Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Chiauna ca de obicei dupa petreceri, aseara pe la 11 Silvia inca despacheta cadouri iar Nati a intrat intr-o criza din aia fara cap si fara coada din cauza oboselii.

Petrecerea a iesit misto, copiii s-au simtit foarte bine, sper ca si parintii cat de cat. Bombonica si-a meritat banii cu varf si indesat, a facut gramada de scamatorii si a organizat n jocuri. Pe la jumatate s-a oprit putin sa bea niste apa , iar finalul grandios a fost ca a scos peruca si microfonul Hannei Montana si pe muzica filmului s-au pozat toate fetele in chip de Hannah.

Virgil a facut misto de mine ca am dansat cu Bombonica si copiii, a zis ca mi-o aduce pe Bombonica si la ziua mea

Poze - peste cateva zile, sa-mi revin si eu. Oricum, abia cand a venit mancarea, adica dupa o ora mi-am adus aminte de aparat, sa fac si poze.

Bic nu e Silvia geniala, dar are talentele ei . In alte domenii e extrem de zapacita. Uita unele lucruri desi i le-am zis de 10 ori. La ea se vede clar diferenta intre ce-o intereseaza si ce nu prea...
Mamma mia si pe mine m-a plictisit, n-am reusit sa vad decat jumatate.
In schimb mi-au placut enorm filemele noi de anul asta: Revolutionary Road cu Kate Winslet & DiCaprio si It's a long time since I love you, (de fapt e in franceza) cu Kristin Scott Thomas.

Maria hai mai, ca nu-s asa mici copiii , la vara vor avea ambii peste 1 ani.
Mersi de info cu Killtec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mi-am doborat recordul de alaltaieri seara...azi-noapte plecam la 1 de la serviciu.

Lavi- asteptam poze multe. Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Miri- ce figura e fii-tu.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LMA, SILVIUCA,fetita isteata, multa sanatate , o copilarie fericita cu multe de calatorii si drumetii.

LMA,CORAP SI SOTIORULUI TAU,sanatate,fericire si multe realizari!

LMA,BIC multa sanatate,fericire si bucurii mii!

Miha80, sanatate multa ,cum te mai simti? nu poti nicicum sa-ti faci rost de medicamentele dorite din farmacie,aici se mai dau si fara reteta antibioticele.

am centrala defecta(pe apa calda) deja toata saptamana am avut mesteri la ia,am cheltuit o gramada de bani si inca nu au depistat ce are

La Cluj e foarte frig,e zapada,am fost la sanius ,m-am dat si eu cu sania vauuu ce relaxant a fost!

inca nu am reusit sa o mut pe Sorana la alta gradi ,deocamdata o las la 4 ore, nu mai insist da nici spaga nu dau (gradinita apartine de Spitalul de Copii) socrela a lucrat acolo 30 de ani,am promisiuni si astept cuminte.

mai stiti ceva de Mandy???de joy04???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Moamaa, Noki, ce program ai la serviciu!
Si sora-mea mai patea sa stea pana spre 5 dimineatza, se ducea acasa, se schimba si se intorcea la munca ...

Soso, bafta cu repararea centralei!

Si eu am intrebat zilele trecute de Joy si Mandy ... Pe joy nici pe mess n-am mai vazut-o. Sper ca sunt bine cu totii!
Fetelor, va asteptam cu vesti bune!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Faza tare cu ziua Silviei.
A platit Virgil cu cardul si a lasat o bancnota de 100 RON bacsis. De platit se plateste la "manager" care sta in birou, n-are niciun contact cu copiii. A lasat bacsisul tot la manager, zicand sa-l imparta personalului. Din precautie, i-a zis si uneia din tipele de sus, care ne-au servit, ca le-a lasat 100 RON bacsis la manager.

Cand ne era lumea mai draga acasa si despachetam cadouri ne trezim cu un telefon de la o angajata sa ne intrebe inca o data cat am lasat bacsis, ca ea a inteles ca 100 dar managera le-a dat la fiecare (4 persoane) cate 12.5, ca sa vorbim cu managera la telefon sa-i spunem....Pana la urma normal ca managera n-a vrut sa vorbeasca. Baaaai! Tiganie curata!

In afara de asta si de faptul ca tortul a fost mare dar feliile mici (si participantii mai putini decat estimasem), n-am ce sa reprosez...

La BooBoo au fost ceva mai multi participanti, tortul la fel si feliile au fost mari si s-au mancat si cate 2 portii... Mai profi cei de la BooBoo dar aici au fost structurile de joaca mai complexe, chiar nu s-a plictisit deloc gasca de 7 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Cand ne era lumea mai draga acasa si despachetam cadouri ne trezim cu un telefon de la o angajata sa ne intrebe inca o data cat am lasat bacsis, ca ea a inteles ca 100 dar managera le-a dat la fiecare (4 persoane) cate 12.5, ca sa vorbim cu managera la telefon sa-i spunem....

INCREDIBIL!!!!

ma bucur pentru resusita petrecerii !

Mergi la inceput

m-a sunat acum de la Kid's Planet tipa cu care tratasem eu detaliile petrecerii sa-si ceara scuze, ca "nu tot personalul este la fel". (ea nu a fost aseara "on site")
Dragut din partea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dragelor si dragilor am intrat sa va salut, sa va urez o saptamana minunata, caci a mea cu siguranta va fi. Maine plec la ski asa ca vorbim dupa vacanta.
Va pup pe toate si toti si sa ne auzim cu bine.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

MIhaelutat sa ai o vacanta frumoasa!

Noki am auzit la tv ce program ti-au facut pe urmatoarele 3 zile Iti doresc votare grabnica!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Mitza, Anda & bb_alinus vacante placute!
Va asteptam inapoi cu poze!
Cu ce mergeti in Austria, cu avionul sau cu masina?

Ce faci Noki muncesti si in we?
Miha80 cum te mai simti, a mai trecut criza? Sanatate multa!

Mergi la inceput