mi-a venit sa cred ce frumos a papat ,i-am facut doar jumate si ar mai fi vrut inca![]()
A inceput sa se tarasca in spate...baga capul in saltea si se impinge cu mainile pana cade din pat daca nu esti atent
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sabinel spune:
| citat din mesajul lui anamona rusi - eu stiam ca daca alaptezi exclusiv si durata intre alaptari e mai mica de 6 ore nu ramai insarcinata...acum oare legatura sa fie: daca nu ai rusi nu se lasa nici cu bebe? |
se lasa, se lasa
eva, pai tocmai de asta nu citesc carti, pentru ca te documentezi tu!!! adica imi sistezi sursa de informare??
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
dyanira spune:
Andy.p multumim pentru aprecieri.Da a crescut tare mult!!!Pupici Alexiei are deja 5 luni e mare si lui Andy si felicitari pentru mar cum i-ai dat simplu???
Vreau sa incep si eu sa ii dau mar dar mi-e frica ca daca ii dau gol il doare stomacelul ca am patit cu sucul de mar asa.
Si noi o sa luam premergator.Eu m-am si hotarat de care de la chicco sunt asa multumita si de scaunul de masa de la ei.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
| citat din mesajul lui dyanira Andy.p multumim pentru aprecieri.Da a crescut tare mult!!!Pupici Alexiei are deja 5 luni e mare si lui Andy si felicitari pentru mar cum i-ai dat simplu??? Vreau sa incep si eu sa ii dau mar dar mi-e frica ca daca ii dau gol il doare stomacelul ca am patit cu sucul de mar asa. Si noi o sa luam premergator.Eu m-am si hotarat de care de la chicco sunt asa multumita si de scaunul de masa de la ei. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya
..mar i-am dat simplu,n-am avut probleme nici cu suculetul asa ca am zis sa incerc si i-a placut ff tare.Premergator nu stiu inca de care,n-am studiat piatza deocamdatalaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Alexandru