LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 8
laura_dimitris spune:
Deci, este al treilea mesaj pe care incerc sa-l trimit....
Am compus o placinta pe la 8 fara 10 unde dadeam si cafelutza - am varsat o cana de cafea pe birou, s-a dus naibi mesajul iar documentele "atinse" de tunami de cafea au capatat o patina cafenie
am mai incercat pe la 9 si 10... habar n-am de ce dar am piedut si "placinta " 2
daca si pe asta o sa o pierd...
Saptamana trecuta am muncit pe branci la birou. Acasa, nicio sansa sa pot sta la calculator... Cand gasesc scaunul de la birou liber de barbat si de copil mare se agata maimuta mica de mine sa-i pun muzica si sa dansam asa ca... abia astept sa se termine situatiile uregente de la serviciu , sa ma intorc de la sinaia de la cursurile de prefectionare ( si eu care credeam ca sunt deja "perfecta"...) si sa am timp sa stau la povesti cu voi...
100 x ellenutza si roxanici !
revin separat cu un mesaj de la multi ani sarbatoritilor.
pana atu7nci, nu pot sa ma abtin sa nu o laud pe alinush....
Mai fetelor, nu va imaginati ce poate sa-i iasa din manute zuzulicei de alinush....
Am fost aseara la petrecerea puiului 1 pe nume Luca.
Pai, a facut alinuta noastra o pregatire de nu stiam de unde sa incep... Mi-am pus cate o lingura din fiecare minunatie gatita de ea si tot am mancat ca sparta ca la cate a facut nu aveam cum sa nu mananc in exces fie si cu cate o singura lingura din fel... Niste briose de te lingeai pe degete. O multime de salate care mai de care mai bune si mai "speciale", pui in sos de soia cu nu stiu ce alt sos gen remulate... In fine... si ce m-a dat pe spate a fost si ca a facut toate astea intr-o singura zi, singurica si cu un copil mic atarnat de ea...
Pai, eu m-as fi vaitat o saptamana daca munceam atat...
Nu va mai povestesc cat de dluce poate fi anita ! Este fermecatoare ! Asa de frumoasa, de dulce, de prietenoasa...
Iar Luca, este super inteligent! Stie deja sa citeasca si sa scrie... Pai puturosul meu de dimitris abia daca stie sa socoteasca cu ciferele pana in 10... Iar din alfabet stie doar vreo 6 litere....
trimit repede mesajul si continui
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
GODZILA, FLORINA
CRISANDRADA, BEINAZUTA
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE PUII VOSTRII MAMICI -ZUZULICI !!!
MAIA
YANNIS
ISABELLA
ALEXANDRU
MIHNEA
SARA
o urare speciala pentru pipetzica noastra :
IULIA
LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI IMPLINIRI IN VIATA !!!
SA AI O VIATA LUUUUNGA, SA CRESTI LA FEL DE VESELA, PRIETENOASA, IUBITA, SARITOARE PRECUM FRUMOASA TA MAMICA !!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
ce a mai retinut neuronu' din capitolul acesta....
Mari, am vazut fotografiile cu dariuta ta... este rapitor de frumoasa !!!! Si la fel de frumoasa este si acum - fara carliontii de dinainte... si ce ochi frumosi are...
Am inteles ca a fost sau este inca bolnavioara... Fir-ar sa fie de ghinion !!! Sanatate muuulta si ei si lui sara lui gatta !!
Ramona, off prin ce a trecut si micutul razvanel... Macar sa-si fi facut efectul injectiile si sa nu trebuiasca sa mai faci altele... Si asta a fost tot de natura virotica? Sanatate muuulta !!!
Honey, off, si micutul AJ bolnavior, si o zi de SF. V. ratata... Sanatate ,multa lui Aj iar lui mami sa iasa din butoiul cu depresii cat mai repede!!!
Gratiela, de tine stiu de la sora-mea ca ti-ai luxat piciorul.... Crede-ma ca te inteleg asa de bine!!!!! Eu am stat 3 luni si jumatate cu piciorul in gips cand avea dimitris 2 ani... A fost cea mai neagra perioada din viata mea.. Pe mine mai bine ma omori decat ma pui sa stau in pat si sa nu fac nimic altceva decat TV si citit... Dar, tu - capul sus ca scapi repede! Sa nu faci prostia sa-ti scoti gheata de gips nici macar cu o zi mai devreme ca va fi mai rau...
