Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Azi in parc am mancat fitzosele cu ciocolata (niste gogosici) si mi-am pus o ciocolata care nu se mai spala pe dinti, barbie, gat, lant, gluga lui Radu, wrap, geaca, pana si sub unghii am!!!!
nu mai faaaaac.... acuma bag masini dupa masini ca wrapu-i negru, gluga-i alba si tot asa...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

noi am facut baie si acum mancam, doarme pe el, fetele care aveti jeturi la cada, folositi-le, bebeii adorm repede dupa, plus ca sunt masati si gadilati la urechi de zgomotul pompelor.

delphinas: sa stii ca al doilea bebe al meu (daca va fi sa fie) va fi tot baiatNu ma intreba de unde stiu ca nu pot sa explic, eu am stiut de Vladutz cand l-am conceput si ca va fi baietel. Asadar, ar fi o surpriza super placuta sa fie fata, dar nu cred Iara pana voi face eu BB2, sigur tu-ti vei tine fetita mult dorita in bratze.

gaia: si eu sunt fan Madam Fitzoshica, le-am dus si la fete cand ne-am intalnit, in vara. Imi pare rau de neplaceri, sper sa iasa de pe haine, (fara foarfeca)

mai ardelencelor(eva, parca si tu ai origini pe acolo), daca v-ar fi spus cineva ca sunteti "rele de musca", v-ati fi simtit flatate, eventual si multumeati de compliment, nu-i asa?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

mooooama, cate persoane si-or fi ras in barba de ce porumbel am scos la propria-mi adresa.

neuronul lauz, care e si el muribund, ce sa faca si el, cugeta...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

mooooama, cate persoane si-or fi ras in barba de ce porumbel am scos la propria-mi adresa.

neuronul lauz, care e si el muribund, ce sa faca si el, cugeta...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

cred ca-ti dai seama ca sunt leshinata de ras, ca atunci cand faceai analiza de text pe inia o pauzarea colului

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
[neuronul lauz, care e si el muribund, ce sa faca si el, cugeta...

pai tu crezi ca sunt si altfel de neuroni pe aici?.....numai Felicic face diferenta....

si eu am crezut ca inseamna rea de gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sa va povestesc una care pe mine m-a facut sa ma topesc azi.

Ca sa va imaginati scena: ora mesei la bebe ( adica asa credeam eu ), eu si bebe intinsi de-a latul patului din dormitor, pozitia tummy-to-tummy, ii ofer sanul si el cu o privire galesa, plina de iubire ( de ce nu raman asa si cand cresc mai mari??? ) incepe sa-mi gangureasca cu gura pana la urechi si... cu sanul in gura. Eu ca sa evit "conversatia", ca ne grabeam sa iesim afara la zapada, imi feresc fata din raza lui vizuala, flectadu-mi capul pe spate si... astept sa incepa sa pape, dar... nimic. Ma uit din nou spre el sa vad care-i treaba si el saracu' cu o privire dezolata, uimita, mirata... ca nu intelegea ce s-a intamplat, unde am disparut. Dar de cum m-a regasit m-a rasplatit din nou cu aceeasi privire galesa si cu o gura cu gingiute stirbe intinsa pana la urechi.

Dupa cum va spuneam - m-am topit! Asa ca eu am primit cea mai frumoasa declaratie de Valentin ( pe care dealtfel nu-l sarbatorim )

Si off-topic: cum naiba iaurtul Danone si dupa expirare are aceleasi proprietati organoleptice??? Am desfacut azi unul expirat de 2 SAPT. si nici macar staniolul de deasupra nu era bombat!!!?!!!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu sa mai citesc ceva si vad ca inca nu s-a incheiat mica cearta.
Fetelor probabil din cauza oboselii fiecare ne simtim jignite sau interpretam gresit sau o luam prea personal.Recunosc mi s-a intamplat si mie cu toate ca eu am considerat atunci ca am fost tare de tot ,,luata in balon" dar asta e am trecut mai departe am incercat sa ignor cum mi-a fost recomandat si am fost ignorata la randul meu.Dar asta nu inseamna ca nu m-am simtit bine in continuare la aceasta odisee.Sunt prea multe fete minunate aici.
Iar referitor la mame perfecte sunt de acord cu parerea mai sus exprimata ca fiecare mama e perfecta pentru puiul ei.Nimic mai adevarat!!!Iar la fel cum a spus Tzitziri nici eu nu am pus prea multe poze nu am trecut nici macar datele puiului in tabel pt ca niciodata nu am asteptat laude sau aprecieri.Pt mine puiul meu e cel mai frumos, cel mai cel, si nu am nevoie de confirmarea nimanui ca sa cred in continuare asta.Si eu cred ca acest lucru e valabil pt toate mamele!!!
Sunt de acord cu parerea ca aici ne-am adunat ca sa impartasim idei, experiente si nu in ultimul rand sa mai socializam pt ca in aceasta perioada sunt convinsa ca aproape tuturor ne lipseste acest lucru.Dar jignirile consider eu ca sunt inerente dar atata timp cat sunt in limita bunului simt si nu se transforma in dispret sau desconsiderare e ok.Pana la urma si astea sunt constructive.
Deci ca o concluzie Lucutta poti sa ramai la odisee daca vrei pt ca sunt convinsa ca vei gasi lucruri utile aici si nu trebuie sa iei nimic ca pe o chestie personala chiar daca ai fost putin atacata dupa mesajele tale la adresa Anemonei.Poate pe drept dar poate prea dur.E doar parerea mea nu dati cu rosii

Felicic eu sunt ardeleanca 100% si stiam ce inseamna ,,rea de musca"
Babytza superb Davidutzu cu declaratia lui de dragoste

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicica da de unde stii ca fac fata??? esti gand in gand cu lehuzu meu??? el nu stie a face baieti, ca i-s prea dragi fetele...
da sa-ti zic ultima bomba...am facut niste sedinte de laser...si sotu lu doftoreasa imi zice o sa fac gemeni... sa te auda Dumnezeu. ies de a laser si la serviciu colega mea de birou imi zice: ai sa faci gemeni. da ce aveti fratilor??? cum sa fac gemeni cand a lu max is vai de steaua lor de lenesi si ogarjiti...eu ovulez la anu si la multi ani, cum sa fac eu gemeni???
babymom danone are niste chestii in el care chiar si expirat nu se umfla capacu. il aveai in casa si a expirat sau l-ai cumparat gata expirat??? si nu e de mirare...caci multe alimente expirate sunt refabricate...asa ca...Dumnezeu cu mila.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva Deea papa de la tzitzi, biberon si lingurita. Cu tzitzi vorbin, radem, o mangaiem o tragem spre gurita cand da sa plece. Cu bibe si cu lingurita si biberonul nu vorbim, vorbim cu mami si ii zambim si cand papam la lingurita facem miam-miam-miam.
Important e ca masa sa fie o placere, iar legatura sa se faca cu mami nu cu biberonul sau lingurita.

Iar de cand cu diversificarea e chiar mai greu cu iesitul, masa de 12 e cu piure, deci dimineata o impart intre piti si bucatarie si dupa aia pana mancam, pana strangem si spalam trece timpul. Inainte imi luam tzitzi la mine si ieseam. Asta daca nu vrei sa ii dai borcanase.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nu ma pot abtine sa nu postez ceva pana ma bag la somnic... Delphinas, sa dea DD sa faci fetita, baietel, gemeni, orice numai bebe sa fie!!! Si sper sa urmezi cat mai repede exemplul Monicai si sa ne dai vestea cea buna! si fa testul ala odata!!!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput