Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
Feli, si eu sunt o molipsita, de la o creatza frumoasa, colega de serviciu care a fost insarcinta inaintea mea. Tot asa mi-a zis sa pun mana pe burtik ei, ca o sa raman si eu... si asa a fost ![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
simodina spune:
Eva pai tu nici nu mai ai nevoie de ajutor in casa la cate face Luca Noah, acum am inteles 

Oricum m-ai amuzat bine pe ziua de azi! Dar aia cu rea de musca
hmmm, eu cred ca doar te "lauzi".
Luminita zic si eu ca babymom, las-o sa te ajute la treburile casei , pana la urma e mare ajutor si asta.
Legat de soacre/socrii io am avut mare noroc, am unii de pot sa le ridic statuie - ma ajuta de fiecare data cand ii solicit si cand pot si fiind cadre didactice mai si stiu sa se poarte cu copiii - deja vad asta la Serban. Acum soacramii nu-i vedeam decat defectele pana a venit Serban, de atunci aproape ca nu-i mai vad decat calitatile la cat m-a ajutat.
Musette
n-au trecut mama si nici tusea, sper sa treaca odata si fara febra, sa nu ajungem la antibiotic...
Legat de discutiile incinse spun si eu ca ma bucur ca nu s-a ajuns la injurii si la balacareala ca la usa cortului si sper sa nu transformam niciodata forumul in mahala. Un
si o
de la mine pentru mamici.
LE: Hai mai Felicic, trebuia sa nu desconspiri asa repede intelesul expresiei ca prea simpatica a fost Eva cu cata bucurie a afirmat ca e rea de musca
.
anamona spune:
beyyy ma faceti sa rad cu lacrimi:
eu din cate vad aici rea de musca inseamna mamica trendy
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Feli, si eu sunt o molipsita, de la o creatza frumoasa, colega de serviciu care a fost insarcinta inaintea mea. Tot asa mi-a zis sa pun mana pe burtik ei, ca o sa raman si eu... si asa a fost Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
da' sa stii ca eu nu m-am molipsit, de cel putin vreo 5 ani incoace am pipait la burti pe la surori, cumnate, nase, fine si nik
, poate de aceea am molipsit eu, mai stii....

Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Delphinas spune:
felicico pai ce nu ai spus asta cand inca il aveai pe falkone in burta...ca bateam drumu pana la capitala sa pun si eu mana...mai ceva ca la sfintele moaste veneam....pfoaii
pune mana si procreeaza si o fata sa pun si eu mana...ca daca nu o sa ajung la spitalu 9...sectia urcati pe pereti.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
babymom75 spune:
tzitziri dpdv al terminologiei asa e - sucurile de fructe nu se considera "diversificare"; eu am invatat la scoala ca se poate incepe administrarea lor de la 6 sapt. N-am procedat asa nici cu primul, nici acum pt. ca nu le vad beneficiul. Unii spun ca trebuie date pt. aportul de vitamine. Dar eu am alta parere, pe care le-o spun si mamelor in Mat. - fructele sa le manance ele ca vitaminele trec in lapte si asa e mult mai OK pt. bebe.
Administrarea precoce de alte lichide ( sau alimente ) la un bebe alaptat comporta mai multe riscuri:
1. - intoleranta digestiva
2. - confuzia bebelusului
3. - rarirea supturilor cu scaderea secundara a secretiei de lapte
4. - posibilitatea sa-i placa mai mult gustul nou si ulterior refuzul sanului ( sunt si bebe mofturosi ).
Stiu ca tu ai hotarat sa incepi asa usurel cu sucurile de la 5 luni, pt. ca apoi sa treceti in forta la marea diversificare la 6 luni ( am parafrazat ), ca spunea dr. vostru ca mai mult de 6 luni nu e de stat cu diversificarea. Iti respect alegerea, dar sa stii ca nu e nicio graba, asa ca parerea mea e ca poti astepta cu suculetele pana la 6 luni si abia apoi sa treci pe solide... asa... usor. Nu e intampla nimic rau daca reusesti sa inlocuiesti complet o masa abia pe la 7 luni. E doar o opinie 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Toate va tavaliti de ras pe-aici si mie tot nu-mi explica nimeni sensul expresiei cu musca???
Vedeti BEEEYYY ca ma supar
!!!!
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 edit: rea de musca= femeie usoara, adulterina, parasuta, panarama etc Mamica de VLAD 19.10.2008 |
LE:
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
Delphinas spune:
la prima vedere "rea de musca" ai zice ca inseamna o femeie certareata, dar nici pe departe...
deci mandra floare trandafir, tovarasa "musca" faci o fata sa pun si eu mana sau ma urc pe pereti???
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
babymom75 spune:
Iertare, iertare 

sarisem peste randul cu pricina. Acu' m-am lamutit si eu
![]()