Eu mi-am scos singura gipsul dupa 3 luni si jumatate ca dr. mai vroia sa-mi puna cel putin 2 saptamani o cheata de gips dar eu aveam nunta si nu am vrut... Nu-ti spun ca si acum am probleme cu piciorul acela... Acum imi dau seama ca a avut dreptate dr. cand a refuzat sa-mi scoata el gipsul...
si stai cumite in pat si scrie-ne aici ce-ti trece prin cap!!!
si 3 burtici dragi mie : cretulina, danonique, ema ( ordinea este alfabetica )
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
Multumim tare mult pentru complimentele primite la poze fetelor Ce de laude, ne umflam in pene!
Nemary Aceea e o poza de cand era mai mic si mai grasun, am aratat-o la un mopm dat sa-l "justific" de ce e un lenes la mers ca tare grasun a mai fost pana deunazi. Sper ca deja a scapat Daria de mucisori !
Apropo de mers, la o saptmana si o zi de la aniversarea anisorului, aka ieri, a facut puiul meu primii pasi si suntem tare mandri!
Stankuta am comandat prin intermediari, nu livreaza direct. In leg cu mytoys.de iti dau un PM acum.
Ploscariu of ce greu trebuie sa fi fost! Am trecut si noi prin experienta spitalului, micut de tot fiind puiul meu.sanatate piticutilor!
Shose sanatate multa mami!!!
LauraI am gasit canapeluta printr-un site e de la bertoni. Au si la quelle, la sectiunea mobila pt copii, si arata f bine dar noi o vroiam urgent si nu se potrivea rozul cu deco din camera( nu de alta hihi).
Elle cam toate carucioarele mai usurele au limita asta de greutate dar pana ajung ei la 15 nu mai vor in carut.( zic eu)
caruciorul pe care l-am luat pt fi miu se lasa aproape total pe spate, el mai doarme la plimbare si sper sa ii fie ok.Este acelasi gen ca maclaren quest. El nu se mai suporta acum in ingelsina din dotare si citem la review uri ca multor copii a inceput sa le placa plimbarea in carut odata cu schimbarea cu unul mai usor si mai aproape de sol. Abia astept sa vad!
Cel f usor, de 4,5 kg, prietena l a luat pt copilul ei care are aproape 2 ani si nu a dormit ever in carut afara, acela nu se lasa f mult pe spate.
Sanatate multa Razvanici si Aj!
LauraD ca ne a fost dor de tine pe aici!
La multi ani Sara!
La multi ani Luca!
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
laura_dimitris spune:
mi-am amintit ca am mai vazut niste copii super frumosi - pupa laura pe ei godzila - sunt adorabili amandoi!!!iar privind fotografia asta mi s-au inmuiat ochii
http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IanuarieFebruarie2009#5299332497566378914
Ah, shose, ce faci ? cum iti mai este ????
si vreau sa o strig si eu pe miki din finlanda...mikiiiiiiiiiiiii
si Eleni - 05.02.2008
madalina28 spune:
Noi ne-am trezit cu febra 39 i-am dat rapid panadol vitamina c, si sper sa treaca sa nu fie ca banui eu, pt ca ieri a tusit putin.Fetele care au avut copilutii bonlaviori cum a evoluat la inceput nemernica de gripa???Sincer nu stiu de unde a putut sa ia in ultimele zile nu am iesit afara si nici nu am avut contact cu alti copilasi, in casa nu e nimeni bonlav si nu am avut musafiri deloc....
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
emabucuresti spune:
Madalina sanatate multa Sofiei, poate nu e totusi raceala ci un simplu puseu sau vreun dintisor
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ramonab spune:
Mada mare atentie, poate evolua foarte repede.La razvi dintr-o simpla raceala, nici macar cu febra, in cateva ore s-a agravat foarte mult.Zicea doct ca sunt acum niste virusi foarte agresivi care ataca foarte rapid,in cateva ore evolueaza foarte mult.
Si virusul poate fi contacta si cu o sapt in urma, si sa incubeze si dintr-o data sa isi arate coltii.
sa nu fie nimic.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
godzila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Dulceata mica . Ce mare a crescut si ce mult s-a schimbat de cand am vazut-o "life" O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze Mari aveti o fetita superba. M-a distrat cum se uita printre picioare...asa face si al meu |
Edit ca nu a aparut mesajul.
E o dulce Daria...doamne ce ochisori, ce carlionti...cum se uita ea printre picioare ca fi-miu.
godzila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Da, isi tine parul legat...cand era mai mica aveam pb dupa aia a aceptat...bine, ca nu e nici opozitionista din fire...si am tot laudat-o ca e f. frumoasa...i-am cumparat accesorii de la Meli Melo...am pus-o sa isi aleaga sg.