LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am reusit sa incarc si eu 2 filmuletze
http://video.google.com/videoplay?docid=-8243118259564086220
http://video.google.com/videoplay?docid=-2368420102987364389

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI SARA MARIA!
Sa fi sanatoasa pui mic, isteata si norocoasa!

Hehehe Shose ce doctorita o sa ai la usa!

Dana nici eu nu suport genul asta de musafiri mai ales de cand am bb, cand am astfel de cazuri ce-i drept f rar las sa se inteleaga ca sunt deranjata, poate sunt eu mai altfel nu sunt f diplomata...Frumos cadoul primit de la sot, noi nu am sarbatorit.

Roli nu esti singura cu sotul la birou si al meu a plecat"pt o jumatate de ora" de vreao 4-5ore...noroc ca am si eu ceva de lucru si ca bibilina mea doarme de la 14.

Vroiam sa spun despre carut sport si eu am am dat tanculetul cumnatei mele cu tot cu landou si scoica,acum avem tot Maclaren ca al Danei, sta f bine in el poate dormi destul de confortabil ,ceea ce ma incanta si mai tare e ca nu ma cocoseaza, Sofia + carut cantareste cat mine

Despre ochisori nu stiu nimic, Sofia a avut probl asta pana pe la 6 luni, acum chiar o urmaream zilele astea nu mai are nimic.Vroiam sa va intreb stiu ca s-a mai discutat Sofia are fontanela inchisa, este normal?Nu i s-a inchis de mult de vreo luna

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Am uitat sa urez si eu sanatate multa puilor bonlaviori!
Ma bucur ca Sarei si Dariucai le merge bine cu aerosolii, de Luca ce stiti?

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Vera am vazut filmuletele dar fara sonor din pacate, nu-mi merg boxele, ideea e ca ai niste copii superbi Iulia este asa de frumoasaaaaaiar Vladi are niste ochisori .In ce zona locuiti?Poate ne strangem o data si fetele din Ploiesti...de obieci ne intalnim doar eu,Nicole(Aweya) si Crista, iar cu Mitshu ma mai intalneam ocazional prin oras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ma bucur sa aud ca cele doua prinrese SARA si DARIA sunt mai bine.Multa sanatate!Eu am reusit sa adorm langa Vanessa o jumatate de ora.Ma uitam azi la cei doi puiuti si mi se pare ca am deja doi copii mari,care se iubesc foarte mult.Mor de dragul lor cand se strang in brate sau cand se joaca impreuna.Sper sa il accepte cu usurinta si pe cel mic.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

SARA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, hello!

Au fost nasii nostri de cununie pe la noi, cu fetita lor. Fetelor, am ramas siderati si eu si Dani. Mariuca s-a jucat timp de vreo 3 ore cu Anastasia, radeau amandoua, povesteau, a fost incredibil. Acum am inteles pe deplin ce inseamna sa ai 2 sau mai multi copii, sincer va spun. Bine, ea e marisoara, are 5 ani, dar oricum, altfel se antreneaza la joaca si la discutii cand sunt mai multi copii.

Vorbind cu ei de bebe2, de cum vom aranja sus, nasul a sustinut (ca si mine) sa mai facem o camera peste terasa pe care tocmai am construit-o. Adica nu s-o daramam, dar sa ii scoatem acoperisul si sa construim pe structura existenta. Stii cum e... cand te mananca! Ca atare, mai bine faceam sex aseara, ca altfel nu imi veneau idei de-astea nebune la 12 noaptea!!!

Dana si Grati... mie, daca mi se pune pata, gata! Ai terminat-o! Cu mine nu te joci, ca iti spun in fata ce cred, nu trebuie sa ma ascund, ca nu mi-e rusine de parerile mele. De altfel, ati cam vazut si voi ce tipa sunt: directa si mai putin diplomata, daca cred cu tarie in ceva. Si noi, cand ne-am mutat la casa, parca toata lumea atunci ne descoperise. Nu vorbesc de prieteni, ci de amici sau cunostinte, care se infiintau cand ne era lumea mai draga, in conditiile in care Dani are un program absolut infernal in uikend. Si nu o aveam pe Mariuca. Acum nu mai vin.

Iar pe "prietenii" de circumstanta, ca au nevoie sa stea undeva cat timp sunt in Paris... i-as tolera maxim o data sau de doua ori. Dar nu cu 2 copii si al treilea in burtica... Da' vorba Ceskai, multi trec prin viata fara 7 ani de acasa si cu obrazul gros!

Mary, ma bucur ca sunt bine fetele! Aerosolii functioneaza si e perfect!

Carut sport avem Citisport de la... offf, ce lapsus am! Stati sa caut pe net... A, de la Graco. Eu sunt multumita de el si Mariuca pare la fel.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Am reusit sa incarc si eu 2 filmuletze
http://video.google.com/videoplay?docid=-8243118259564086220
http://video.google.com/videoplay?docid=-2368420102987364389

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Ce copii frumosi ai sa fiti sanatosi cu totii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gabritzza, cum a fost la doctor? vesti bune? sper ca da, hai ca am tot intrat sa vad ca ne dai vesti bune.

Vera, am vazut filmulete cu puii tai, sunt 2 frumosi, dar cel mai mult mi-a placut de Vlad cum ti-a zambit atunci cand l-ai strigat. e un dulce.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multzumim

Mada eu stau in Mihai Bravu. Sigur ne vom intalni cand se va mai incalzi...nu peste mult timp

Mergi la inceput