Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia_daniela spune:
Hello!
Mitza, concediu placut iti doresc! 
Pe fii-mea iar a picnit-o o viroza ceva ... de ier a inceput sa acuze dureri in gat (o doare gura) si uitandu-ma in gatul ei, am vazut ca e cam rosu ! A facut si putina febra ... nu foarte mare (aproape 38) si deocamdata o tin sub observatie !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Noki_Lara spune:
Guten morgen super-rapid!
Lavi, ce ma bucur ca a iesit bine ziua Silviukului!
Mai putin faza de rahat cu si banii si personalul.
Feli, Lavi- da, voi avea un week-end full.
Si mi s-a modificat si programul clasic, astfel incat de acum voi avea constant program dupa-amiaza nu numai lunea, ci si martea. Si martea viitoare am si carnaval cu Sarah la ea la gradi si aveam si recuperare la ASE seminarii iportante la care nu am participat martea asta.
Eu una nu mai stiu cum sa-mi impart timpul...
Ma duc la treaba. Deja e prea mult ca am avut timp de baut cafeaua...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
noi suntem bolnavi, copiii au si otita pe langa toate cele, mie nu-mi mai trece gripa asta
, am bagat la bani in medicamente de dau faliment. mai si au crescut preturile la medicamente, ceva de groza. am luat de dimineata o cutie de biotics baby, 1 panadol si sinupret pastile - 100 de lei
ieri am stat acasa ca nu puteam nici sa ma misc, vreau sa se incalzeasca vremea, nu mai suport. azi mi-am pus caciula, ca nu mai puteam, e o vantoasa afara...
vacante placute, fetelor! ce-as mai pleca si eu... ma enerveaza ca in ultimii ani am tot fost bolnava de ziua mea (inclusiv in anul in care am fost la barcelona) si n-am timp sa ma bucur ca-mbatranesc ![]()
miha80, sper ca esti mai bine. pai fa-ti provizie de medicam din tara, eu fara no-spa nici nu ies din casa, ca nu stiu cand poate sa ma taie criza biliara
salutari din carantina 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
lavi02 spune:
Cami speram sa nu se imputa treaba! Bafta!
Noki te-ai hotarat de hotel la Marmaris?
corap pupam gasca din carantina!
Esti acasa, nu esti la sv? sanatate multa la toti 3!
Nici eu nu mai suport frigul si zloata, si vantul asta ca "bonus" ma exaspereaza la culme!
corap spune:
lavi, eh, sunt pe front, am de facut situatii, ma cert pe muteste la telefon cu unii ![]()
, o minunatie.
sunt alaturi sufleteste de vecina noki, chiar ma gandeam la ea aseara cand estimau astia 30 de zile pt adoptat bungetul pe anul asta 
cami, imi pare rau pt dariuk, multe sanatate!
c & andrei-ardei
07.05.07
camelia_daniela spune:
Offf ... ce de bolnaviori!
Corap sanatate multa intregii familii!
S-auzim de bine cat mai curand! 
O sa incercam fel de fel de "leacuri babesti" pentru a tine in frau temperatura, chiar daca vom merge si la medic ! Nu vreau sa mai ajung la antibiotic! Abia sunt doua sapatamani de la ultima doza !
Fir-ar sa fie de vreme ... uffff , nu mai suport! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
ioana_77 spune:
La multi Ani Silviucai si familiei bolnavioare Corap&Gabi!
Corapino, dar tu le-ai facut Prevenarul la ai tai? Ca daca imi aduc aminte bine, Andrei e la a doua tura de otita. Poate v-ar ajuta. Acum sa nu-mi spui ca l-ai facut, ca imi darami orice speranta in legatura cu actiunea lui. Pupam tot familionul, sa va treaca durerile!
Cami, sanatate vorbaretei sefe!
Astept poze de la ski!!!
corap spune:
ioana, nu, n-am facut prevenarul. ma ami gandesc daca sa-i fac sau nu... otita e clar de la muci, pt ca nu si-i sufla si nici macar nu si-i trage (pt ca NU VREA). si cu aspiratorul cel nou nu merge batista bebelusului, ca are o protectie, ceva
am adus aseara de la tara aspiratorul vechi, da' e o mare batalie sa tii 18 kg de copil zbatator ca sa-i scoti mucii.
orelista a mai spus ca are si ceva vegetatii, sa-l urmarim. dar pe mine nu ma incanta perspectiva de a-i scoate polipii, poate pt ca la noi in fam nu stiu pe nimeni care sa si-i fi scos (adica doar matusi-mea si i-au crescut la loc bine mersi)
eu vreau sa-i fac lui andrei vaccinul antimeningococic (am cunoscut un copil care a murit din cauza meningitei si nu vreau sa risc)
c & andrei-ardei
07.05.07
ioana_77 spune:
Nasol cu nesuflatul nasului. Io o amenint pe-a mea ca mergem iar la spital daca nu si-l sufla si face otita. Nu i-a placut deloc acolo si se conformeaza.
joy, mama, unde esti?
corap spune:
eu nu am tupeu sa-l amenint pe-al meu cu spitalul ca de-abia i-a trecut fobia de doctor.
in schimb fi-mea isi sufla singura nasul la chiuveta. de fapt, 4 ore/zi la chiuveta si le petrece, spaland diverse - cratite, oale, a trecut acum si la prosoape
plastiline si ce mai gaseste prin baie. ca "-i mu'da', mami" ![]()
c & andrei-ardei
07.05.07