Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, si eu zic la fel ca Lavi. Spor la pregatiri, eventual poate apuci sa tragi un pui de somn pe avion. Vacanta placuta!!

Mihaelutzat si Alinush, vacanta placuta si voua!

Miha80, cum te mai simti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, iti inteleg perfet febra de dinainte de plecare. O sa fie bine. Parol. Distractie placuta!

Meems, ce prietena stii? Atunci ar trebui sa fie si prietena ta de Facebook, nu? :D

Am vazut cartea pe care o laudati voi, cea cu 366 de povesti. Imi puteti spune mai multe despre ea? Noi am inceput sa obosim cu tradusul si daca gasim carti romanesti cu texte frumoase, am vrea si noi sa luam asa ceva.
Sint povesti traduse sau originale in romaneste? Cum e traducerea? Ce fel de povesti sint, cu ce fel de personaje si ce fel de morala?
Cine se indura sa-mi faca o cronica obiectiva?
Merci.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bicule, sa-ti povestesc eu despre carte, daca tot i-am facut reclama. E structurata pe luni si zile. Are cate o poveste pt fiecare zi(in total 366). Sunt si povesti cunoscute, gen Alba ca Zapada, dar si mici istorioare legate de comportamentul zilnic- spalat pe dinti, cum mancam-; altele cu animalute simpatice, despre natura, etc. Povestile sunt oarecum corelate cu anotimpurile, de ex in decembrie poti citi despre Mos Nicolae (una din preferatele Mariei), brad, obiceiuri, de Pasti cum pregatesc iepurii ouale, etc. Desenele sunt absolut delicioase cu f multe detalii, noi asa am si inceput sa "citim" cartea, comentand imaginile.
EU, una, o recomand din tot sufletul, in plus e si un raport f bun calitate-pret.

anda,spor la pregateli. mergi cu sufletul impacat, Nic va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea fetelor...

cu intarziere urez si eu La multi ani fericiti Silviei, lui Bic, lui Corap si sotului, sa fiti sanatosi si la punga grosi!

Sanatate multa bolnaviorilor, si ne putem inscrie si noi...Stefan a scapat dar a luat-o Tudor...numai cu tuse si ceva fornaiala fara curs de nas sau febra. Speram sa treaca rapid...

In rest noi suntem ok, cum ne stiti.

Anda vacantza placuta si vreme minunata sa ai.

colectia ca imi e sooomn!!!
Noapte buna!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, nu, nu o am in lista de prieteni pt ca e mai mult o cunostinta... si n-am mai vazut-o de ft multa vreme. Stiam ca locuieste prin zona ta si doar saptamana asta am vazut-o pe facebook.

Mi-ati facut si mie pofta cu cartea asta. Oare as putea-o comanda de-aici?

Editez sa va spun ca am trimis cateva poze recente in contul comun - sunt din Arizona, cand am fost s-o iau pe Rianna de la ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Noi suntem binisor, n-a mai fcaut febra pitik, multumim lui Dumnezeu! E putin fornaita, mai si tuseste, nu are muci, nu are febra deci as putea spune ca sunt optimista!

Sanatate multa bolnaviorilor! Maria, sanatate lui Cristi si poate scapa Ana fara complicatii!

Corap, voi cum sunteti?

Anda, concediu placut si distractie maxima!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cum sa-i dau lui Cristi amarala asta de Klacid ?
Nu merge nimic, nici promisiuni, nici amenintari, avem un circ de ne luam campii
Am incercat cu dulciuri/miere/siropuri, nu gasesc nimic care sa mearga... I-am kuat pana si tablete de la farm, le-am sfaramat intr-o lg cu miere, si mi le-a scuipat intr-o secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Cum sa-i dau lui Cristi amarala asta de Klacid ?
Nu merge nimic, nici promisiuni, nici amenintari, avem un circ de ne luam campii
Am incercat cu dulciuri/miere/siropuri, nu gasesc nimic care sa mearga... I-am kuat pana si tablete de la farm, le-am sfaramat intr-o lg cu miere, si mi le-a scuipat intr-o secunda

maria eu am patit asa cu alexia tot la un antib oribil si ii dadeam cate o pastila m&m inainte si dupa, oricum era cu cantec rau de tot.
sugestia mea este sa schimbi antibioticul, mergi la medic si schimba-l.

meemsy, am citit pe siteul lor ca livreaza "in strainatate" insa nu precizeaza aria. daca nu poti sa faci comanda, sa stii ca pot sa o cumand eu si sa o pun la posta.

mihaela 80, cum te simti?

eu si cu matei suntem mai bine, alexia vad ca iar a dat-o cu mucisori si ochi curgatori.azi m-am vopsit & tuns prietenii stiu de ce!
maine merg la spectacol cu alexia la teatru masca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria_alexia nici eu nu am reusit sa-i dau Ilincai Klacidul acum doi ani, de fapt i l-am dat si l-a vomat imediat. Dr ne-a zis ca nu trebuia sa-l agitam cand am amestecat solutia, ci sa rotim sticla usor ca sa nu se sparga bobitele, ca acelea sunt groaznic de amare. Dar nu ne spusese dinainte, din pacate.

Sanatate multa bolnaviorilor!

BB_alinus vacanta frumoasa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza la cafeluta, de la serviciu, ca asa e frumos...duminica.

Aseara a fost mama cu Sarah la Sala Palatului, au mai bifat un spectacol superb de balet la care a stat captivata 90% din timp. In restul de 10% s-a motrosit nitel pe scaun, dar fara probleme.

Marti avem carnaval la gradinita, eu am si nu stiu ce seminar important la franceza la ASE si desigur...serviciu pana tarziu. Toate astea concomitent. Da' o s-o iau fix in ordinea enumerata mai sus, ca-i sunt datoare bufnitei macar o serbare la gradi. Sper sa ma inteleaga sefa, dar sigur o va face, ca si ea e mama.

Deci dupa cum vedeti, resursele mele de timp tind catre minus infinit.

Desigur, Adila e plecat in Germania, astfel incat copilul e pe capul mamei mele non-stop.

Alte vesti nu am. Sa zicem ca facem bine in rest.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Maria, eu as merge pe varianta fortata si suflat in ochi si nas ca sa inghita. Asta daca trebe musai Klacid. Vorbeste cu medicul. Dar daca fii-tu e ca mine, adica nu suporta medicamentele, toate vor fi amare si naspa la gust.

Roxi- ceva poze noi cu freaza si copiii nu mai pupam si noi?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput