Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

lavi, Z de la Zara e uman. spune merci ca nu intreaba de V de la Vuitton si altele....

vrei sa zici ca inca-i bine... inca suntem "on Earth"

Unde gasesc eu pantaloni de fas/zapada/matlasati/(ski e mult spus) ieftini si buni?

As vrea sa incercam sa mergem totusi we asta pana la Predeal, daca data trecuta am ratat cu amigdalita mea.
Nu vreau sa dau multi bani pe ei pt ca nu sunt o zeita a partiilor, daca as merge ca fetele astea in vacanta la ski s-ar merita, dar eu vreau ca un we sa nu inghet langa copii si sa ma pot si ma tavali prin zapada fara pb.

Silviei i-am luat de la TCM cu 80 RON, prietena mea si-a luat de la alt TCM cu vreo 100 RON, dar la ambele TCM-uri nu au marimea mea. (la mine in cartier + Victoriei)

Stiti alte magazine unde as putea gasi asa ceva la pret similar? sau alte TCM-uri?

Am vazut in Cora dar erau imensi pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, lasa-ma diseara sa caut sa vad dk ii mai gasesc, cred ca am eu unii acasa, de ieftini ce sunt nu costa nimic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

Bic, la multi ani!

Silvuca, la multi ani!, sa iti bucuri in continuare parintii!

Multumim tuturor pentru aprecierile legate de pozele lui Andrei, nu mai nominalizez ca ar trebui sa caut in urma si nu prea am timp.

Aseara am avut parte de o repriza de colici, sau ce-or fi fost, cum n-am avut pana acum cu Andrei.In rest e frumos, creste, cred ca a ajuns la 6 kg, e cuminte cand nu il doare nimic si f muncacios.

Flavia il iubeste tare, iar daca e prea insistenta si ii atrag atentia se supara .

mihaela80, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Banc de vremuri de criza

Un tip era somer. Vede un anunt in ziar ca Gradina Zoologica din Baneasa cauta un ingrijitor.Se prezinta si directorul ii spune:
-Uite domnule cum sta treaba, noua ne-a murit gorila si era un punct de atractie pentru copii. Pana facem rost de alta, avem nevoie de un om sa se imbrace in pielea ei si sa se plimbe prin cusca. Ce zici? Te platesc bine.
Tipul accepta si totul e ok. Dupa o saptamana il cheama directorul si-i spune:
-Daca te urci pe cusca, te cateri si sari prin copaci iti dublez salariul.
Se apuca tipul si incepe sa se agite, sa se catere, sa sara prin copaci si la un moment dat se rupe o craca si cade in cusca leului. O rupe la fuga strigand ca disperatul: ajutor, ajutor!!!
Leul dupa el:
-Taci dracului si nu mai zbiera asa ca ne concediaza pe amandoi !

Mergi la inceput

La multi ani, Bic! Sanatate, fericire si noroc! Semnez si eu urarea de la Ripley, cred ca ti se potriveste bine.

La multi ani, Silvia ! Sa cresti frumos ca si pana acum, frumoasa si desteapta!

La multi ani si pentru Corapina & Gabi!, vad ca aniverseaza si ei azi. Zi de nastere sau casatoria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, mai stiu 3 TCM-uri: unul pe Titulescu, altul pe Mosilor, relativ aproape de Obor, utlimul in zona Floreasca, pe Glinka. Da' poate-ti vin pantalonii Andei.

Maria- foarte tare...

Mihaela_80- naspa treaba cu criza asta. Speram sa fie totul ok pana saptamana viitoare, eventual chiar sa te repari.Stii cum e...de frica doctorului.

Mitza- deci esti cu un picior pe partie, daca ai semnat concediul.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

zilele de nasteri

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Gata, am culcat printul, daca am noroc nu se trezeste printesa chiar acum

Corap, wow, deodata!! Ce va mai potriviti voi, din toate punctele de vedere . Sa traiti fericiti si sa nu imbatraniti!

Lavi, sapt trecute aveau super-reduceri si la mag sportive - eu am gasit la kiltec costum intreg cu 150 roni (cred ca era de copii, dar intri si tu in 162-168 ).

Noki, nasol cu serviciul prelungit. Macar o sa-ti scoti parleala la salariu sau cu ceva zile libere?

Roxi, chiar ma gandeam cum te descurci, banuiesc ca ai avut si tu sesiunea... Ai grija si de tine, mamicuto eroina!

Mihaela, cum te mai simti?

Aseara am petrecut o seara in familie la TV, ca tot erau copiii cam mucosi si nu-i puteam scoate. N-am mai facut niciodata asta pana acum - noi asteptam sa culcam copiii ca sa vedem vreun film, si tare fain a fost. Am vazut si noi Mamma Mia . Dupa primele minute am fost de-a dreptul descumpanita, apoi a inceput sa ma prinda . Uitasem ca e pe baza de ABBA - nu suntem fani, cautam fara succes un post de radio la care sa nu se auda abba la fiecare 20 de min , dar in filmul asta suna chiar molipsitor.
Ana a fost cea mai mortala, jumatate din film l-a dansat, cealalta l-a dormit .
Mai stiti ceva filme pretabile la vizionat impreuna cu copiii?

Cu vacanta, inca ne sucim, vb lui Noki . La www.kusadasi.ro vor afisa zilele astea oferta si cu charter din sb. Mi-au facut ochii tot $-$, ca in desenele cu Tom & Jerry, cand am vazut reduceri de 26% la Botanik cu earyl-booking .
Dar mi se pare nebunie curata sa mergem cu 2 pitici asa de mici dupa noi, sa vedem daca o s-o si facem anul asta.

Mergi la inceput

Tot eu la microfon : dau ture prin hotelurile de pe kusadasi.ro si nu ma dumiresc: exista ultra-all-inclusive, ultimate AI, Elite class AI... . Pana unde se poate merge cu mesele, serviciile si facilitatile??
Noroc ca inca nu au afisat preturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria, si eu as vrea sa profit de early booking, insa se vehiculeaza ideea ca preturile ar mai scadea in perioada urmatoare si e posibil sa apara oferte mai bune ... Nu stiu ce sa zic! Laurentiu zice sa mai asteptam. Eu cred ca voi opta tot pentru Bulgaria (probabil Duni, desi nu prea ma incanta faptul ca nu au locuri de joaca mai multe; sau Kaliakra ...)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput