Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
'Neata la Moj Ajun...vorba lui Lucas si a Simonei...
Getuto,saru-mana !Sa aveti si voi parte numai de bine si bucurie!
Dorisake,sar'na si la matale,insa o data!Sa dea Dumnezeu numai bine!
Gabi...Lucas e total!Si ca tabloul sa fie complet sa sti ca si eu m-am intrebat acelasi lucru ca si flacaul tau!
Simonelule...si noi,si noi...tot aseara,cu saniuta cu tot,trio patrunjel...Marius,Ana si Luana...cu om de zapada cat mine,bulgareala cat cuprinde si alergare cu sanita...a fost demential.
Dar...imi vine sa rup cuiva jugulara,mai precis mie,am facut poze cu telefonul si le-am sters,din viteza si prostie monumentala,cu manuta mea...asa ca sunt duse pe veci...deci io simt ca mor...si va rog sa ridicati in Operei monumentul prostie imense care sa ma aiva in marime naturala chiar pe mine...
Claudia,multa sanatate Denisei!Am auzit ca si la voi e zapada la greu...nu stiu daca-ti poti imagina Timisoara sub zapada....cred ca poti,dar glumesc si eu...cica la Resita si Caransebes zapada are peste 1 metru.
Katikule...baga o informatie colea,cum mai sunteti?
Laurico,ce faci...unde ai disparut?Vezi ca am luat si io pozicile...asa cum am putut eu.
Aiduka,va pup si va imbratisez cu drag mare si pentru Kissy sa aiva o zi cat mai buna,cu trompetica scumpa si vorbareata!Pup ochisorii mari de matzulina!
Gagix,pupicei si mai vorbim.Va doresc o zi faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
katik spune:
la noi toate merg in rate
robi e bine, a facut o forma usoara, i-a trecut deja de citeva zile dar mai stam acasa sa treaca 14 zile. krisztina e ok inca, ii ies trei masele definitive si urla de duurere.vedem daca o ia si ea si cind o ia
.
nu am vazut inca nici o poza, robi e calare pe mine toata ziua, vrea la calculator
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit! iar acum LA MULTI ANI! pt Alex!
andanii spune:
LA MULTI ANI pentru Alex, Ana ... sa aiba parte de multa sanatate si noroc in viata
geta .... m-am uitat la pozicile tale , superbeeeee , ce sa mai zic , ce-ai facut in paradis 1 an de zile? vb dorisakei pove tot ca mor
despre mine ce sa va spun ... am de lucru muuult, ma mai uit si pe geam cum ninge, superb .... parca e mai aerisita circulatia , cred ca-si mai lasa oamenii masinile pe acasa si merg cu mijloacele de transport ca nu mai stau asa la cozi de cand ninge ... sau mi se pare mie ??? cred ... nu?
am niste dureri de cap si de stomac de nu stiu ce sa mai fac , mi-am facut un ceai , sper sa ma linistesc ... offf si spatele ma doare ... urmarile muntelui ... mai bine veneam cu voi la coaste .... am cam racit pe munte sambata, am stat mult pe afara inzapeziti in hainele subtiri cu care am plecat imbracata, n-am putut urca din cauza zapezii f mari ... apoi lanturile s-au rupt, abia am scos masina impinsa, luata pe sus de mai multi binevoitori blocati de noi ... peripetii de numa ...
aida sa aveti o zi linistita fara dureri , kisssy sa pape bine si sa vorbeasca non stop , va pup si va imbratisez tare de tot .
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katik la noi toate merg in rate robi e bine, a facut o forma usoara, i-a trecut deja de citeva zile dar mai stam acasa sa treaca 14 zile. krisztina e ok inca, ii ies trei masele definitive si urla de duurere.vedem daca o ia si ea si cind o ia . nu am vazut inca nici o poza, robi e calare pe mine toata ziua, vrea la calculator LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit! iar acum LA MULTI ANI! pt Alex! Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi |
Kati,multumesc de urare!Multa sanatate la copilasi.Nu poti merge la dentist cu Krisztina?Poate ii poate face ceva la gingie,sa nu o mai doara!
Va pup!
Album pi casa
Ana68 spune:
Dana...multumesc de urare!iti doresc si eu multa sanatate!
Album pi casa
katik spune:
ana, suntem in legatura permanenta(pe mess) cu dentista si a zis ca mare lucru nu are ce sa ii faca pina nu sparge gingia. in rest, traiasca nurofenul, gelul de dinti etc.etc.
aida,
andanii spune:
katik multumesc de urare ... iau diclofenac sau paduden si ma ung cu fastum gel ... sper sa functioneze
...ai si tu grija de dintisori
ana
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Ana68 spune:
Kati...sper sa scape rapid micuta de durere...o idee,daca imi permis sa sugerez,daca poate,da-i Krisztinei sa rontaie morcov crud...mere mai tari...atat cat poate,coaja de paine...poate o sa fie mai usor cu spartul gingiutei.
Album pi casa
geta_florina spune:
hello
Katik ce bine sa mai aud de tine ... ma bucur ca Robi s-a facut bine; de unde a colectat varicela, de la gradi? mie mi-e groaza de momentul in care o va face Alex pt ca eu n-am avut, asa ca ... iau in considerare varianta de a ma vaccina.
imi pare rau ca pe Kristina o necajesc asa maselutele ... poate, asa cum zice si Ana, o ajuta sa rontaie vreun morcov ...
sa iasa repede maselutele si sa treaca durerea.
Andanii unde ati fost la munte? imi pare rau ca ai racit ... pe mine ma ajuta cand sunt racita baile fierbinti generale sau numai la picioare cu sare ... sanatate
Doris am fost in Sri Lanka in perioada de gratie august 2004 - iulie 2005. sotul a fost trimis sa lucreze acolo 1 an, iar eu, ca o sotie iubitoare , am facut intrerupere 1 an de la servici si-am mers cu el. a fost o experienta minunata, extraordinara. o cu totul alta lume ... lasa ca va povestesc eu mai in amanunt la o intalneala ...
Geta, mami de Alex
poze