Tata la 13 ani
Raspunsuri - Pagina 4
Adela99 spune:
cred ca suedejii se desteptara prin '97 daca nu ma-nshel.
da' nu prea stiu cum sta treaba pentru tatii minori. se stabileste o suma simbolica, cred.
lorelaim spune:
http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/02/15/boy.baby.dad.england/index.html?iref=mpstoryview
"I think these children's parents should be held accountable. Where were they?"
AB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
uoa, asta chiar e tendentioasa. in primul rand ca daca pustanii in cauza ar fi fost cu frica lui Dumnezeu, n-ar fi avut sex. cat despre educatie, asta se invata la scoala, deci precis si asta iese din discutie. AB, cauta alt scapegoat, please. o fi ziua lu' Darwin, dar nici chiar asa. :-)) |
La scoala copilul nu se educa, se instruieste. Io stiu de cei sapte ani de acasa pentru educatie si de mult timp in urmatorii.
Daca tu speri ca scoala sa dea precepte morale, apai nu e bine.
Scoala nu poate si nu are dreptul sa o faca. Suntem atat de diversi si adunati cu totii ca ce-i moral la crestini nu-i la musulmani la mai stiu eu care. Daca vrei morala inclusa la pachet mergi la scoli religioase. Scoala le poate spune care-s legile.
Sa fiu sincera nu prea ma gandisem la D-zeul crestin ci aveam in cap oribilele casatorii de copii de prin alte religii. Dar daca-mi adusesi aminte... cu ce erau mai buni cei care din Anglia fugeau la Gretna Green in Scotia sa se insoare la 14 ani? Erau cu frica lui D-zeu de acord. Se casatoreau. Acum biserica nu mai poate casatori pe nimeni la 14 pentru ca nu vrea statul laic. Si acestia "isi asuma responsabilitatile" si vor sa o creasca imnpreuna. Poate in alta epoca se si casatoreau. Dar problema ramane in ambele cazuri asupra capacitatii unui exemplu mai bun. A oferi o viata calitativ mai buna copiilor lor. Notiunea de calitate a vietii nu exista nici in religie decat dpdv sfintenie. Faptul ca-ti ajuti copilul sa fie independent profesional sau ca-l lasi asistat social nu conteaza. Ba chiar sarac si smerit e mai bine.
Legat de faptul ca l-au facut pentru asigurarile sociale. Nu cred. Cred mai curand ca nu le-a pasat de responsabilitati pentru ca in caz de ceva stiau ca nu-i lasa statul.
Asta e... din pacate eu cred ca statul primeste ce merita. Presiunea pe o femeie cu profesie este atat de mare incat sa faci un copil, nu zic mai multi este destul de dificil daca nu ai ajutor. Daca ai si ghinion cu un bb premnatur sau cu probleme totul capata aerul de kamikaze. Asta e peste tot in lume fac copii mai repede si mai multi cei mai putin educati cei care au de profitat din sistem, nu de pierdut. Restul se tot cugeta pana ce uneori e prea tarziu.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Kari, am o intrebare off topic: de ce ai votat subiectul cu o steluta? Nu ti se pare interesant? |
noroc ca pot fi trasa de urechi pentru asta!
ce sa mi se para interesant? astfel de exemple s-au intalnesc destul de frecvent in ultimii peste tot...
ce se face concret in acest sens? cum se previn astfel de cazuri? sa discutam asa de dragul discutiei despre niste copii cu alti copii, despre durerea si suferinta unor oameni simpli care traiesc in multa ignoranta?
am lucrat ani de zile cu copii abandonati, fugiti de acasa sau abuzati sub diferite forme. durerea acestor copii e de neinchipuit pentru cei care n-o traiesc...incat ma deranjeaza cand aud discutii de gen "ce parere aveti? cum vi se pare...etc, etc" fara a se face nimic concret pentru acele persoane!
acum ma duc sa citesc mai departe subiectul...
edit: m-am "edificat"! acum merg sa le tin copiilor o lectie! propriilor mei copii care sunt in vacanta acum!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
voljena spune:
a mai aparut un pretendent la paternitate
si parintii baietelului-tatic se inclestara pe www.dailymail.co.uk/news/article-1145643/Parents-13-year-old-father-Alfie-embroiled-tawdry-battle-make-packet-scandal.html" target="_blank">ciolan... ar fi de ras daca n-ar fi de plans...
adelyna spune:
Sunt de acord cu Kariguld,prea multe discutii pe seama unor ignoranti,fara nici un Dumnezeu.
Voljena cat despre stat nu consider ca dorm pe ei(cu sau fara ajutor oamenii fac ce vor in functie de educatie).Eu sunt constienta de ajutor pe care l-a oferit acest stat copilului meu,ajutor pe care nu l-am primit niciodata in Romania.
adelina si piticii
Vacanta 2009
voljena spune:
adelyna - io nu despre ajutorul primit de cei care au nevoie vorbeam... ci despre cum abuzeaza unii... ca familiile copiilor-parinti din propozitie...
speed spune:
of,si aici e "la moda" printre tinere sa faca copii cit de repede in ideea de a primi o locuinta de la stat si ajutor social substantial.si tinerele in cauza nici nu se sfiesc sa recunoasca asta. dar avind in vedere ca majoritatea provin din familii destramate,de alcoolici,de drogati,de infractori etc si au fost abuzate fizic si psihic de la nastere, nu ma mira ca vor sa scape cit mai repede de acasa. problema e ce vor face ele la rindul lor: vor rupe cercul vicios ori vor actiona la fel ca parintii lor. si aici mi-e ciuda ca rolul "statului" de multe ori incepe si se termina prin a da bani. ori eu cred ca pe linga bani, e important sa se ofere si educatie, consiliere etc. in mod serios si sustinut, altfel sunt bani cheltuiti de pomana.
daca ar fi sa dam crezare tabloidelor, mama copilului a avut relatii sexuale cu inca opt baieti, la ea acasa, in timp ce mama ei "trebaluia" prin bucatarie. pai cine n-ar vrea sa scape de asa o mama ?? plus, in cealalta tabara au inceput razboaiele (pentru media coverage bineinteles) intre parintii candidatilor la paternitate...
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena Adela - asa e mai nou la suedeji? tre' sa inapoiezi ajutorul social? |
off topic. In schimb la elvetieni asa e.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
adelyna spune:
Ca sunt mai multi sau mai putini care abuzeaza de ajutor no comment.Dar la cata po****tie este aici... ( padure fara uscaturi??).Eu am afirmat doar ca statul nu doarme,pe langa o mica paranteza.
Cat despre subiectul cu pricina probabil vor fi trasi la raspundere cand se vor constata mai multe. Noi aici facem discutie despre un subiect unde din pacate sunt implicati copii ,dar parinti minori sigur se gasesc in numar mult mai mare peste tot in lume.
adelina si piticii
Vacanta 2009