Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 6
creem spune:
Buna, fetele!
ce frumos a fost la intalnire...si de durata se pare!si cu peripetii...inerente cand e vorba de copii. Sper ca Serban n-a avut chiar asa de mult de suferit cum se intelege din postari!
Briana e o dulce dulce...se-ntelege de ce e atat de "cuceritoare" de mica!
Isidora, Sofia e inca racita, am fost plecati la tara si i-a revenit, acolo fiind foarte frig si foc doar intr-o camera.Asta e si motivul pentru care n-am fost ieri la Mada, dar n-am vrut sa ma tot plang iarasi. Daca ii trece pana luni, cu mare placere vom veni la ziua lui Ioan!
Mada, eu te intrebasem ce homeopate i-ai dat lui Darius pentru pofta de mancare...mai ales ca am citit ca au avut si efect!
MA intrebase cineva unde lucrez (scuze ca am citit zilele trecute si am uitat sa raspund!)...lucrez intr-un cabinet logopedic din cadrul scolii nr. 7 pe str. Adamclisi, pe la tomis III. Daca aveti nevoie, din septembrie va stau la dipozitie!
Simona bine ai venit pe aici! adica bine ca ne-ai scris...ca de citit am inteles ca citesti mai demult! Sara e o scumpa...sa ne spui mai multe despre ea!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
isidora spune:
Cryssy,n-am apucat sa -ti spun, cred ,ce mult imi place numele Elif...Si nu retin sa fi vazut poze,ai pus vreodata?
Simona,bine ai venit in gasca! Sara m-a cucerit definitiv cu ochii ei negri ca ciresele amare ...Ce zici incercam sa vedem daca il musca si pe Ioan? Aveti alt program luni,seara?
Madaluta,aveti niste copii absolut superbi,cu ochi incredibili de frumosi ! Deci Briana e adjudecata de cuceritorul Pupi,sa inteleg? Eh,ce sa-i faci ,nici nu-i de mirare la cat sarm are...
Deci Serbanel e pufosel...Woau !!!...atunci Ioan e expandat cu siguranta......Intre noi fie vorba ,l-am pus la regim,i-am micsorat portiile, i-am scos carbohidratii,i-am mutat -adica i-a mutat mama ora de lapte noaptea, cat timp a dormit si mami cu tati,s-a pus in miscare...astept rezultatele...Aproape nimic din ce i-am cumparat -pantaloni ma refer nu-l incape...din cauza burticii mult prea generoase si a solduletelor...Aseara mai aveam putin si o dadeam in depresie...Mi-e frica de cantar,iar martea viitoare va trebui sa-l infrunt....Daca a luat iar 500 de gr. ma impusc !La ziua lui Serban avea 11.900 gr. imbracat...In fine,sanatos sa fie ....si mai putin dodonot !
Umflatel,cu tot dragul! Noi suntem pana in 20 .30 acolo,ei au in mod normal programul, in timpul saptamanii, pana la 20 dar am negociat o jumatate de ora in plus pt. ca timpul de trezire din somnul de pranz a lui Ioan e in jur de 17,17.30...si am vrut sa fiu acoperita...M-am mai gandit si la mamicile care lucreaza si pot sa ajunga in jur de 18...si de aici limita de timp...Dar poate reusiti o derogare mica si putem sa va vedem macar o ora-sau jumatate...
Angi,m-am gandit si la un animator pt. cei mai marisori-cam de varsta Isidorei,ca sa-i tina ocupati,nu clovn-sa nu-i sperii pe cei mici...dar sa vedem ce o iesi pana la urma...
Multumesc tuturor celor care ati confirmat participarea pana acum!
Ledi,mi-amintesc niste poze cu voi ,o familie tare scumpa ,cu o mami frumoasa rau,o brunetica dulce tare...Parca asa...sper sa nu confund...Parca bebe David semana bine cu Luca de Lulu...
isidora spune:
Oh,Creem, sanatate multa! Dar sigur se face bine bine Sofia pana luni ...Mai e atata timp...Sper din suflet sa ne putem revedea...
Ah,Doc,tot vreau sa-ti spun ca Serban promite probabil in calitate de chirurg estetician pe putin...Seringa,bani...botox,silicon...
simonasima spune:
Am revenit, sa va povestesc de noi.
De fapt de Sara, ca noi suntem parinti indragostiti si atat. Pitica noastra este o minune mult asteptata, care ne-a schimbat viata si ne-a adus numai bucurie.
