LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 6
danonique spune:
Musafirii nostri s-au intors de la Disney,au stat putin acasa sa se odihneasca si acum i-a scos tati la restaurant urmand ca apoi sa ii plimbe pe la Turn,pe malul Senei si pe la Arc.Maine nu stiu ce planuri au dar eu sper sa plece spre Italia.Au fost draguti si le-au luat copiilor multe jucarii de la Disney dar nu era acum momentul potrivit ptr vizite.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemary am pus si eu cateva poze noi cu Daria, cateva facute chiar acum, pe seara. daca aveti timp, le puteti vedea aici http://family.webshots.com/photo/2640903680101440186qllirK Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
E rapitoare! Aveti petitori? Stam si noi la coada
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Eu ma tot gandesc la cate o zuza care nu a mai intrat de mult si la usa careia am sta la coada pentru clopotica: miky_baby si Saara!
Ce mai stiti de Jelimoni?
Si ar mai fi mamici....destul de multe, sau? Lipsa la apel vreau sa zic.
Acuma merg si eu la film...sa il vad de la jumate mai incolo sau probabil finalul.
Noapte buna!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
RO ANA spune:
Buna seara si din partea noastra,
Noi am fost plecati la munte.......... a fost foarte frumos, zapada, vreme buna, ne-am simtit extraordinar si noi si piticii.
Roli, eu am fost cu Ioana la Oftapro(mi se parea ca are strabism, dar nu are)la dr. Teodorescu.
Mari, ai o minune de fetita........e foarte, foarte frumoasa.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)
rlc_sandor spune:
Sara
si sarbatoritilor de ieri:
Luca
Ancasoare
...ati vorbit de aerosoli,Roli si Sonia face acum exact acelasi tratament si sunt multumita ca da rezultate,inainte facea cu bicarbonat si era frectie la picior de lemn...
noi maine mergem la control sper sa fie totul ok dupa noul tratament iar eu sunt foarte deprimata de 2 zile de cand am auzit o stire despre o mamica de 19 ani,operata la fel ca mine la 6 sapt dupa nastere si care din pacate nu a avut norocul meu,a murit la cluj unde a fost trimisa in "disperare"de catre medici.....din pacate dr care isi fac meseria cum trebuie se pot numara pe degete in orice unitate sanitara
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
nemary spune:
multumim zuzici pentru laude
Roli, nu e nevoie sa stai la coada, nu a petit-o nimeni pana acum. suntem onorate. si ce rau ne pare ca numai putem veni la party sa se cunoasaca bebei fata in fata, nu doar din poze
Ceska, esti singura care a remarcat.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
multa sanatate Sonia
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Mey, da-i frumoasa Daria, foc SI are gurita aia ca o ciresica, parca-i data cu luciu de buze! Dar de ce ati taiat minunile alea de carlionti Plang de mila lor! Dar si tunsulica e f frumoasa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Eliza spune:
La multi ani! Sara, sa cresti mare si frumoasa. Sa ii bucuri pe parinti si sa-ti Dumnezeu numai sanatate si bine.
Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata !!!
Dau eu prima ?
Am avut ce recupera la citit si poze multe si filmulete. pe toti sa fie sanatosi ca tare-i buna sanatatea.
Uf!!Razvanelu meu a fost pe injectii pana azi (sper, azi mergem la control sa vedem cum sta cu boala)Simpla raceala a evoluat foarte rapid,in cateva ore s-a transformat intr-o angina destul de urata, un gat foarte inflamat de nu putea puiu nici sa inghita laptele.Intotdeauna la prima inghititura de mancare, voma sau in cel mai bun caz isi facea greata,mai mai sa de-a tot afara din el.Asta doar la prima inghititura, dupa aceea nu erau mari probleme, manca,dar putin, jumatate din cat manca de obicei.
Doct s-a speriat de evolutia asa de rapida si i-a dat o cura de injectii, si nu orice,ci cefort foarte tari si dureroase.I le-am dat cu xilina, ca sa nu-l doara asa de tare.Azi a primit-o pe ultima, asa sper.
In zilele astea nu l-am recunoscut pe copilul meu, a fost foarte apatic, toata ziua imi dormea, avea cate 3-4 reprize de somn pe zi si noaptea o dormea toata ca si inainte.Ma gandeam ca e un efec secundar al injectiilor, dar am citit prospectul si nu am gasit asa ceva.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)