Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

La Multi Ani pentru Alex cel viteaz! Mult spor la invatatura in continuare! Ii doresc sa ajunga un eminent savant sau ce vrea el de la viata asta! Oricum stiu ca are o mamica tare mandra de el.

Maria/Simona m-am mai obisnuit la noul job. Evident ca are aspecte pozitive si negative care orice job din lumea asta si cu cat esti mai sus pe scara si ai acces la informatii cu atat mai multe sanse exista sa afli si de chestii care nu iti pica bine la stomac, ca sa zic asa. Dar pe de alta parte sunt si lucuri frumoase, multe de invatat, o complexitate mare.

Laura, sa stii ca acu 2 zile si eu am avut niste crampe crunte la stomac si intestine si chiar nu mancasem nimic dubios. Sa fie oare viral? Dar crunt de tot ..... Stii cu ce m-am dres eu? Cu gris crud. Iei o lingurita si peste jumatate de ora deja esti mai bine.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

danitin la fel am patit si noi aseara cu omul de zapada, a facut copilu un om superb cat el de mare , cu nas , ochi , maini ... cu tot ce-i trebuie , bucurie mare , s-a dus sotul a facut pozici ... si dupa nici jumatate de ora cand se uita pe geam era tot daramat .... cine ii intelege pe cei care -i distrug ... in loc sa te bucuri sa zici ... o ce frumos mai bine dai cu piciorul in el sa-l distrugi nu ? pacat .... asta e , nu avem cum sa schimbam aceasta mentalitate si azi inainte de a pleca la scoala saracutul de el l-a refacut cat a putut ... si binenteles ca era distrus cand s-a intors dinou .... iar a plans .... aaaa ca nu am zis cat a plans aseara saracutul si totusi e mult mai mare decat Lori .... da tot copil e
maria ce sa mai zic de munte .... a fost frumos da cu multe multe peripetii si foarte foarte scurt .... zapada imensa
geta la rausor retezat am fost , dupa sarmisegetusa la dreapta la vreo 17 km , nu departe , in total 170 km f frumos peisajul , pacat ca nu stim sa intretinem ce avem calumea si mizeriile spun totul .... si sa nu mai vorbesc de faptul ca ditamai localitatea cu sute de cabane si nu sunt in stare sa bage un tavalug ca sa curete drumul si sa nu te inpotmolesti in zapezi ... horor ce sa mai zic .... iti vine sa o iei direct spre austria .... sa nu mai mergi aici in veci

aida si kissy cu gandul la voi si ma rog din tot sufletul sa va fie bine .... va pup

alte pozici de la chef nu mai aveti ... numai cateva si gata ????mai astept poze ... doris ? anda ?? nu ai facut poze anda ? nu pot sa cred

doris cum mai e ines ? ai mai fost la smoc ??
gonghy ce mai fac dintisorii ???

restul fetelor va pup

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no buna seara la fete

in primul rand, La multi ani! flacaule, sper ca te-ai sarbatorit frumos. i-am urat azi la ana printre altele sa aiba parte de-o nora buna, frumoasa si desteapta asa ca fiisu...acusi, acusi

in al doilea rand sanatate la toti bolnaviorii mari si mici. sa va faceti bine cit mai repede.

in al treilea rand am vizionat toaaate poz(n)ele cu mici si mari. ba laurico ti-am mai zis ca maya nu mai e...maya e ditamai domnisoara...nu ma asteptam la asa schimbare parca mai ieri era un ghem ce plangea in mall de mos craciun...
si pe geta calare pe elefant ...iooi, m-am frecat la oki; ma geto tre sa facem intalnire on purpose, numa sa ne povestesti minunatia serios

in rest nik nou, doare stomacu, as minca gris da mi-e ca-mi dau foc la valiza de tot. chiar merge asta, gabi?

va pup in grup ca nu ma lasa chirceala sa va iau pe rand...pusike la lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Alex multa sanatate si la cat mai multe realizari mintesti ... si sa apucam si noi sa vedem cand castigi premiul Nobel

... am scris acum 1/2h mesaj dar nu mai am nervi si timp sa il reiau ... va pupacesc pe toate ... vazut toate poze exact cand le-ati pus cea mai tare (am trimis linkul mai departe) e Maya cu ochelari 2009 tare frate.
... va pupacesc de nu va vedeti ... fug la tratament si la

Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

dau o cafa...
La noi nu-i deloc buna...Ines a racit...azi noapte la 3, nu putea respira deloc...deocamdata nu are febra...
Am aflat cu stupoare, ca la gradi, cand i-a scos afara, a mancat zapada, fata mea, sa vada si ea ce gust are...

Geta, da-mi un sfat te rog...coketail-ul ala pt aerosoli, cand e racit copilul, in ce consta? pot sa-i fac cu dexametazona, fluimucil si ser? cum ne-a dat pt rinita? sau cu altceva?
Are muci si e infundata...
Iti trimit un PM...

Aidule, va pe amandoua si pe samburel...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ...
Doris merci de cafea ... despre aerosoli vorbim dupamasa, te sun cum am spus. si zici ca a papat Ines zapada?
Aida sper ca sunteti bine
Anda facem intalneala de povestit, cum sa nu, pt noi a fost un an extraordinar, am o mie si una lucruri de povestit ...
andanii sunt de acord cu tine, e f. frumoasa tara noastra, din pacate nimeni nu se oboseste s-o intretina, s-o pastreze curata si sa-i scoata in evidenta frumusetile ... prin urmare, toata lumea fuge prin strainataturi ... si pe buna dreptate.
Maria multu' de muzica ... ce mai fac huskyotii tai? sunt superbi ...
Dana - sageata albastra, imi pare rau pt omul de zapada daramat ... nici eu nu inteleg gesturile de genul asta. macar le-ai zis vreo 2 la alea? sper ca i-a trecut la Lori supararea
Laura pe Maya sa treaca odata raceala asta. vad ca nu zici nimic, propun si io aici o relatie de inrudire si tu nu zici nici pas, pai mi-o dai pe Maya sau nu?
uite, Claudia zice ca trebuie sa stau la coada ...
Silvana zici ca la voi vine primavara ... ce frumos ... trimite-o si la noi ...
Ana
cum ai mers azi cu masina la servici pe patinoarul asta?

va pe toate, o zi buna sa aveti, fara cazaturi pe gheata

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

A ... si un pupic mare si dulce pt americanul lui Mihi care-i dulce foc

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Morning zuzilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare lume....

Aseara am papat tortulet,am cantat,am dat cadou...Luana a serbat iarasi...v-am povestit io ca ea isi serbeaza ziua ei si pe urma iarasi cu fiecare in parte inca o data...
Mariusache,tzucu-i putzuca lui!,mi-o recuperat pozele sterse ieri...ce barbat destept am!

Gabi,multumesc de urare!Sa va dea Dumnezeu si voua bine cat cuprinde!May,savant...nush daca il bate gandul,insa acu' vo' cateva luni in urma zicea ca vrea manager la Ferrari...dupa ce o perioada se facea egiptolog...Cine stie ce se mai face peste 2-3 luni?!

Andule,multumim frumos de toate urarile...si iti doresc asemeni...si cum iti povesteam io cand ma uraturai,prefer una a dracului si dusa,decat una blanda care zgarie rau!Cum te mai simti?care-i baiul cu stomacul?

Aidukuleeeee....saru-mana de urare si te pup cu mare drag!Mare surpriza mi-ai facut...Doamne ajuta ce ai urat tu acolo...sa dea Domnul sa traim pana atunci,ca sa vaz si io cum arata premiul asta Nobel...Pup cu drag mult Kissulica scumpa,pe ochisorii ei maricei de matzuca si sa aveti o zi cat mai buna!Doamne ajuta!

Dorisache....cum mama ma-sii o racit fata?of...sanatate multa!Imi pare rau!

Getuto...printre blocuri a fost mai greu,ca aluneca ca naiba(scuzati cacofonia)...insa pe arterele principale o fost ok.Cel mai greu imi e,pe astfel de vreme,cu sinucigasii....aia si pe jos si la volan...in rest bine.

In rest...nika...ma uit ca e soare si fain...soare cu dinti.
Plec sa descopar o pizzarie noua pe strada...testam piata.
Hai pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gasit pizzeria,pizza buuunaaaaa,multa si la pret de aproximativ 30 lei,primeste doua pizza...imense.Eu una,cat ma stiti voi de mancacioasa,abia am dat gata jumatate dintro pizza.Restul duc acasa,sa bucur si restul boborului.
Am pus si pozele recuperate,in album pi casa...
Tzucuri multiple!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput