Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 In alta ordine de idei, acum ma m-am calmat un pic Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
am trimis PM,
mult, mamica draga!Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
EvaF spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Felicic,nu consider ca trebuie sa-mi cer scuze pt ca eu nu m-am legat de copil si de anemona referitor la ce mi-a scris ea in sensul ca ar trebui sa-i acord mai mult timp copilului pana la sase luni cand pot incepe diversificare dar eu nu inteleg ce are diversificarea cu timpul acordat bebelului. Sorry !dar cred ca am fost inteleasa gresit referitor la copii cum am mai spus departe de mine sa ma leg de un copilas nevinovat si nu trebuia toata lumea sa-mi sara in cap. As vrea sa va vad pe voi cand va spune cineva sa-i acordati mai mult timp copilului vostru stiind cat de mult va ocupati de el si tot timpul va dedicati copilului.Tare as fi curioasa ...cum a-ti reactiona. Deci consider ca nu am de ce sa-mi cer scuze ori cat a-ti insista pt ca eu nu ma simt vinovata cu nimic,poate de ce am facut-o desteapta va deranjat?nu consider ca am jignito mai mult decat a facut-o ea . Vreti nu vreti acesta e punctul meu de vedere si il sustin. Chiar nu sunt nici stresata ,nici obosita ci pur si simplu am fost acuzata pe nedrept ca nu m-as ocupa destul de copil si normal am rabufnit. |

MIE CHIAR MI-AI FOST FFF SIMPATICA, NE DADEAI SFATURI BUNE DPDV AL FARMACISTEI, DAR CE AI PATIT INTRE TIMP????? CE E CU TINE? NU TE RECUNOSC...EU CONSIDER CA CE FACETI VOI NU MAI E DISCUTIE IN CONTRADICTORIU, NICI MACAR ARGUMENTATA CU CEVA, ESTE PURA MALITIOZITATE, GRATUITA. AI CEVA PERSO CU ANAMONA?
SI CARE E FAZA CU AM COPIL NU STIU CUM, MULTILATERAL SI ETC, MAI ARUNCA UN OCHI O DATA PE CITATUL MEU DE LA SEMNATURA, PLS
NU FACEM CONCURS DE BEBEI, ASA-I?
PLUS CA, BEYYYYYYY, CA SA NU SE SUPERE NICIUNA DINTRE "TABERE", FI-MIU CITESTE CARTI IN ENGLEZA
Hai va pup. Sorry, in elanul meu scriitoricesc si pe fuga sa ma aranjez sa iesim nu am vazut ca eram pe caps lock

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
Eva, dai clatite, dau fursecuri
... o mana spala pe alta, ce credeai? 

Acum lasand gluma, mie chiar imi place ca ne impartasesti din ce citesti.... mi se pare extrem de important sa te informezi, mai ales ca mamica, ca mamica de prim copil.... si eu am citit mult si am colectionat (si colectionez) diverse scheme si sfaturi privind difersificarea, cele mai multe de la voi
, insa nu gasesc mereu timp pentru a citi si a ma informa cat vreau... de asta te apreciez si mai mult si ma bucur ca ne mai spui si noua ce si cum!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:

LA MULTI ANI 

cu sanatate si bucurii, tuturor sarbatoritilor de azi, fara nume sa nu scap pe vreunul
, si pe cei care-si serbeaza ziua de nastere si pe cei ce o serbeaza pe cea de nume!!! multe 

pentru voi si mamicile voastre!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
ce-mi zice soacra... 'stii mama, cand ai fost tu la doctor... unul din ei a spus clar "MAMA", dar nu mai stiu care din ei...........'

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 Nu stiu daca la tine este cazul, dar al meu intai se joaca cu tetina, de ai impresia ca nu ii este foame, si apoi rade 180 ml-210 ml si plange cand se termina bibele. Fitze de bebe! |
dap, si eu raportez un bebe fitzo, aka Robi! Exact asa face... doar ca apoi papa 150-180 ml

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
felicic76 spune:
| NU FACEM CONCURS DE BEBEI, ASA-I? PLUS CA, BEYYYYYYY, CA SA NU SE SUPERE NICIUNA DINTRE "TABERE", FI-MIU CITESTE CARTI IN ENGLEZA Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |

eu fac semne de carte cand postezi din carti vis-a vis de diversificare, merci, stiu ca ia timp nu gluma treaba asta, am de gand sa ma folosesc de ele, io nu-mi cresc copilul ca la carte ci ma folosesc de ea(de carte, adik).
ce faceti, il lasi pe Luca-cu vreun bunic/bunica si iesiti?
pe mine una ma bate gandul, chiar daca sunt hidoasa/ diforma. Parca as vrea sa merg la un restaurant fancy/trendy cu tati sa ma prostesc un pic, sau poate la anul?
Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
monica_dicut spune:
Fetele din Bucuresti (oricum sunteti 90%
) ajutati-ma si pe mine va rog frumos. Parca imi aduc aminte ca spuneati la un moment dat ca in Mall Baneasa s-a deschis un PRememan sau ceva de genul. SUnt absolut DISPERATA ca n-am cu ce sa ma imbrac(mi-am luat niste blugi de la mothercare da imi cam cad dupa mine, constatare dupa 2 zile ca la probat veneau super) si vreau sa dau o fuga pana acolo. NUma sa nu dau degeaba ca de cate ori am fost in mallu ala eu n-am vazut magazinu. Ajutati-ma va rog ca idee pe unde se afla (daca se afla intr-adevar
)
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
9+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
angelynna82 spune:
Neatza la pranz si de la noi...de fapt de la mine, pitica e la mama, ufff ca deja imi e dor de ea 
deci...fetelor imi sunteti tare dragi toate si ma doare sufletul sa stiu ca ne certam, hai ca noi ca noi dar ce treaba au copilasii nostri in cearta?????

sincer nu imi dau seama, fiecare mama acorda si vrea sa stea cu copilul ei tot timpul, eu personal abia acum mi-s despartita de a mea, dar situatia este de asa natura ca trebuie...asta e

si imi vine sa-mi dau pumni in cap cu toate astea este in siguranta, iubita si ingrijita, nu imi fac griji din cauza asta. Vroiam sa subliniez ca as face orice sa o am langa mine mereu dar....
In alta oridne de idei LA MULTE LUNITE bobceilor nascuti azi si maine (ma duc sa o iau acasa 

), noi vom merge la botezul nasei
, in privinta botezului nostru nu intru in panica INCA abia de luni incepe nebunia 

Va pup dulce si va rog din suflet sa pastram atmosfera care era inainte calda si primitoare, stiu ca suntem obosite/stresate s.a.m.d
Un wk placut cu bebelusii si copii mai mari si cu mai cine vreti voi 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
dap, si eu raportez un bebe fitzo, aka Robi! Exact asa face... doar ca apoi papa 150-180 ml ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
nu te supara pe mine ca pe soacra, dar cel cu deshtul in gura toata ziua care era, tot Robi?

ca daca da, ii facem gemeni
Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei