LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 9
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Neata !!! Dau eu prima ? Am avut ce recupera la citit si poze multe si filmulete. pe toti sa fie sanatosi ca tare-i buna sanatatea. Uf!!Razvanelu meu a fost pe injectii pana azi (sper, azi mergem la control sa vedem cum sta cu boala)Simpla raceala a evoluat foarte rapid,in cateva ore s-a transformat intr-o angina destul de urata, un gat foarte inflamat de nu putea puiu nici sa inghita laptele.Intotdeauna la prima inghititura de mancare, voma sau in cel mai bun caz isi facea greata,mai mai sa de-a tot afara din el.Asta doar la prima inghititura, dupa aceea nu erau mari probleme, manca,dar putin, jumatate din cat manca de obicei. Doct s-a speriat de evolutia asa de rapida si i-a dat o cura de injectii, si nu orice,ci cefort foarte tari si dureroase.I le-am dat cu xilina, ca sa nu-l doara asa de tare.Azi a primit-o pe ultima, asa sper. In zilele astea nu l-am recunoscut pe copilul meu, a fost foarte apatic, toata ziua imi dormea, avea cate 3-4 reprize de somn pe zi si noaptea o dormea toata ca si inainte.Ma gandeam ca e un efec secundar al injectiilor, dar am citit prospectul si nu am gasit asa ceva. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 1 AN www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
saracutul plang si feciorul si mamica. Insanatosire grabnica
creata2008 spune:
'Neata si de la noi!
In primul rand... mare aniversare astazi! Mama surorii fetitei mele!
"LA MULTI ANI, BEINAZ! SA FII SANATOASA SI SA AI GRIJA DE COPIII TAI FRUMOSI SI DESTEPTI! SA TE BUCURI IN FIECARE ZI DE CE ITI ADUCE VIATA SI SA ZAMBESTI ATUNCI CAND O FI MAI GREU!"
Mariuca era obosita, asa ca a dus-o Dani la somn. Ca atare, va pot scrie.
Mary, e foarte frumoasa Daria. Imi place cu noua tunsoare, ca e haioasa cu bretonul frantuzesc.
Dana, vorbind de lucruri frantuzesti... inca putin si scapi de musafiri.
Ceska, nici Irina n-a mai dat semn de ceva vreme.
Ramona, e nebunie si in Bucuresti, umbla o chestie care se localizeaza in gat, cu febra mare in jumatate de ora, gat umflat, bube in cavitatea bucala... mare, mare grija! Tinem pumnii sa se faca bine Razvanelu', eu stiu deja 2 copii bolnaviori.
Vali, se vede treaba ca ai o perioada nasoala rau. Imi pare rau, sincer! Dar ia-le usor pe toate, nu mai pune la suflet rautati de-ale colegelor, sotul tau poate are o perioada mai nasoala si el... AJ se va face bine, daca are pojar sau varsat de vant. Tu trebuie sa fii tare si puternica! Te strang in brate!
Alinus, esti rapida-foc!!
Deci voi ati avut petrecerea secolului acolo???? Suntem invidiosi!!! Hehehe! E super tare ca au venit si Laurici cu Dimitris, gasca mare si distractie pe masura!
Larisa....???? Ce tare a fost Pipe cu alegerile ei! Am mai zis sau am vurt sa zic si am uitat??
Eu zic ca o sa fie o femeie citita (Biblia poate fi interpretata si ca o carte, nu trebuie neaparat sa o legi de religie) si un medic renumit.
Tu cum te mai simti? A trecut raceala?
Raluca, cum e Sonia azi?
Laurici, bine ca ai luat-o alfabetic, iar pe mine m-ai trecut "cretulina". Ca intotdeauna sunt ultima alfabetic, hehehe!!!
Intrebai de Miki... e bine, munceste din ianuarie, am vorbit cu ea pe mess. Saara e frumoasa si desteapta, creste, merge singurica... totul excelent cu ei!
Acum ma retrag... as gati ceva... nu prea am chef... cu greata asta...
