Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

heeeeiii, si io, si iooo!! trageti chefuiala acilea si nu ziceti nika???

Ano, sa-ti traiasca sa-nfloreasca!!! sa va fie sanatos si sa va aduca numai si numai bucurii maxime!!! din tot sufletul, La multi ani, Alex!!!
Getoooo, deci pe acolo ai stat ascunsa pana sa apari pe forum ce de frumuseti...pfuai plajele alea ma omoara... hai cu detalii despre lumea aia!! io sorb experiente din astea traite de altii, deh daca nu pot io...hai, io te astept cu detalii!!
Andanii, tocma' vroiam sa te intreb cum a fost la munte..ai grija sa treaca repedea
Silvana, voi? sunteti oke? cum mai e operatiunea 'catel' si operatiunea 'freza' ?! am si io un fix cu tine
Ando, taci tu fata ca ai fost tare bengoasa, din cap pana-n picioare io cred ca te-o deocheat careva de ti-o fost rau
danitin, sa ai sufletul mereu 'ioz'
Katik, meleoane de pupici, va 'vad' in fiecare dimineata, tare frumoasa e floarea de la voi
Doris, pupam fata frumoasa si 'tunsa'
ela mai esti pe baricade? mai poti?
Laureluuu, un mic dejun ceva?! vazut frumusheata si admirat cu ptiu, ptiu
Clau, cum sunteti cu toate alea?!
Mihi, gata vodoo? esti mai bine?
gabi, cum e la noul job? te-ai mai obisnuit?

mai mi-e dor de Lore, daca esti pe receptie va pup si sper ca va e bine
deianira, cum a fost la Cluj, cum e scumpetea mica??? la raport te rog!!

io de juma de ora am ajuns la birou, am luat orasul dintr-un capat in altul la strabatul si acuma nu ma mai misc de aici. bag un ceai fierbinte si daca pot ma ascund intr-un colt undeva la caldura

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simonelu',multumesc mult de urare!Sa dea Dumnezeu numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Alex, sanatate, noroc, fericire si multe impliniri!

Maria, operatiunea cainele am amanat-o, ti-am pove cum e daca il iei de la adapost iar sa dau in jur de 1000 dolari pe un caine momentan nu am sau poate intre timp doneaza cineva un catelus. Operatiunea freza o aman din motive de comoditate, recunosc.
Geta, si eu am vazut pozele chiar daca nu am scris nimic despre ele, nu tot timpu am timp sa scriu imediat dupa ce citesc sau vizionez poze

Trebe sa fug la job asa ca doresc sanatate bolnaviorilor si distractie faina la zapada ca la noi se pare ca o venit primavata

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Acu am ajun si eu de la scarbici

ALEX SA-ti implineasca Dumnezeu toate visele in viata,sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi,sa aduci in continuare bucurii mamei tale,ca tare e mandra e tine si are de ce .

Geta eu stiu povestea cu Sri Lanka ca doar ai spus-o la inceput pe forum, stiu ca ai prins si Tsunami acolo, Im right! intr-adevarul paradisul pe pamant cum reiese din poze si Alex al tau un dragalas,vezi ca Maya tre sa stati la coada ca Andi al meu a cunoscut-o deja,ne mai gandim ce si cum Maya sau Laurica lui Lore .
Merg sa fac o ciorba de vita cu bors (la plic) si niste gratare cu cascaval la cuptor,ieri am avut spaghetti cu sos de rosii si parmezan,mai am mancare de duminica inca cand am avut musafiri dar cred ca arunc tot si tort cu crema de frisca si fructe de padure,vrea careva? merge la un capucino de dupa masa,eu tocmai bea unul.
Va las ca o iau razna,merg sa vad de Deni,ca tot in pat e.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Anuk...La multzi ani si de la mine!...sa-tzi traiasca ficiorul sanatos si fericit...si sa te imbucure pana la adanci batraneti...mama minunata ce esti!

a venit mama si am sperat ca reusesc azi sa dorm...da nu se putu ca americanu o vrea doar pe masa.....azi scosai covoarele la zapada...

geta...minunate pozele...ca si tine...ai un chip bland...

katikule... sanatate cu carul...lori nu s-a plans de maselenici nu stiu cand i-au iesit...

mariuka..zau de ma prind ce vrei sa zici...lumineaza-ma...ca sincer nu-mi prea pica bine...o percep ca pe o bataie ...de batjocura...

ela...cum mai esti?...ca nu mai dadusi pe acia...

pana aici m-o tzinut pixu...va pup pe toate...special bolnaviorii

mihi

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Servus fetilii!

La multi ani ALEX! Multa sanatate,bucurii si fericire!

Geta si io vazui pozele da n-am mai avut timp sa scriu ca avusei treaba si gaza asta mica nu m-o dat pace de comp.Da is mortal de faine si parca ma imaginam si io p'acolo cu cracii prin ocean Pe bune tu ai prins tzunamiul ala urat????

Kati va si va duresc muuuulta sanatate.

Fetelor io azi am avut o durere de stomac de abia am putut sa stau dreapta la ghiseu la reteta si veneau astia frate de zici ca stiau ca nu mi bine si sa ma tina tot numa intr-o miscare nici acum nu mi-o trecut da cred ca stiu de la ce mi se trage.Mancai aseara cereale cu lapte si cred ca lapticu' im da durerile astea
Maya tuseste foarte naspa cu expectoratie...mi tare frica sa nu se traga la plamani daca pana vineri nu e ok merg iar cu ea la dr dar mai stau sa vad cu siropelul asta naturist ca stiu,ca dureaza cu astea naturistele nu trece asa cum ash' vrea io.Ma omoara fata asta cu desenul asta animat BOLT in continuu vrea tot asta deja stie ce urmeaza si spune dinainte asa ceva n-am mai vazut
As trage o fuga pana la Billa da cand merg si vad ce-i afara parca nu mai imi vine de plecare...o-i vedea pana la urma ce fac.
Merg sa manc ceva da nu inainte de a va da un www.notonthehighstreet.com/uploads/partners/mocha/500/latte_macchiato_glass.jpg" target="_blank">latte macchiato si cate o www.gustos.ro/assets/articles/18346/photos/7034/savarine_5_resize.jpg" target="_blank">savarina

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

"LA MULTI ANI!" pt Alex, sa aiba parte de tot ce e mai bun
despre bolile copilariei eu stiu ca cu cat se fac la o varsta mai frageda cu atat sunt mai usoare(peste 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Vajjjjj, atentiune, trece sageata albastra! Is la lucru, nebuneala mare ...

Ana, sa+ti traiasca feciorasul ani multi si fericiti!

Geta, vazut, placut, superb, vreu si eu....

Aida, cu gandurile bune mereu spre voi ...

katik, trei deodata, groaznic rau !

Mihi, pupici multi, cum mai stai cu somnul ...

mariuca, pai ce faci, cafea pe sub pomi in floare visai?

no, ca mai aveam o mie de zis, da ma striga astia. numa atat: m-am turat azi groaznic, am fost cu lori la zapada, am facut un om de zapada pe gustul ei, mare si dolofan, ii radeau ochii in cap de bucurie si cand sa plecam au venit trei vaci pitzipoance care au facut vreo 2 poze cu omul dupa care l-au daramat, l-au calcat in picioare, razand ca descreieratele. A plans Lori de s-a umflat la fazta iar eu am crezut ca dau cu cretinele alea de pamant, daca nu eram cu copilu cred ca le pocneam.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

stiam io ca am uitat pe cineva de pe lista!!
adi, mea culpa cand ma bagam o intalneala anuntam din timp, poate poti veni incoace! multa sanatate!

Mihi, garda jos, io nu-mi bat joc de nimeni de felul meu.
ai scris de curand pe aici ca nu-ti da necuratu pace. intrebam daca esti bine, atat.

Silvana, cred ca trebuie sa iau lecitina, am uitat complet de caine...spor la sala! eu negociez cu mine inca sa imi car dosul si la bazin te pup apasat

Kissu mic, te port in gand si-n rugaciune in fiecare zi, sa-ti fie bine suflet drag Aida

sa va mearga la suflet si sa visati frumos la zile de neuitat

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Neatza .

Cica sunt in vacanta... cica .

LA MULTI ANI, ALEX!

Maria, inca n-am fost, urmeaza, stai linistita ca ai mail cu povestea si poze si tot tacamul cand ma intorc .
Mai am cateva chestii de rezolvat si imi iau zborul .
Nu imi vine sa cred ca se termina vacanta si n-am nicio realizare "relaxanta" .

Cand citesc de ce mancaruri scrieti voi pe aici numa .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput