Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 13
roxisialexia spune:
cornelia, ce fel de otita au? pentru otita seroasa merg de minune aerosolii. ce tratament aveti?
sanatate multa si tie, de ce nu tii si tu o cura de imunizare?
cami, sanatate multa! ati stat mult afara?
noki,
sa supraviestuiesti perioadei.
corap spune:
roxi, n-au tratament pt otita, decat picaturi la culcare (oftamesone), ca nu-i doare si n-au facut febra. de fapt, nici nu observam ca au facut otita daca nu mergeam "preventiv" la orelista sa vada daca n-au vegetatii.
buine, andrei s-a plans de ureche acum vreo 5 nopti, da' dimineata a zis ca i-a trecut si nu-l mai doare.
aerosoliau facut si ap salin etc au in camera, dar tura asta i-a ajutat mai mult umidificatoruil decat ap salin. (ca nu-s compatibile, ori una ori alta).
eu nu-s f ingrijorata, ca "arata" bine copiii, mananca si sunt in forma la prostii, doar ca s-au adunat cam multe si mi-e si mie infiorator de rau.
tocmai am mancat un pranz sanatos, compus din 2 patratele de ciocolata urmate de nurofen, sinupret si pic de nas ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxisialexia cornelia, ce fel de otita au? pentru otita seroasa merg de minune aerosolii. ce tratament aveti? sanatate multa si tie, de ce nu tii si tu o cura de imunizare? cami, sanatate multa! ati stat mult afara? noki, sa supraviestuiesti perioadei.Roxana mami de Alexia si Matei. - Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! - |
Roxi, n-am iesit afara de luni ... (nu imi amintesc daca am iesit si luni!)
Am fost la pranz acasa si am vazut ca e ragusita, deci cred ca e vreo laringita! (posibil de la curent!
) Muci nu are . Bagam la greu miere cu lamaie, ridiche neagra cu zahar (sa se lase siropul ala in ea), tantum verde, oscilo, aerosoli ... Doamne ajuta, poate scapam fara antibiotic de data asta!

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
maria_alexia spune:
Hop si noi la semnatul condicii cu bolnaviori
.
Erau amandoi cam mucosi de prin w/e trecut dar nimic serios, de azi noapte Cristi mi-a facut si fera, azi la pranz avea 39 (masurate sub brat) si un gat ingrozitor. Ne-am blagoslovit se pare cu celebra amigdalita-acuta-de-gradinita
. Am primit Klacid.
Ana inca e curata, dar cu Klacid-ul in camara, la ce contacte stranse au ei
.
Offf, offf, hai ca mai e putin pana in primavara si scapam de toate astea, sper eu.
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari. 
Si bugete marite pentru educatie si sanatate, Noki
.
maria_alexia spune:
Intrebare intrebatoare: ce cadou a avut cel mai mare efect la fetitele de 1 an?
Suntem in mare dilema pentru aniversarea Anei - zau daca stiu vreo jucarie care sa ne lipseasca neaparat
. As vrea sa fie si ceva care sa ramana... (Lui Cristi ii luasem un calut balansoar cu roti de care se bucura si acum).
Si tot la tema: mai sunt fetite pe-aici fara (gauri pentru)cercei? ![]()
Camelia, acum am descoperit pozele voastre - frumoasa tare Daria! Imi place mult poza cu voi - 2 fete frumoase
. tinem pumnii sa fie "doar" o viroza simpla si rapida - insanatosire grabnica!
ioana_77 spune:
Maria, noi i-am urmat exemplul Cristinei Hornoiu, care a spus ca la fiecare aniversare, pe langa jucarie sau altceva le ia o carte, ca aia ramane. Mariei la 1 an i-am facut cadou asta http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=32&page_size=4&mode=book&book_id=66 si vreau sa zic ca are succes si va avea ani buni de-acum incolo. Desenele sunt grozave, ai ce comenta ore in sir pe marginea lor.
Sanatate maxima!
anda77 spune:
imi pare rau de bolnaviori vostri! si lui nic ii curge nasul si-l las cu inima indoita. nimeni, dar nimeni dintre ai mei nu stiu sa-l ingrijeasca la fabra. sper sa nu faca ca innebunesc acolo. e si greu sa ma intorc din scurt. avionul e din/pana la munchen si de-acolo un shuttle pana in/din elvetia. care nu e ca autobuzul 106. of, Doamne ajuta sa fie bine.
sa fiti cuminti saptamana viitoare, sanatate multa la copilasi, ma duc la treaba ca la 5:30 trebuie sa fiu la aeroport si abia de-acum trebuie sa bag 2 masini de rufe plus intins, sa ma epilez, sa giugiulesc copilul o ora ca plec:), sa-mi fac bagajul, sa cotrobai in pivnita dupa bete, clapari etc.... va dati seama ca este exclus sa ma mai culc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda spor la pregatiri si vacanta super! Nu cred ca mai face Nic febra daca a inceput cu mucii. ![]()
Nici Nati & Silvia nu au gauri.