Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Silvia, scolarita cu ceva vechime si surioara mai mare devotata, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parinti si de Nati!

La multi ani, Cora si sot de Cora, sa ramaneti mereu tineri si sanatosi!

Petrecere frumoasa sa aveti toti trei!

Multumesc pt urarile de sanatate, situatia e cam albastra, spre seara incepe sa ma doara tare si nu pot sa mai stau pe scaun, astept ziua de marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

CoraLa multi ani cu sanatate!
Silviuksa cresti mare,cuminte nu zic..ca esti deja.La multi ani!
Catutza ti-am dat PM.

Maria ce fain cautati vacante pentru anul asta...eu una sigur nu merg niciunde in afara de Ocna sau eventual Praid asa pentru cateva zile ..si asta mai spre august-septembrie.Cum e Cristi cu gradi?merge tot pana la amiazi?Eu ma gandesc tot mai mult sa o dau pe Andreea la 8 ore de prin mai,dar ramane de vazut cum "evoluam" la capitolul mancare si mai nou la somn....

Acum fug ca mai am sa dau o situatie si sper sa plec si eu acasa mai repede...ca saptamana viitoare o sa fie iar una nasoala la servici cu peste 10-11 ore.

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cat pe ca sa ratez tortul!
La multi ani corapinior si Silviuk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Bic! , sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!

La multi ani, Silvia! , sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata

La multi ani Corap + Gabi! la cat mai multi ani sarbatoriti impreuna

Coralia , mii de scuze ca nu am raspuns, am citit PM-ul de la tine chiar inainte de a pleca de la servici in ziua aia si am zis ca raspund de acasa...dar acasa am uitat mii de scuze inca odata si multumesc mult de tot

Lavi , petrecere frumoasa la munte! asa dor mi-e de zapada

Mihaela , multa, multa sanatate! e rau ca desi aveti sigurarea se misca asa de greu sistemul lor sanitar

de la noi nimic nou, Bia face urat la gradi si face orice numai sa o luam acasa mai repede...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Retroactiv,LA MULTI, MULTI ANI FERICITI ptr Bic.

dovada de darnicie la fi-miu mostenita pe linie paterna, desigur.
ne pregatim de plecare in vizita la o fetita de 2 ani si il intreb
-mami ii ducem puiul Monicai?( luat de acolo la ultima vizita).
-nu.
-pai atunci trebuie sa-i ducem o jucarie de a ta, ce ii dai?
-Monica se joaca la usi.
(deschide/inchide sertare adica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

maria_alexia[/b], gind la gind . Si noi am instaurat de duminica trecuta obiceiul "film in familie cu pizza." Aici a inceput sezonul de ploi, iar barbatul meu, dupa ce a epuizat toate activitatile pe care le putea face cu fii-sa pe o ploaie torentiala (mers la librarie, citit carti, mers la muzeu, mers la cafenea), a propus seara de film. woooooow.
Asa ca am inchiriat Mamma Mia si ne-am pus pe uitat. La jumate, Smaranda a spus ca e scarry si am hotarit sa incepem procedurile de seara.
Eu, una, m-am plictisit teribil la filmul asta. Mie imi plac musicall-urile si filmele romantice, dar asta m-a terminat. Poate ca e genul de film care te prinde dupa ce il vezi de citeva ori. Asa am patit cu "My Big Fat Greek Wedding". La inceput mi s-a parut o porcarie de mare prost gust, iar acum il consider unul dintre filmele mele preferate. Cred ca l-am vazut de vreo 6 ori si l-as mai vedea inca pe-atita.

lavi [/b] pai normal, SIliviuca e Varsatoare altruista, pe cind Nati e Scorpion al naibii Eu eram speriata de fii-mea inca de cind era in burta.
Iar daca Silvia e buna la mate si la muzia inseamna ca e geniala. Dupa cum probabil stii, muzia si matematica la un nivel foarte inalt sint congruente. Ce mai, Silvia e personajul din "Jocul cu margelele de sticla."

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, ce de sarbatoriti

Silviuca cea isteata, la multi ani, sa cresti mare si frumoasa!

Corap la multi ani tie si sotului, la cat mai multi bani si ani, fericiti si sanatosi!

Bic sa fii fericita si iubita si sa ai parte de multe-multe bucurii!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap & Gabi, LA MULTI ANI!!! Wow, ce frumos! Bunicii mei din partea mamei au fost nascuti in aceeasi zi, la 5 ani diferenta. Sunt singurul cuplu pe care il stiu si au avut mereu o relatie extraordinara, de invidiat! Luna trecuta au implinit 63 de ani de casnicie.

Miha80, sanatate multa! Am uitat sa-ti spun ca te-am visat acu’ vreo 2 seri, dupa ce ma mirasem ca ai cunostinte comune cu Gabitaco.

Si apropos de cunostinte comune... Bic, cand am intrat pe facebook sa-ti las mesajul de La Multi Ani, am descoperit ca o stiu pe una din prietenele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

silvia, La multi anisori! Lavinia, sa iti fie fata sanatoasa sa aiba noroc si iubire in viata.

cornelia , la multi ani! si sotului la fel, sa fiti sanatosi, fericiti si cu mult noroc.

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LMA Silviuca, sa fii sanatoasa si la fel de dezghetata la minte!

LMA Corap si Gabi sa ramaneti la fel de uniti si frumosi!

LMA Bic sa va dea DD tot binele din lume!

Ma duc sa scot maimutza din baie si sa facem ghiozdanul pt gradi. Azi a tras chiulul, am fost la shopping, sambata avem din nou nunta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput