Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, muuuuulte impliniri si fericire si numai bine!
LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Va multumesc mult pentru urari.
Si as vrea sa fiu prima care ii ureaza Silviucai La Multi Ani .

Ah, si Anda, si io sper ca era vorba de "entertained", ca altfel marea mea problema in viata e ca sint prea distrata. :D

Miha80, iti datoram un raspuns. Ma bucur sa gasesc windsurferi aici. Ar fi misto sa ne putem intilni undeva pe lumea asta. Noi cautam de mult un cuplu cu copii care sa fie la acelais nivel cu noi cu care sa putem face baby sitting cu schimbul. Am mai facut cu un cuplu de aici si a fost dragut, dar acum au 2 copii si e mai greu pt. un adult sa stea cu 3 copii.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu de aseara rememorez nasterea Silviei, de la 12.30 azi noapte cand "mi s-a rupt apa". Pe la ora asta incepusem sa am ceva contractii. Au trecut 7 ani...

Sunt fericita ca e sanatoasa, asta e tot ce imni trebuie!
Ca bonusuri e o scumpa si o draguta, iubitoare si grijulie cu Nati care e dificila uneori, (ca sa nu mai zic ce grija a avut de mine cand cu amigdalita cu febra mare). Si are talentele si priceperile ei: matematica si muzica

Ieri a luat un FB la muzica, a venit foarte mandra de ea. Numai ea si un baiat au stiut sa cante singurei un anume cantec la scoala.

Corap & Gabi la multi ani!!! Sa fiti sanatosi, sa faceti o familie la fel de super-extra ca si pana acum si sa depasiti toate problemele!

Bic

Alinus azi o sarbatorim; daca ii tineam ziua acasa, o faceam in we, sa am timp de gatit, asa o sarbatorim fix in ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Silviuca-habauca, La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bic La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita, baftoasa si la punga groasa, mai ales pe criza asta.
Silviuka sa ne traiesti sa infloresti, sa te bucuri de viata si de shopping.
Mai am 2 zile si sunt plecata, ieri mi s-a aprobat si cererea de concediu, deci chiar ca sunt fericita.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, SILVIA!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si mult noroc in viata!
Lavi, sa-ti traiasca printesele sa fie sanatoase si sa iti aduca numai bucurii!

Cornelia si Gabi, La Multi Ani cu sanatate maxima si bucurii alaturi de copii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

imi pica ochii in gura de somn. Aseara am plecat la ora 12 de la serviciu. Azi urmeaza acelasi scenariu.

Silviuk-habauk, fetita desteapta, sclipitoare si agera, sa ai o viata plina de momente minunate, sa fii sanatoasa si iubita!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SILVIA! sa ai parte in viata de multe bucurii, sa te vegheze dragii tai parinti la fel ca pana acum, pentru a ajunge ceea ce vrei tu in viata!
LA MULTI ANI, BIC! (scuze pentru intarziere) sa fii sanatoasa si fericita!
MULTA SANATATE bolnaviorilor, spor la munca tuturor!
sper sa revin in curand sa va mai scriu despre noi, suntem bine, dar am o perioada mai plina!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hellou!
la multi ani, bic!
la multi ani, silvioara scumpa, draga si matematico-muziciana!
(apropo de "z" de la zara, al meu andrei dupa viena a invatat "u" de la metrou )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mihaela80, tz, ce urat. nu stiam chestia cu infectiile pietrele etc. dk doare rau du-te la urgenta sa nu patesti ceva.

LMA Silvia!

noki, am retinut cu urarea.

lavi, Z de la Zara e uman. spune merci ca nu intreaba de V de la Vuitton si altele....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput