LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 7
honey79 spune:
Salut zuzicile.
Noi venim cu vesti nu prea bune: AJ-ul meu se pare ca are pojarel.
De vreo 2 zile, se tot spuzea la gurita si am crezut ca face vreo alergie la formula,desi e aceeasi pe care o bea de luni de zile.I-am schimbat-o cu, formula fara lactoza si cu lapte de soia si cu amandoua la fel s-a intamplat.
In seara asta insa,au inceput sa ii apara bubite rosii pe fata peste tot, pe spate si s-au intins si pe burtica.Nu sunt mari, sunt puncte rosii multe, pe toata suprafata.
Si ganglionii din spatele urechiuselor sunt rosii si se scarpina la ei.
Saracutul, e tot rosu pe tot corpul si nu stiu ce sa ii fac.Habar nu am nici cum a "colectat" virusul.La cresa n-au fost cazuri;cel putin nu ne-a zis nimeni nimic.
Mergem maine la farmacie sa vedem ce ne zic cei de-acolo.
In alta ordine de idei, eu sunt franta, nu mai am timp de nimic.
Ieri, fiind V's Day am plans mai toata ziua (m-am suparat cu o colega la munca) iar pe seara, am sunat acasa, sa vad ce-mi fac baietii si... al meu sot, mi-a raspuns ceva de genu' :" ce vrei?" cand am insistat cu telefonul (am sunat de vreo 3 ori, si am sunat si pe mobil si nu imi raspundea... am inceput sa ma sperii,si sa imi fac tot felul de ganduri. El era la dush. ASeara nici nu am vorbit cu el. Si mi-am promis ca de la anul nici nu voi mai celebra V's Day.
Cu munca tot asa aiurea merge.
Cu scoala, se apropie mid-term si am examene la care trebuie sa iau neaparat punctaj de trecere.
Bebe Andrew ce ma mai face sa rad si-mi lumineaza zilele, altfel cred ca as fi numai in planset si cu inima grea. El insa, nu ma lasa sa cad in depresie, desi sunt cu un picior deja peste prag.
Scuze ca nu am mai citit nimic de voi.... doar pe pagina asta mi-am aruncat ochii si..am vazut Dana, ca ai avut musafiri si ca "nu ar fi trebuit " sa vina acum in vizita.Crede-ma ca stiu cum e. Asa am avut eu, o luna inainte sa nasc, pe cineva, care de facpt vroia sa stea vreo 2 saptamani.Dar dupa 3 zile de stat in casa si de plictisit, si-a facut bagajul si-a plecat.Ce puteam sa fac? Eu aveam dureri in toate partile, nu permis, nu nimic...asteptam doar sa ajung la termen sa nasc, numai chef de musafiri nu aveam.
Ehhhh.... noi sa fim sanatosi.
PS: Aveam de gand sa ii fac o mica party lui Andrew, Sambata viitoare de ziua lui... cu copiii a 2 colege de la munca, insa... daca are pojarel... nici nus tiu ce sa fac, sincer.
Poate doar sa ii fac un tortulet si...sa mergem noi 3 la studio sa facem o poza de familie.
Ma mai gandesc la aspectul asta.
Va pup.Ma duc sa ma trantesc in pat.
O zi faina va doresc insa, voua.
Pupici.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ramonab spune:
SARA, La multi ani, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai mult noroc in viata, sa fii inconjurata numai de oameni buni!
CRISSANDRADA, La multi ani!!!!
BENIZAUTZA, La multi ani !!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ereena spune:
neatza, zuze buburuze
ramo,si razvanelul mic si iubit. Tare rau imi pare ca ati facut injectii.Cefort a facut si matei cu genta, dar pe branula. si dor al naibii. Cat despre somn, doctorita noastra a spus ca asa dorm cand sunt bolnaviori. Offf, ma doare sufletul cand aud de injectii si bebelusi bolnaviori .
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Ellenuta spune:
neata zuzici,
ramo multumesc de cafelutza. este tare buna si numa la fix dupa ce eva azi-noapte mi-a dat trezirea de 3 ori .. de doua ori m-am dus eu si a treia oara tati .. cred ca o supara dintisorii. ii dadusem deja nurofen si nu am mai putut sa-i dau .. am stat langa ea pana a adormit .. imi pare rau ca micul print a facut injectii .. off Doamne cum o fi evoluat asa rapid boala? pupam razvaniciul sa se faca bine repede.
nemary cat de schimbata la fata e dariuca .. pe bune, parca e alt copil tunsa asa .. oricum e tare frumoasa!
danutza ce au mai facut musafirii? hai mami nu te mai supara .. asa-s unii fara obraz ..
noi avem noroc ca majoritatea prietenilor nostri au copii la randul lor si stiu cum e .. ne facem programul in functie de ei si gata.
honey off si voi bolnaviori .. pojarel .. de unde s-a captusit AJ? de la cresa? sper sa-i treaca repede.
shose cum mai esti? mai ai febra?
lala ai scos blogul de la semnatura .. de ce??
si acum dau o strigare
laurici, alina023, alinatudor, miki baby zuzici pe unde umblati???
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Pe langa ca-i bolnvior, ii mai iese inca un dinte.Si il chinuie cred ca si ala.
Dana au plecat musafirii nepoftiti?greu ii cu nesimtirea asta.
Raluca ati fost in Ungaria?
Honey imi pare rau de pojarelul lui AJ.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Buna dimineata, zuzici dragi!
Vezi Elle ce repede raspund la apel?
Noi am fost foarte ocupati zilele astea. Sambata baietelul meu scump a implinit 6 ani (!!!!) ...inca nu-mi vine sa cred ca am baietel asa de mare. Cretulina si Rlc multumim pentru urari!
Ieri am facut petrecerea (dupa ce sambata am facut pregatirile singura cu Ana....care a stat agatata de picioarele mele toata ziua). La petrecere au fost si Laurici si Dimitris . Ce mult m-am bucurat!!! Mi-a parut insa tare rau ca nu a venit si Eleni, pe care abia o asteptam .
Baietii s-au distrat tare bine (cu cate o repriza de lasat botic si suparat...dar trecut repede ) iar Luca, dupa plecarea musafirilor a decretat:" Mama, asta a fost petrecerea secolului!" .
Ana s-a tinut dupa copii tot timpul, a papat la briose si s-a rasfatat in bratele tuturor.
Per total ma declar si eu foarte multumita.
In alta ordine de idei abia astept sa ne vedem la petrecerea clopoteilor. Am aflat si eu sambata cu parere de rau ca Laurici nu mai poate veni. Eu ma gandeam sa venim impreuna la party. Asa ca, prin prisma noilor planuri daca exista vreo zuzica pe care o pot ajuta cu transportul la si de le locul de joaca (eu locuiesc in Militari) dati de veste!!!
Am vazut ca Robert pui mic a facut injectii... Ce rau imi pare!! Offf...sper sa nu mai fie nevoie de pacatoasele alea de ace!
La fel am vazut ca sunt bolnavioare printesicile de Gatta si Mary. Pupam scumpele sa treaca repede! Asa de rau imi pare ca nu mai veniti nici voi la party!
Din pacate nu am apucat sa citesc decat vreo cateva pagini din urma (aaaa....Grati, sa treaca durerea la picior cat mai repede!). Daca mai am timp azi, mai intru. Dar din pacate nu promit nimic.
Va pupacesc cu drag!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
alinush vai cat de varza sunt eu ... si stiam ca e ziua lui lucuta pe 14 febr ... imi pun cenusa in cap, ce sa mai ...
sper sa primiti urarea mea intarziata ..
LUCA sa fii sanatos pui frumos, sa ai noroc in viata, sa fii iubit si rasfatat si sa ai grija de surioara ta frumoasa!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
nemary spune:
off, Alina, de cand cu Daria bolnavioara am uitat multe. scuze de intarziere
LUCA
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Ramo, multa sanatate lui Razvanici si poate scapati de azi de injectii ca tare urate mai sunt.
LauraI, am tuns-o pt. ca avea la spate niste fire de par fff subtirele, de cand s-a nascut, si care i se incurcau tot timpul, adunau toate scamele din casa. cand m-am uitat la pozele de acum 2 zile nu-mi venea sa cred cde scurt am tuns-o. dar o sa-i creasca si sper ca tot buclat.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
Neata,
Ce vreme de kko !!!
Ramo, off, sper sa-i mearga tratamentul si sa se faca bine, Razvi; injectii ... brr, m-apuca groaza, numai cand ma gandesc.
curajosul mic.
Shose, cum iti mai e? Am citit de ieri, dar am uitat sa zic si eu 'o vorba buna'.
Alina023, sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos si norocos!
Deci, din septembrie, incepe 'mare aaventura' (scoala)?
Mary, deci.... fara cuvinte! Daria este o papusica, iar poza in care doarme la tine in brate, mi-a mers la suflet!
(ai tuns-o la coafor? sau tu, acasa?)
Raluca, ce bine ca Sonia incepe sa-si revina!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela