LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vera ff dulci puii tai!! ce il plimba iulia pe vladutz cu carutul.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Sara sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, fericita si iubita!
Crissandrada

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am venit inghetati de afara! Daca Andrei doarme de la 12 la 14, fix cand e soare, iesim cand se face frig. Of,asa vreau sa-i schimb programul...dar cred ca dupa ce se schimba ora si se mareste ziua.
Frate-sau la varsta lui, dormea dupa masa de pranz, la 13.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Sa nu treaca ziua:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, SARA IOANA!
SA FI FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURIE, PARINTLOR!

Acum,

Ma bucur ca Sara si Daria sunt mai bine;
Ramo, Razvi cum e?

Dana, a propos de 'prieteni', eu le-as zice de la obraz, ca nu-i momentul potrivit de vizite.

Silvia, la noi, cand ne-am luat casa, nu si-a mai amintit nici un 'prieten' de noi; nici macar cand i-am rupt turta Adelei.
Ca sa nu mai zic, ca - in afara de 3 familii, care au copii (mai mari, e drept) - mai toti prietenii cu care ieseam inainte de Adela, acum nu ne 'inteleg' cum de ne facem program "dupa baie", "dupa ce mananca", "cand se trezeste" .... eee, dar roata se-nvarte si razbunarea va fi dulce.

Roli si Adela doarme, exact cand e 'cald': de la 13:00 la 14:30.

Am vazut filmuletele, Vera - ai niste copii tare dragalasi!

Mai vroiam sa zic ceva, dar acum scoate foile de la imprimanta si urmeaza, cablurile.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cand ai copii devii incomod. Si noi am cam fost 'uitati' de cand avem copii, ca nu mai tinem pasul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor ca vorbim de suflete...de prieteni...noi suntem tare stranii...avem prieteni numarati pe degete. Desi suntem destul de primitori, toleranti uite ca nu am reusit sa ne lipim de suflet prea multe persoane...au fost oameni care parca ne urmareau: s-a mutat sotul in Bucuresti, a venit si el, am luat noi casa, au luat si ei, am facut ei un bebe, a tipat si el tare la gaina sa faca oua (si acum e pe vine)....ciudat e ca desi i-am ajutat de cate ori au avut nevoie, acest @amic@ nu-i adreseaza nici un cuvant sotului meu (cred ca lui ii este dator cu tare tare multe)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu trebuie sa ai copii sau sa fii geniu, ca sa iti dai seama ca trebuie respectat un program atunci cand ai copii. Unui adult ii poti spune ca nu e gata mancarea, sa mai astepte inca 10 minute, dar unui copil cam greu, ca iti urla in alea 10 minute de iti ajunge pe ziua respectiva. Ma rog... toate stim ca nu e usor, mai ales daca esti doar cu sotul pe aproape.

De-asta pe mine nu ma intereseaza prea tare ce zice lumea si prefer sa nu pierd vremea cu oameni care ma judeca, ma vorbesc pe la spate sau nu inteleg cum sta o situatie, nici macar cand le-o explici. Mai bine fac altceva!

Un exemplu... Cand am instituit regula nefumatului in casa, se mai trezea un ametit sa ne intrebe ce fac prietenii nostri, cand vin la noi. "Fumeaza pe terasa, in curte, in foisor, la vecini, unde vor ei, dar nu in casa!" era raspunsul invariabil. "Si daca nu le convine?" "Pai atunci sa nu mai vina, sa stea la ei acasa, ca inseamna ca nu ne sunt prieteni!"

Nu ne simtim singuri in 2, acum in 4 , ceea ce este extraordinar. Dar avem noroc de 3 cupluri de prieteni (excluzand familia, evident), care gandesc ca noi.

Poate sunt eu prea drastica si dura, dar am ajuns de ceva ani la concluzia ca viata e atat de scurta si ne trece atat de rapid printre degete, incat nu am de gand sa o petrec alaturi de oameni pe care nu-i plac sau care nu ma agreeaza.

Citat:
citat din mesajul lui ginnette
Silvia, la noi, cand ne-am luat casa, nu si-a mai amintit nici un 'prieten' de noi; nici macar cand i-am rupt turta Adelei.
Ca sa nu mai zic, ca - in afara de 3 familii, care au copii (mai mari, e drept) - mai toti prietenii cu care ieseam inainte de Adela, acum nu ne 'inteleg' cum de ne facem program "dupa baie", "dupa ce mananca", "cand se trezeste" .... eee, dar roata se-nvarte si razbunarea va fi dulce.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Te inteleg perfect, am trecut si noi printr-o experienta de genul asta. E foarte "haios" sa se tina cineva de "coada" ta si sa isi insuseasca realizarile sau ideile tale ca fiind ale lui.

Stii cat de ocupati am devenit cand i-am "mirosit"? Preferam sa stam doar noi doi in casa sau sa iesim singuri, decat sa detestam fiecare secunda petrecuta in compania lor.

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor ca vorbim de suflete...de prieteni...noi suntem tare stranii...avem prieteni numarati pe degete. Desi suntem destul de primitori, toleranti uite ca nu am reusit sa ne lipim de suflet prea multe persoane...au fost oameni care parca ne urmareau: s-a mutat sotul in Bucuresti, a venit si el, am luat noi casa, au luat si ei, am facut ei un bebe, a tipat si el tare la gaina sa faca oua (si acum e pe vine)....ciudat e ca desi i-am ajutat de cate ori au avut nevoie, acest @amic@ nu-i adreseaza nici un cuvant sotului meu (cred ca lui ii este dator cu tare tare multe)...

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

"La multi ani!" micutei printese care serbeaza azi un anisor: Sara.
La multi ani! mami Crissandra.

Dany vorbeai de cresterea imunitatii: uite, eu ii dau lui Dudu fier Haussman (avea sideremia 9 fata de minim 35) si suc de portocale 100ml zilnic. A capatat culoare in obraji si nu a mai racit. In plus bag in fiecare seara broscutza umidificator de la Laica (am luat-o de pe DC).

fetelor eu deabia astept sa vina party clopoteilor!!! sunt cuminte si nu-mi scot gipsul pana joi numai sa fiu in forma...

ce-a papat azi Dudu: banana cu branzica de vaci (zdrobite cu furculitza), biban file cu legume, clatite cu branzica de vaci...mai tarziu va mai manca un sfert de banana...evident tzitzi la greu (am niste sani imensi si grei...am lapte pt un bebic mic...). V-am zis ca l-am cantarit ieri si are 8900gr? Nascut cu 3000gr si iesit din maternitate cu 2750gr eu zic ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

chiar asa este, de cand o avem pe Daria, foarte putinii amici pe care ii aveam (prieteni cred nu avem nici unul, poate nasii, care sunt oricum la BV) nu ne-au mai sunat, doar noi, le-am spus ca putem iesi si cu Daria la tereasa (in vara) dar tot ne ocolesc cu iesiri;e, mai vin in vizita pe la noi dar fff rar. vorba Roxanei, se intoarce ea roata.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput