Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Intrebare intrebatoare: ce cadou a avut cel mai mare efect la fetitele de 1 an?
Suntem in mare dilema pentru aniversarea Anei - zau daca stiu vreo jucarie care sa ne lipseasca neaparat . As vrea sa fie si ceva care sa ramana... (Lui Cristi ii luasem un calut balansoar cu roti de care se bucura si acum).

Si tot la tema: mai sunt fetite pe-aici fara (gauri pentru)cercei?

[

la noi la 1 an a avut mare succes papusa bebe
sunt ceva pe...toyz.ro/papusi-bebe/ ;carti-cele mai frumoase povesti din lume sunt un set(albastu,rosu,roz) de la editura Crisan ;carucior de papusi ; lego cu piese mari colorate.

Sorana e bine nu a mai racit spre fericirea mea ,iam dat siropel septilin o fi de la el.
Centrala merge dar mi-a facut o gaura in buget.rata la masina a crescut cu 150 lei.asta este sanatosi sa fim.

cata ,cum esti cu piciorul te doare?Bia ce face?

noki,eu am dus-o pe Sorana la teatru de papusi,imediat dupa ce a inceput spectacolul a inceput sa planga si a stat porma doar la mine in brate,ferice de tine ca sta Sarah cuminte si captivata la spectacole.in ce va costumati la carnaval?

O Duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Soanso, si mie mi-a crescut rata cu aproximatiov 120-130 lei, din august pana acum. Sa vedem ce-o urma. La carnaval nu stiu daca se costumeaza in ceva, nu mi-a zis nimeni nimik. Pe invitatie scrie doar ca daca vrem sa venim si noi, parintii costumati. Io cred ca o sa ma costumez in Basescu, ca sa fiu in trend.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc de raspunsuri .

Cu Klacid-ul am facut asa: dupa ce 2 zile l-am fortat (nu dau detalii ca ma ia protectia copilului si ma duce cu duba ) de tremuram toti 3 pana-si lua doza, azi de dimineata se pare ca a priceput ca oricum o va lua, cu forta sau de buna voie. Asa ca, uitandu-se cu jind la un kinder, a inghitit-o rapid. Da Doamne sa-l tina obiceiul inca 2 zile jumatate!

Noki, tu esti serioasa cu suflat in ochi si nas??? Tinutul de nas l-am incercat si noi , dar tot nu deschidea gura .
Off, inca n-ati terminat cu orele suplimentare?? Ai si tu nevoie de-o clona-doua ca sa-ti reuseasca programul...
La carnaval sigur vor fi costumati copiii, ca de-asta-i carnaval - oare va fac surpriza si le dau ei costume, sa nu mai stiti pe care sa-l luati seara acasa?

Soso, thx , cam asa ma gandeam si eu: un bebe si ceva carticica. Din cate mi-am dat seama, cred ca si ambele bunici tot asa se gandesc, sa vedem ce iese .

Macar cu teatrul de papusi stam bine: lui Cristi ii place tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Buna dimineata,
multumesc din nou pentru urari de sanatate si pentru ca ati intrebat de mine. De ieri sunt un pic mai bine, adica ma doare constant, dar mai putin, si am capatat si mai multa libertate de miscare. Am dat probe pt analize, m-au chemat de 2 ori, ca au incurcat nu-stiu-ce eprubete, marti fac ecografia si am si programare la dragutul de internist, rezultatele analizelor vor fi cica la el pe birou.
Intre timp mi se pare tot mai posibil sa fie si o pietricica la rinich, pt ca durerea s-a dus spre spate si a coborat, pe de alta parte astazi m-am trezit cu pielea galbena, ceea ce tot spre o suferinta biliara ma duce cu gandul.

Nu stiu daca v-am zis, a plecat si ultima prietena a noastra, Emma, e foarte trist fara ele. S-au intors in Germania.
Ca veste buna, cumnata mea a nascut o fetita -dolofanica de 4.400 si 55 de cm (de craciun stiti ca erau 5 nepotei si unul in burtica, acum sunt 6 de toti, 3 fete si 3 baieti :). A fost marea ei victorie ca a primit aprobare de cezariana, nemtii sunt obsedati de costuri si insista pe nasterea naturala si cand nu e cazul. A facut presiuni psihologice (isterice) intense.

Ma apuc de citit din urma.

Lavi, nu, nici la urgenta nu pup ecografie mai rapida, adica daca decid ei ca as putea muri in urmatoarele zile suna ecografistul de acasa sa vina, in rest, programare normala. M-a amuzat ideea de Bombonica la ziua ta . Cu bacsisul, am mai auzit. Un coleg de liceu lucra in w-e la o benzinarie Shell, astea sunt francize in mare parte, iar patronul dramuia cutia cu bacsisuri, isi lua jumatate, cealalta se impartea intre angajati. cica fara investitia lui nu mai pupau ei nici un bacsis

soanso, si noua ni s-a sticat boiler-ul. noroc ca e cald. bafta cu gradinita, sa o muti curand.

noki, nasol cu serviciul. am avut si eu o perioada asa, in facultate si imediat dupa. pe mine ma enerveaza ca de obicei nu sunt lucruri care nu se pot face si a doua zi, ci e vorba de sefi care n-au treaba acasa si freaca lumea de pomana. cred ca la tine e diferit, macar are un sens efortul suplimentar.

camelia, sanatate multa!

corap, si tie si copiilor sanatate! tu ce probleme ai cu bila de umbli cu no-spa dupa tine? la noi pt nas infundat e f buna baia de abur (pretins cosmetica). hihi, si Maya sta cu orele sa spele diverse jucarii la bideu.

roxi, de ce te trezesti asa de devreme in fiecare zi? asta e ora de desteptare a lui Matei? nu mai adoarme dupa aia?

Bic, ar fi frumos sa ne intalnim, da. eu cu winsurf-ing-ul nici o sansa sa incerc, mergeti voi trei si raman eu sa distrez generatia tanara :)

maria_alexia, apropo de ultra Elite AI, niste nemti in varsta, prieteni cu parintii sotului meu, merg in turcia la cura de ingrasare nocturna, comanda la ore imposibile tot felul de delicatese elaborate in camera, totul inclus in pret. daca ar fi dupa mine piata unor astfel de servicii ar fi 0. Sanatate multa lui Cristi si rezistenta Anei!. Klacid-ul asta e penicilina? Aici asta am primit pt amigdalita pultacee. Mie cel mai potrivit cadou pt un an mi se pare o masinuta pe care sta copilul si se fataie pe hol dand din picioare. Mare succes si in ziua de azi.

catutza, dar ce zice Bia, ce nu ii place la gradi? ma gandesc ca poate are motive serioase, altfel ar cam fi trebuit sa se fi adaptat pana acum.

miri, si maya tot cam asa cu darnicia. e foarte creativa in a gasi alternative la cadouri pt alti copii. i-am facut Emmei un pachetel pt avion cu creioane, plastilina, carti de activitati, a trebuit sa le cumpar dublu, si nici asa nu voia sa i le dea...

meems, ce faceam in visul tau? Nici Maya nu are gauri in urechi, o sa-si faca singura daca o sa vrea.

anda si mihaeluta, distractie frumoasa, zapada cred ca aveti destula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Miha, multa sanatate si felicitari pt nepotica dulce.

Atentie mare! nu se tine de nas ca sa-i bagi nimic pe gura, poate aspira pastile/siropul - pe caile respiratorii - si sa se sufoce si sa moara. Din pacate a fost mediatizat un caz similar, o mamica fortand fetita de 3 ani sa ia un antibiotic a ucis-o :(( Pe mine tare m-a marcat totul.

Maria, fa-te ca-i dai si Anei Klacidul si ai sa vezi ca e un stimulent ok, la noi e concurs de luat diverse. Ce interesant, ale mele au luat diverse antibiotice, dar niciodata Klacid. Probabil depinde de medici, oricum la noi singurul care a functionat de fiecare data, la ambele, a fost Zinnatul.

Lavi, nu stiu dc ai primit sms-ul meu de ziua Silviucai, mi-a furat Iris telefonul si nu stiu dc am apucat sa dau send sau nu. Si fiind dupa 9 seara, m-am gandit sa nu te sun.

La multi ani, scuze de intarziere, dar cu mult drag Corei si sotului. Sunteti o familie super!

Noki, oare nu ar fi mai ok un alt job pt tine? CA mi se pare exagerata toata sapt. trecuta. Faina faza cu baletul, as duce-o si eu pe Ana pe undeva, da' pb e ca ma plictisesc eu de ma kk pe mine. Poate si pt. ca in Cluj rar sunt spectacole cu adevarat minunate. Si le duc lipsa.

Cami, multa sanatate, hai ca de data asta ati scapat si voi mai "ieftin"

Bic - asa cum ma enervasem atunci, nu am mai apucat sa raspund la ceva fte important: Ana STIE FOARTE BINE ce face. Nu o subestimez pentru ca ne joaca fix cum vrea ea. Adora sa ne rada in nas cand vede ca ne enervam, adora sa ridicam tonul ca sa se martzei si victimizeze apoi, iar faza cu minciuna a fost perfect intentionata. Asta m-a durut. Bine, poate ca am dramatizat si eu pe fondul atatot probleme cu sanatatea fetelor, dar a facut scena aia cu mare talent actoricesc. De aceea s-a si speriat cand m-a vazut plangand.

Catalino, lasa ca se va obisnui Biencuta, tu sa nu disperi.

Feli, mai posteaza si tu mai mult, mi-e dor de postarile tale

Soso, sa stii ca enorm de mult conteaza sa se simta bine la gradi. Valabil si pt. Catalina. Daca in cateva luni nu simti tu ca-i e bine, nu vezi progrese, e posibil ca acea gradi sa nu fie potrivita pt. copilul tau.

Eu am vrut sa o mut pe Ana la o gradi de stat acum vreo 2 luni. Pentru ca facem dus min. 25 de min, intors doar 10-15, benzina, circulatie, parcare in centru, februarie de ex. costa 725 lei. Daca trag linie, povestea cu gradi asta costa 11 milioane, plus bona 9.... e cam mult pt perioada de criza. In plus, eu ii pun sandwich zilnic pt micul dejun, saptamanal aducem acasa asternuturile si le spal, chestii care nu exista la gradi de stat. Avem la 5 min cu masina o gradi de stat ok.

DAR

Ana e fericita la gradi asta. E iubita, i se da atentia de care are nevoie, a invatat enorm de multe, eu ma mir ce scoate din ea in engleza. Oricat pare de sociabila si descurcareata, e avida de atentie si afectiune. Iar la gradi ei se impart toate la 12, nu la 28-30 de copii. La 7 si ceva dimineata (inclusiv in weekend ) e in picioare langa patul meu, sa-i dau laptele ca intarzie la gradi. Cea mai mare "amenintare" e ca nu merge la gradi. Deci daca ea e asa ok acolo, mai sacrificam noi din ce putem si va merge acolo cat va fi totul ca acum. Si Iris va merge de la 3 ani, mai repede nu vad rostul, tot acolo. Cica la 2 plozi se face si reducere