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ereena spune:
scrisesem un mesaj lung si mi-a restartat copilul calculatorul
Ema, la mtei asa a fost , i-a placut in caruciorul sport,usor, si mai jos. acum nu mai vrea in cel mare. eu am luat Hauck Speed Sun sau Sprint fun, nu mai stiu, se lasa pana la 15 grade si e usor
mari, am vazut pe dariuca, care e la fel de frumoasa si cu si fara bucle. Sper sa va faceti bine repede . imi pare rau ca nu veniti duminica, am sa le simt lipsa si dariei, si saratelului si lui eleni
godzila, am vazut si pustanii tai , si m-am topit toata in ochii flacaului tau
trimitem pupici pt burticile pe care le stiti si unul special pentru cea pe care voi nu o stiti
elle, imi pare rau ca esti obosita si te inteleg perfect. matei a avut 2 treziri dar eu am avut o noapte alba din cauza de plans si sentiment de vinovatie. nici pe sot nu l-am lasat a ma ia in brate ,daca matei a dormit plangand si fara mami sa il tina in brate asa am dormit si eu
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Ereena spune:
mada sofiuca dulce. sper sa fie doar o masea
alinush de plus, mai e deschis pt urari ,asa-i ? La multi ani ,Luca !!!
miri ,astept si eu cu mare interes raspunsul la intrebare Kristinei , mai ales ca nu ma gandeam sa il intarc pe matei mai devreme de un an juamte-doi ani.
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
aurel_cris spune:
Urez si eu La multi ani clopoteilor care au facut un anisor sambata si duminica pentru ca nu am fost pe acasa zilele acestea.
ISABELLA ANDREEA
ALEXANDRU LUCA
MIHNEA ADRIAN
SARA IOANA
Sa aveti viata plina de bucuri si succese pitici scumpi.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
ramonab spune:
citat din mesajul lui Ereena trimitem pupici pt burticile pe care le stiti si unul special pentru cea pe care voi nu o stiti MATEI POZE PITICUL URIAS |
Mai avem o graviduta????Cine? cine?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
La multi ani, Beinazutza!
Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Eu am deja dureri de cap monstruoase: vecinul de jos care acum o saptamana dadea cu bormasina acuma parca isi ciopleste tavanul.....MOR!
Afara ninge iar, o sa spal poate geamurile cand doarme Benji ca e frig afara si daca le tin deschise e ca si cum as avea un perete mai putin la sufragerie....BRRRR!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
aurel_cris spune:
Nu am citit nimic din urma inca,ma simt tare obosita caci bulina mea tot haotic doarme si mananca.Am de terminat deasemenea un referat pt la scoala si parca nu imi merge creierul deloc.Trebuie sa ma si grabesc caci la 4 ii cedez laptopul lui tata ca are si el examen.Asa ca abia de miercuri am timp sa recuperez,pariez ca o sa am cateva capitole.Ieri am fost in vizita la finutul nostru care a facut 2 anisori iar Bianca sa simtit tare bine.A fost prima ei zi in care a stat asa mai mult sa se joace cu copii si tare i-a placut.Eram tare curioasa cum se va comporta caci eu pe aici nu prea cunosc persoane cu bebelusi ca ea.Imi pare tare rau ca nu are si ea asa cu cine sa se joace,vecini au copi mari,prieteni nostri sunt in Londra,asta este ce sa zic.
Cam atat despre noi deocamdata caci sunt in criza de timp,o saptamana buna la toate zuzici,fara clopotei bolnavi.
Mai vreau sa le urez La multi ani mamicilor sarbatorite zilele acestea.
ANCASOARE
CRISSANDRADA
BENIZAUTZA
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ereena scrisesem un mesaj lung si mi-a restartat copilul calculatorul Ema, la mtei asa a fost , i-a placut in caruciorul sport,usor, si mai jos. acum nu mai vrea in cel mare. eu am luat Hauck Speed Sun sau Sprint fun, nu mai stiu, se lasa pana la 15 grade si e usor mari, am vazut pe dariuca, care e la fel de frumoasa si cu si fara bucle. Sper sa va faceti bine repede . imi pare rau ca nu veniti duminica, am sa le simt lipsa si dariei, si saratelului si lui eleni godzila, am vazut si pustanii tai , si m-am topit toata in ochii flacaului tau trimitem pupici pt burticile pe care le stiti si unul special pentru cea pe care voi nu o stiti elle, imi pare rau ca esti obosita si te inteleg perfect. matei a avut 2 treziri dar eu am avut o noapte alba din cauza de plans si sentiment de vinovatie. nici pe sot nu l-am lasat a ma ia in brate ,daca matei a dormit plangand si fara mami sa il tina in brate asa am dormit si eu MATEI POZE PITICUL URIAS |
1. si voi - tu si matei - mie dar eu ma gandesc ca vine primavara curand si o sa inceapa sezonul de iesit afara asa ca va vom prinde noi in bucuresti sau,... poate facem si noi o plimbare la giurgiu sa vada dimitrakis al meu dunarea!!
2. cine? cine? cine?
repede, ca mor de curiozitate!!!
sa vina sa dea raportul !!!!
pls!!! ca cine stie cand mai apuc eu forum....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
BEINAZUTZA
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun