Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Multumim tuturor pentru urari! 

Chiauna ca de obicei dupa petreceri, aseara pe la 11 Silvia inca despacheta cadouri iar Nati a intrat intr-o criza din aia fara cap si fara coada din cauza oboselii.
Petrecerea a iesit misto, copiii s-au simtit foarte bine, sper ca si parintii cat de cat. Bombonica si-a meritat banii cu varf si indesat, a facut gramada de scamatorii si a organizat n jocuri. Pe la jumatate s-a oprit putin sa bea niste apa
, iar finalul grandios a fost ca a scos peruca si microfonul Hannei Montana si pe muzica filmului s-au pozat toate fetele in chip de Hannah. 
Virgil a facut misto de mine ca am dansat cu Bombonica si copiii, a zis ca mi-o aduce pe Bombonica si la ziua mea 
Poze - peste cateva zile, sa-mi revin si eu. Oricum, abia cand a venit mancarea, adica dupa o ora mi-am adus aminte de aparat, sa fac si poze.
Bic nu e Silvia geniala, dar are talentele ei
. In alte domenii e extrem de zapacita. Uita unele lucruri desi i le-am zis de 10 ori. La ea se vede clar diferenta intre ce-o intereseaza si ce nu prea...
Mamma mia si pe mine m-a plictisit, n-am reusit sa vad decat jumatate.
In schimb mi-au placut enorm filemele noi de anul asta: Revolutionary Road cu Kate Winslet & DiCaprio si It's a long time since I love you, (de fapt e in franceza) cu Kristin Scott Thomas.
Maria hai mai, ca nu-s asa mici copiii
, la vara vor avea ambii peste 1 ani.
Mersi de info cu Killtec.
Noki_Lara spune:
Mi-am doborat recordul de alaltaieri seara...azi-noapte plecam la 1 de la serviciu.
Lavi- asteptam poze multe. Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Miri- ce figura e fii-tu.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
soanso spune:
LMA, SILVIUCA,fetita isteata, multa sanatate , o copilarie fericita cu multe de calatorii si drumetii
.
LMA,CORAP SI SOTIORULUI TAU,sanatate,fericire si multe realizari!
LMA,BIC multa sanatate,fericire si bucurii mii!
Miha80, sanatate multa ,cum te mai simti? nu poti nicicum sa-ti faci rost de medicamentele dorite din farmacie,aici se mai dau si fara reteta antibioticele.
am centrala defecta(pe apa calda) deja toata saptamana am avut mesteri la ia,am cheltuit o gramada de bani si inca nu au depistat ce are

La Cluj e foarte frig,e zapada,am fost la sanius ,m-am dat si eu cu sania
vauuu ce relaxant a fost!
inca nu am reusit sa o mut pe Sorana la alta gradi ,deocamdata o las la 4 ore, nu mai insist da nici spaga nu dau
(gradinita apartine de Spitalul de Copii) socrela a lucrat acolo 30 de ani,am promisiuni si astept cuminte.
mai stiti ceva de Mandy???de joy04???
camelia_daniela spune:
Hello!
Moamaa, Noki, ce program ai la serviciu!
Si sora-mea mai patea sa stea pana spre 5 dimineatza, se ducea acasa, se schimba si se intorcea la munca ...![]()
Soso, bafta cu repararea centralei! 
Si eu am intrebat zilele trecute de Joy si Mandy ... Pe joy nici pe mess n-am mai vazut-o. Sper ca sunt bine cu totii!
Fetelor, va asteptam cu vesti bune!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
lavi02 spune:
Faza tare cu ziua Silviei.
A platit Virgil cu cardul si a lasat o bancnota de 100 RON bacsis. De platit se plateste la "manager" care sta in birou, n-are niciun contact cu copiii. A lasat bacsisul tot la manager, zicand sa-l imparta personalului. Din precautie, i-a zis si uneia din tipele de sus, care ne-au servit, ca le-a lasat 100 RON bacsis la manager.
Cand ne era lumea mai draga acasa si despachetam cadouri ne trezim cu un telefon de la o angajata sa ne intrebe inca o data cat am lasat bacsis, ca ea a inteles ca 100 dar managera le-a dat la fiecare (4 persoane) cate 12.5, ca sa vorbim cu managera la telefon sa-i spunem....Pana la urma normal ca managera n-a vrut sa vorbeasca. Baaaai! Tiganie curata!
In afara de asta si de faptul ca tortul a fost mare dar feliile mici (si participantii mai putini decat estimasem), n-am ce sa reprosez...
La BooBoo au fost ceva mai multi participanti, tortul la fel si feliile au fost mari si s-au mancat si cate 2 portii... Mai profi cei de la BooBoo dar aici au fost structurile de joaca mai complexe, chiar nu s-a plictisit deloc gasca de 7 ani.
roxisialexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Cand ne era lumea mai draga acasa si despachetam cadouri ne trezim cu un telefon de la o angajata sa ne intrebe inca o data cat am lasat bacsis, ca ea a inteles ca 100 dar managera le-a dat la fiecare (4 persoane) cate 12.5, ca sa vorbim cu managera la telefon sa-i spunem.... |
INCREDIBIL!!!!ma bucur pentru resusita petrecerii !

lavi02 spune:
m-a sunat acum de la Kid's Planet tipa cu care tratasem eu detaliile petrecerii sa-si ceara scuze, ca "nu tot personalul este la fel". (ea nu a fost aseara "on site")
Dragut din partea ei.
Mihaelutat spune:
Dragelor si dragilor am intrat sa va salut, sa va urez o saptamana minunata, caci a mea cu siguranta va fi. Maine plec la ski asa ca vorbim dupa vacanta.
Va pup pe toate si toti si sa ne auzim cu bine.
Mita
felicia74 spune:
MIhaelutat sa ai o vacanta frumoasa!
Noki am auzit la tv ce program ti-au facut pe urmatoarele 3 zile
Iti doresc votare grabnica!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Mitza, Anda & bb_alinus vacante placute! 
Va asteptam inapoi cu poze!
Cu ce mergeti in Austria, cu avionul sau cu masina?
Ce faci Noki muncesti si in we?
Miha80 cum te mai simti, a mai trecut criza? Sanatate multa!