Despre carti pt. copii, Ana cere acum Harap Alb dintr-o carte din aia redusa la 5 lei, fara poze, tiparita pe hartie asemenatoare cu cea igienica Asta vrea, asta i se citeste. Inca ceva: nu mai vrea desene de vreo 2 luni, deloc. Seara doar la laptic se uita pe baby.tv dar toate dvd-urile alea dublate in ro nu-si mai gasesc pretendenti....
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
O sa incerc sa scriu si eu cateva cuvintele despre noi, in care sa exprim cat mai mult, ca sa nu ne uitati. Stau tare prost cu timpul, dar nu ma plang, pt ca am satisfactii imense din ceea ce fac.
Ultimele noutati sunt si primele pe care am sa vi le povestesc.
Ultimele 3 saptamani s-au derulat cam asa: prima saptamana Bogdan enteroviroza, ingrozitoare, febra peste 39,5 constant, voma si diaree incontinuu, baiat cuminteeeeee, de nu-mi venea sa cred, scancea putintel cand vomita... in rest alerga de manca pamantul la baie si pentru una, si pentru cealalta, fie zi fie noapte! I-am explicat ca a mancat ceva stricat si s-a suparat stomacul, asa ca el saracul cand ii venea sa vomite venea la mine si zicea "mami, iar e suparat stomacul" si fugeam amandoi in viteza catre baie. Si-a luat mizeriile de tratamente fara sa zica psss, am inceput nebunia duminica dupa-amiaza, sambata s-a facut bine. Luni care a urmat, boala trasa la indigo, a inceput Stefania! Nu a iesit copia tocmai fidela, ea urla la fiecare episod de voma si bineinteles ca nici la baie nu mergeam... nici castron sau olita nu a acceptat decat spre final... schimbat scutece "parfumate" si toate schimburile din dotare, din cauza exploziilor de la fundulet, ea totusi nu a depasit febra 39,5. Insa mi-a dat de lucru serios, am spalat covoare, canapele, paturi, haine, intr-un maraton cum nu-mi amintesc sa mai fi facut vreodata. In saptamana respectiva Bogdan era bine sanatos, asa ca nu am vrut sa-l privez de gradinita, e prea incantat ca sa il tin acasa, mai ales ca tabloul nu era grozav cu Stefania bolnava si crizata. Asa ca, i-am dat bataie si dimineata si la pranz, am alergat de nebuna, lasat copil de 1 an si 10 luni singur in casa la TV, pregatit sufleteste ca ma intorc repede (nu era prima data! deja stiam ca e cuminte, am "antrenat-o" cu alte ocazii, tot de tip urgenta) dus/adus Bogdan de la gradinita. Timp de o saptamana a fost totul ok, cu exceptia unei zile in care la intoarcere saraca Stefania plangea si ne-a intampinat venind din bucatarie, plina toata de voma, pe ea, in par, in ureche... o lasasem dormind si s-a trezit probabil in plin episod de rau. S-a dus mititica singura la bucatarie sa se stearga, am gasit carpa murdara, unde se stersese. Am luat-o si am iubit-o, am spalat-o toata, am tinut-o in brate pana am adormit toti... nu s-a suparat pe mine, nici Bogdan ca nu m-am ocupat de el.
Poate ziceti ca sunt o mama denaturata. Pur si simplu nu am incotro, nu are cine sa ma ajute. Abia astept sa treaca perioada asta in care ei sunt atat de neajutorati si sa ajunga niste copii deosebiti, dupa cum deja ii vad ca devin cu fiecare zi. Fiecare greutate prin care am trecut pana acum, le-am explicat-o cu calm si blandete, le-am cerut ajutorul, mi l-au dat din suflet, cu intelegere, toate astea i-au facut pe ei sa fie tot mai intelegatori si mai cuminti, mai cooperanti, ma pot baza pe ei in multe probleme. In ziua de care va povestesc, parca toti trei am fost mai uniti ca niciodata, am spalat inainte sa ne culcam, cu ei langa mine, Stefania ma privea cuminte, Bogdan ma ajuta aratandu-mi pe unde mi-a mai scapat o pata mica... apoi ne-am iubit mult.
Ei bine, boala inceputa de Stefania luni s-a incheiat sambata. Duminica Bogdan a inceput sa muceasca, luni sa tuseasca, l-am tinut acasa luni si marti, nu era tare rau dar nici bine, insa... am decis ca am fata mare si urmeaza sa ma intorc la serviciu, indiferent unde va merge la gradinita, ii va fi mai usor daca va invata sa ceara la olita. AM FATA MARE!!!!! Luni i-am scos scutecul si a urmat ceea ce probabil va amintiti cu toate, am spalat aprox de 30 de ori si chilotei si pantaloni, marti la fel, miercuri s-a dus singura dimineata la olita, prima data pp, a doua oara kk... asa ca am decis ca sarbatorim prin a-l duce pe Bogdan la gradinita, impreuna! A facut pe ea putin, nu grozav, dar am profitat sa-i explic ca si pe strada trebuie sa se abtina... la pranz nu a mai facut pe ea decat cand am ajuns acasa... IN seara aia nu a mai udat decat putin chiloteii. Joi am chemat o potentiala viitoare bona, i-am zis ca si in dimineata aia Stefania deja facuse singura la olita de toate si am rugato- s-o ajute doar la sters cand se ridica, in marea ei bucurie!!! DIn ziua aia nu a mai facut deloc pe ea. Doar din cand in cand cate putintel, dar e normal, pana incepe sa isi controleze sfincterele perfect. La fel ca la Bogdan, descutecire trasa la indigo, de data asta... O deosebire insa: 2 nopti m-a sculat noaptea aproximativ de 6 ori! Sunt mai zombi decat cand alaptam noaptea. Acum a mai rarit-o, face asta doar inainte de culcare de vreo 4-5 ori, dupa care abia dimineata pe la 6... Se dezbraca si imbraca singura, se si sterge singura si la pasa... si la fundulet, dar nu prea bine.
Ei bine, peste toata aventura asta, Bogdan joi noapte a inceput sa tuseasca magareste... vineri a stat acasa, da-i antibiotic. Sambata am inceput si eu si tati... astazi si Stefania. Suntem o familie bolnava dar fericita! As putea spune chiar incantata!
Am copii mari, va vine sa credeti?????
Stefania a inceput sa vorbeasca in fraze binisor legate, fara prepozitii si fara mare corectitudine, dar ne intelegem de minune. Unde nu inteleg eu, Bogdan imi traduce. E clar deci ca la varsta asta au o mare deschidere catre limbile straine!
Despre mine... sunt si eu personal in niste investigatii mai ample legate de sanatate, nu intru in amanunte, nu e de bine dar sper sa se sfarseasca cu bine. Cand face Stefania 2 ani ma voi intoarce in campul muncii, de data asta cu sufletul impacat, copiii sunt de data asta asa cum ii vreau eu, sunt pregatiti pentru noua etapa, eu la fel. Vestea si mai buna este ca am si alte perspective acum, poate reusesc sa gasesc ceva mai bun. Despre asta, in alt episod, dupa ce voi fi incheiat tatonarile si este totul batut in cuie.
Cam atat despre noi, am scris foarte mult, sper sa nu va fi plictisit pe cele care ati citit, cele care au sarit randurile mele nu au pierdut nimic... poate doar un sentiment de incurajare din partea noastra, a gandaceilor mititei dar voinicei! Pe noi nimic nu ne invinge, greutatile ne fac mai puternici! Sunt tare mandra de ce am reusit sa plamadesc cu manutele mele, chiar daca a fost si inca imi este foarte greu, sunt la fel de fericita cum eram in copilarie, cand nici o grija nu ma apasa... ma bucur sa realizez ca reusesc sa-i fac pe copiii mei fericiti, chiar si cand le este rau, asa cum eu si sora mea eram fericite cand ne imbolnaveam in concediile parintilor nostri!!!!! Niciodata n-am simtit ca copii cat de greu le-a fost lor, acum inteleg multe... si sper ca si copiii mei isi vor aminti de concediile "ratate" ale lui mami si tati numai nemaipomenitele aventuri pe care le vor trai.
Va pup si va doresc sanatate si putere!

Mergi la inceput

Tot io :)

Ambele sunt mucoase la greu de vreo 3 zile. Pe Iris o aspiram 1 data pe zi, dar in rest nu au luat niciun medicament. Nu-mi vine a crede ca Ana a mers 4 sapt. intregi la gradi, ca au facut viroza si nu au luat antibiotice, ca poate fi si la noi totul mai simplu, fara febre de 40 si tremurat pe langa ele. De-abia astept sa faca si Irisuca varsta de scos polipii, este clar ca ei sunt motivul sensibilitatilor accentuate ORL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am mai scris un mesaj despre dezamagiri si minciuni... l-am pierdut pe tot.
Nu am sa-l mai refac, pacat, era din strafundul amintirilor si sufletului meu.
Noki, legat de accidentul Sarei, mi-am amimtit ca noi (eu si sora mea)eram maricele deja cand ne schimbam singure cearsafurile din pat si o intrebam pe mama de ce avem paturile alea urate dedesubt... aveam cate doua paturi fiecare sub asternut, ne zicea mama sa le lasam acolo, ca ne mai tin de cald. Vara nu ne-am mai intrebat de ce sunt acolo, probabil ca le acceptasem deja. Insa tactul mamei mele din nou a avut rezultatul asteptat, eu nu-mi amintesc deloc sa fi avut vreun accident, cu toate ca aspectul paturilor statea marturie ca fusesera destule! Si am stat cu paturicile alea pana tarziu spre adolescenta, cred... Accidente se vor mai intampla bine-merci pana spre 10 ani, nu trebuie sa facem caz din asta, totul este absolut normal ca si stranutul! Acum, cand Bogdan a inceput si el cu accidentele, mi-am dat seama la cel foloseau paturile de sub asternutul meu {cam tarziu, nu?) si i-am ales o patura pe care am numit-o a lui, am impaturit-o in doua si sta frumusel sub cearsaful cu Winnie sau cu Ratatouille... Stie la ce foloseste, dar nu m-a mai intrebat de cand am pus-o prima data acolo, a acceptat-o deja acolo unde este.

Cu minciunile lui Bogdan, le-a inceput de mult, Bic isi aminteste ca am zis atunci, mi-a spus ea ca nu sunt minciuni. N-am mai avut timp sa mai raspund atunci, am sa raspund acum. Au fost si sunt minciuni, sunt intentionate, unele nu au un scop precis, sunt de experimentare, de tatonare, altele sunt ca sa scape de vina, altele vor sa supere. A inceput dand vina pe Stefania pt prostiile facute de el, apoi cand Stefania a inceput sa vorbeasca, a dat vina pe diverse jucarii, in joaca, razand... stie ca n-am cum sa-l cred. Azi a tras o minciuna cam urata despre tati, l-a suparat pe tati, care l-a ceratat si l-a facut sa planga. Am intervenit, l-am luat in brate sa-i explic cum ca nu-i frumos sa minta, nu-i bine pt ca noi luam de bun ce zice el si ne suparam degeaba. I-am dat un exemplu simplu de inteles pt el, de minciuna pe care o practica destul de des, mica dar care are mereu efect: il intreb daca vrea sa manance ceva si daca zice NU, mananc eu. Atunci se supara si zice ca vrea sa manance, asa ca ii explic frumos ca daca imi spune ca nu vrea, eu il cred si de asta mananc eu mancarea. Ii explic ca nu-i bine sa ma pacaleasca, ca uite ce se intampla. Azi inainte sa se culce a mai tras o minciuna mica si dupa 2 secunde a intrebat cu voce inceata "mami, eu de ce mint?". Asa ca am schimbat foaia si l-am pupat, i-am zis ca nu-i nimic, acum daca si-a dat seama, nu o s-o mai faca, pt ca nu e frumos si nu-i bine. Si s-a culcat linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Suntem si noi, amandoua, mucioase si tusacioase cam de marti. Alex ia tot ce poate de la gradi, se pare ca preiau si eu repede-repede de la ea... La mine e a patra iarna asta. Sper ca si ultima, ca-mi cam ajunge. La Alex siropele cat incape, eu ceaiuri cu lamaie, sare fierbinte pe piept/gat. Tura asta tati a scapat.

Mihaela, brrr, aiurea sa te doara si sa nu-ti dea ceva macar temporar, pan' la diagnosticul precis. Sanatate maxima.

Noki, dar ce-i cu programul asta al tau asa lejer? Mai rezisti?

Gandacel, uau, acus face 2 ani micuta. Suuuper. Cred ca se joaca tare frumos amandoi. Sanatate si voua.

Si tuturor celor balnaviori sanatate.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 19

Mergi la inceput

Miha, multa sanatate, a inceput sa miste samburelul?

Gandacico, mii de pentru calmul tau. Doar atat de comentat: nu as lasa niciuna dintre fete singura in casa nici macar 1 minut. Cred ca e un risc imens. Azi, de ex, a sarit Irisuca din tarc, in cele 10 secunde pana am mers sa deschid usa de la intrare ca sunase cumnatul. Si am tremurat vreo 2 ore pana sa ma asigur ca desi cazuta fix in cap, nu avea cum ateriza altfel, e ok. Ai mare grija

Mergi la inceput