Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
Offf, saracu Serban, ieri nu a fost cea mai buna zi a lui, muscat de Sara, smotocit de Filip si a mai si cazut cu mami pe scari. Sper numai ca mami nu si-a zdrelit fundul de diva prea tare si pupam sa treaca
Noi ne muscam la gradinita sa ne facem "ceas"
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
docdecap spune:
chryssy, felicitari pentru baita reusita!!
angi, ce pot sa-i zic lui serban, decat ca vieatsa ie complecsa si prezinta multe aspecte. iar fundul meu de diva e bine, mersi. glezna m-a cam suparat. ma gandesc ca poate scapam si perdeam pe acolo un kil, da' numai de pe fund daca se putea!!
noapte buuuunaaa!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ellen79i spune:
Buna seara...
Seful doarme... asa ca eu am reusit sa-mi fac o bine meritata baie ( a fost in familie daca pot spune asa-fi-miu a facut pe la 21 si eu acum). In rest, tot maraiti suntem...dintisorul se chinuie sa apara ...dar azi am reusit sa ne miscam posterioarele la nalize...el pt fier si eu cam la fel dar si Ca sa vad cum stau...cred ca o sa fie cam proaste rezultatele la mine dar, astept sa vad vineri...
ISIDORA ne inscriem si noi pe lista daca mai e loc. Speram sa nu apara nimic pana atunci dar, in proportie de 95% venim si noi.
Mai scriem maine ca acum profit sa ma usuc si sa strang rufele de pe sarma...
Pupam pe toata lumea si uram noapte buna
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
Leditia spune:
Neatza.
wow ce fain,intalnire de 10 ore...Copilasii au stat atata timp cumintei?(aveti copii cuminti inseamna si mari de altfel)M-am uitat pe poze,sunt superbi toti,insa cel mai mult mi-a placut filmuletul cu sarutul Brianei,cu mai mai..m-am topit,ce mai.
Isi foarte frumos gestul tau.O sa ma uit si eu prin casa poate gasesc ceva de donat la bazar.(hainute de bb inca nu am,dar am ceva haine de gravidutza,unele nepurtate deloc si mai vad ce mai gasesc.
Si da,David seamana cu Luca al Alinei,dar cand era mic,ca apoi s-a blonzit.:)
Mihaela(Umflatel)suntem alaturi de voi.
Simona,bine ai venit.
Voiam sa scriu mai mult,dar am un puiut urlacios azi...deh,face 2 lunite azi si asa zice el sa sarbatorim.Mai revin,daca da DD si doarme si el.
POZE CU NOI
de David Christian
nastasie spune:
neata, fetele.
am vazut si eu pozele si va spun ca aveti niste copii minunati.
madalina, sunt de acord cu adina:briana are niste ochi superbi si mari.e o dulceata.
oau, si 10 ore.super.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andicu spune:
Neata!
Oau, saraca Doc, nici macar n-am auzit ca ai luat-o la vale pe scari! bine ca n-ati patit nimic!
Simona, bine-ai venit! ai o fetita frumoasa foc , si -mi place de mor numele ei, Sara, e superb!
Mada, am vazut pozele, f frumoase! cat despre copiii tai, sunt de revista! o sa ai coada mare la usa, si de fete si de baieti!
De fapt, FIlip a smotocit-o mai rau pe Briana, mititica, pe Serban l-a prins odata, asa, mai din zbor, ca doar ce se trezise si apoi a stat lipit de mami lui. Pe Briana, nu stiu ce-a avut, a crezut-o papusa, poate, la inceput nu i-a facut nimic, si apoi, cand a pipait-o si a vazut-o cum se sprijinea pe el, si ce mica e si moale,se uita la el cu ochisorii aia mari, asa ca a inceput s-o smotoceasca, mititica! m-a vazut si pe mine c-o sustineam pe picioare in timp ce-l tineam si pe el, si ca o tot admiram si mangaiam si cred ca a fost si gelos...oricum , sper sa nu se repete!
Aaa, si mai fetelor, sa nu credeti ca s-a stat pe capul femeii chiar 10 ore , doar ca s-a venit in reprize, unele mamici dimineata, altele dupa servici..cand am ajuns eu cu Mokika, Doc, celelalte mamici plecasera deja!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
creem spune:
Mada multumesc pentu raspuns. O sa le incerc si eu!
Adina tie ti-e groaza de cantar ca-ti arata prea mult...mie prea putin Offf...abia astept sa-i treaca raceala asta, ca o are de 2 saptamani deja.
Andicu cred ca l-ai facut pe Filip gelos...ca eu il stiu de baiat timid
In legatura cu vorbitul, nu cred ca e cazul sa va faceti griji de pe acum. Multi copii incep sa vorbeasca abia cand intra in colectivitate. Si nu e nimic anormal. Probleme a va faceti daca pana pe la 2,5 - 3 ani nu vorbeste chiar deloc copilul.
Noi am avut iar noapte apropae alba, cu treziri dese, de la 4 la 5 a vrut joaca cu tasu si el saracu acum e la servici. Si nasul infundat e de vina...si maselele...deja are 3, mai urmeaza a patra!
Pupici tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Mai intai sa urez si eu cu maaaare intarziere la multi ani si multa sanatate sarbatorilor de sambata!
Am vazut si toate pozele, care de care mai frumos, dar pe mine ma dau gata fetitele.De, mama de baieti...
La noi e nebunie mare, ne mutam, Mihai se ridica de tot ce prinde, cade, urla, Victor le are si el pe ale lui.De fapt o problema foarte mare avem cu Victor.Nu vrea la cresa.De cand s-a intors din vacanta la schi petrecuta cu taica-su, ne innebuneste dimineata ca nu vrea la cresa, miorlaie de iti vine sa o iei la goana.In plus la cresa sta aproape tot timpul pe un scaun, mai mare decat cele ale copiilor si care este vizavi de intrare.Pazeste usa in asteptarea mea.Pur si simplu refuza sa se joace cu copiii desi acasa, in parc, o face.Stim ca nu trebuie sa-l certam, il ignoram, dar chiar se miorlaie ori de cate ori vrea ceva.Probabil, cedam cate o data si nu trebuie sa o facem.Ne pune toate puterile si rabdarile la incercare.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
madaluta spune:
da, mai..chiar asa..sa nu credeti k taoata lumea a stat 10 ore... Vizita a inceput de la 12 si fiecare a venit cand a putut...si a stat cat a putut....Imi pare rau k unele fete chiar nu s-au vazut deloc.Mie mi-a facut mare placere sa am ziua ocupata k a trecut imediat. n-am avut timp sa ma plictisesc deloc...asa k sunteti binevenite oricand, fara sa mai fac neaparat invitatii aici, pe forum...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Umflatel,bineinteles ca se poate,va asteptam cu drag!
Ellen,abia astept sa va revad! Si locuri sunt berechet,de aceea am ales locul de joaca;livingul meu n-ar fi putut acomoda toti copiii si mamicile pe care as fi dorit eu sa le invit ...
Doc,nici o grija!Ideea cu tatii era exploatata in cazul in care vin copii ca al meu care vrea dus de manute non-stop...Adica tati o inlocuia pe mami care tb. sa socializeze ...In cazul nostru ,tati a plecat asta noapte deci sper sa ma ajute o bunica ,altfel o sa va salut la sosire si plecare
Slava Domnului ca sunteti bine amandoi! Cand povestea Mada,culmea ca la voi ma gandeam ,nu stiu de ce...Iar fundul...care fund ???? Cred ca avem toate o obsesie ...Auzi cica si Mada vrea sa slabeasca...De pe limba,de unde, frate?
Eu am mai slabit un kg cu gripa...nu era necesar,dar nah,cum sa arat si eu ca o prospat iesita din lagar?
Creem,stii cum e :fiecare cu ce-l doare Si cum arata raceala asta a Sofiei? Ce mai are? Mucisori limpezi reziduali,ca astia nu-s contagiosi din cate stiu eu...,altceva?
Si of,of,cat poti sa te chinui cu alaptatul...cred ca ajungeam exact in aceeasi situatie daca nu intrerupeam la timp cercul vicios...Bine eu nici nu mai aveam nimic...si eram chiar folosita pe post de suzeta...lA tine mai e,daca Sofia nu mananca altceva,nu?
Toate cele care va sacrificati noptile asa,pt. alaptat, aveti un altar in inima mea...
Dandus,am tras cu ochiul pe blogul tau,frumoasa idee si necesara,am si eu 2 wrap-uri in casa-cine vrea sa spuna,le donez,la cat e Ioan n-a fost cazul...Si fac si eu la fel ,plac lumea in functie de anumite slabiciuni, principii,virtuti...iar alaptatul e in frunte...
Pt. asta nu ma simt tare vinovata ,pana la urma asta e reteta prieteniilor adevarate ,dar ce ma fac cand nu plac oamenii pt. ca le lipsesc anumite calitati? Mda,asta-i tema de duhovnic,stiu ...
Nah,acuma cred ca am facut o gafa...nu tb. sa scriu aici despre asta,nu?