Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 12
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 Gasit pizzeria,pizza buuunaaaaa,multa si la pret de aproximativ 30 lei,primeste doua pizza...imense.Eu una,cat ma stiti voi de mancacioasa,abia am dat gata jumatate dintro pizza.Restul duc acasa,sa bucur si restul boborului. Am pus si pozele recuperate,in album pi casa... Tzucuri multiple! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa |
ooooo pizzzza .... hmmmmmm
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Ana68 spune:
andanii...io-te acilea la www.dopopoco.ro/" target="_blank">pizzaria asta poti face comanda,se afla pe strada Horia nr.10....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
andanii spune:
multam fain ana ... chiar imi prinde bine... mintenas vine ziua mea si va trebui sa comand la colegi sa-i cinstesc
ANDANII
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Mariaa spune:
btw andanii, cand e ziua ta ca nu te vad pe lista?!
si ai zis tu odata ceva de un regim alimentar ceva...cand ai timp, baga te rog niste detalii ce si cum e treaba, mai intai vreau si io sa ma informez ce si cum. multzu :)
Ano, sunteti de meleoaneee
un copil creste in inima mea
andanii spune:
citat din mesajul lui Mariaa btw andanii, cand e ziua ta ca nu te vad pe lista?! si ai zis tu odata ceva de un regim alimentar ceva...cand ai timp, baga te rog niste detalii ce si cum e treaba, mai intai vreau si io sa ma informez ce si cum. multzu :) Ano, sunteti de meleoaneee un copil creste in inima mea |
mda nu sunt inca pe lista , tot uit sa ii dau datele sefei doris ca sa ma treaca martisor sunt 3.03 , eu de ziua mea in mod normal eram in depresii ... acuma lucrez la chestia asta , adic' sa nu ma mai stresez ca imbatranesc , sa o iau ca atare , deh, probleme la mansarda ce mai ... anul asta sper sa fie altfel
despre regim , vezi la semnatura am montignac stil de viata nu dieta , ai acolo pe prima pagina si cartea si multe multe informatii .... iti stau la dispozitie pentru orice intrebare .... nu vreau sa plictisesc fetele de aici cu dietele mele ... problema vesnica
ANDANII
Mariaa spune:
mda...am patinat si io zilele astea pe subiectul asta...anul asta fac niste ani rotunzi si am luat-o putin prin cucuruz pe tema asta dar ca de fiecare data a fost al meu cu paru langa mine si mi-am adunat repede boii pe-acas'.
o sa studiez, mersi!
un copil creste in inima mea
claudia74 spune:
citat din mesajul lui Mariaa mda...am patinat si io zilele astea pe subiectul asta...anul asta fac niste ani rotunzi si am luat-o putin prin cucuruz pe tema asta dar ca de fiecare data a fost al meu cu paru langa mine si mi-am adunat repede boii pe-acas'. o sa studiez, mersi! un copil creste in inima mea |
Allllllloooooooo iesi fata din cucuruz,te-ai dilit ce cauti pe acolo,te-ai uitat azi in oglinda,vezi ca esti cu o luna mai mare ca mine,ar trebui sa tund si eu jirada de ghije ,io n-am nici un problem about,in schimb am altele...........
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Hai sa-ti fac o dedicatie romaneasca sa vezi cum sari de pa scaun :
,pentru toate fetele adevarate..............fara numar.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Ptr toate fetele :
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Ptr cea mai tare mamica :
www.trilulilu.ro/chien/75a81a9c19b4d0" target="_blank">Ceata lui Pitigoi
Love u Mihi.
Timisoara Impreuna