Sara Gabriela s-a nascut pe 02.09.2007. Este un copil vesel si pupacios, suntem la faza de pupam orice,tot ce prindem, televizorul, telefonul, geamul, scaunul, frigiderul si multe altele. A, ieri pupa olita.
Citeam acum cateva zile, postarea Cristinei in care zicea de Pupicu vorbeste foarte putin, si eu ma gandesc la fel, ca Sara vorbeste putin, tot incerc sa-i spun cuvinte, sa o fac sa le repete, da nu vrea. Finutul meu este mai mic cu 18 zile decat Sara si spune foarte multe cuvinte, chiar si leaga cate doua, ex. <unde Sara?>. E haios tare. Nu mai pot scrie acum, stiti voi din ce cauze.
cum imi pun si eu semnatura?
simona
mihaela77O spune:
adina,multumesc,esti o draguta...cred ca o sa facem 2 ore de terapie,in loc de trei ca sa va putem prinde,insa am o intrebare,copilul maia mare din dotare(andreea)poate veni si ea?
simona,bine ai venit!
in stanga paginii,ai un meniu,iar jos la meniu,ai profil personal..intri acolo.si ai sa gasesti,daca imi aduc bine aminte,editare profil,iar la editare profil,semnatura+/-...dai pe plus...si iti pui semnatura...sper sa ma fi facut inteleasa!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
AngeliquedeS spune:
Simona, pt semnatura intra la profil personal, ai butonul in stanga acolo unde sunt si mesajele privat, asadar, profil persona, editeaza profil si jos de tot ai optiuni profil, apesi pe plus si modifici semnatura
Cat despre limbaj, am tot citit si am vazut ca au "termen" in mare pana la 2 ani sa-si dea drumul
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
Simona: bun venit in gasca! sper sa te integrezi repede si sa te simti bine cu noi.Sa stii insa k nu avem condica de prezenta...fiecare scrie cand poate, cand are timp, cand are ceva de zis, cand ii face placere, cand are o problema..deci nu trebuie sa te scuzi sau sa te simti vinovata k nu vei fi consecventa...
K sa iti apara semnatura intri in "profil personal" si apoi jos de tot in optiuni parca..dai pe + sau -... Daca nu iti iese vorbim pe mess si iti explic deschizand si eu pas cu pas.
creem: scuze k nu ti-am raspuns la intrebarea ta..stiam k m-a intrebat cineva, dar n-am mai retinut cine... s-a inchis capitolul..si am uitat. D-na dr ne-a prescris Avena Sativa 5 sau 7 CH, 3 granule seara, timp de 21 de zile.Tot dansa ne mai prescrisese alta data si un siropel Sanzyme( enzime digestive )care si el isi facuse treaba.
Multa sanatate si sper sa ne vedem luni la adina!
Chryssy: cum e la tine acasa? te-ai mai relaxat? te descurci singura?
aaaa eram sa uit sa va intreb: aseara cand ati plecat de la mine a cazut vreuna din voi pe scari?? mi-a zis vecina k a cazut o doamna cu un bb in brate si m-am tot gandit dc era vreuna dinte voi, desi nu cred... Cu Andicu si Simona am coborat eu, Mav era si cu tati n-avea cum...Angi, Doc, Mokika- ati patit ceva??? ma mir cum n-am auzit nimic pentru k cica a plans mult si tare bb-le respectiv...Doamne fereste, oricum...
Aveti grija la scari fetelor, k sunt tare pacatoase!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Mada, noi n-am patit nimic!! Sper ca e bine toata lumea!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Chryssy spune:
Isidora nu am pus poze spre rusinea mea ca a fost o mare nebunie,pozele de pe telefoane nu le-am scos ptr ca laptopul pe care ne mergea bluetooth=ul l-am stricat iar pe asta de pe care scriu nu merge,pozele de pe aparatul mamei mi le-a facut mama poze,poze si nu le-a scos si pe laptop,a promis ca mi le scoate tura asta iar al meu a descoperit de abia azi ca are aparatul la soacra-mea si a zis ca il aduce azi,deci poate maine va pun poze ...ca toata lumea asteapta inclusiv prietenele mele care nu au reusit sa ajunga sa o vada.Mi-au facut capul calendar.
Madalina ma simt super bine acasa,ca si cum l-as fi apucat pe D-zeu de picioare Fac fata,ptr ca e si bebe linistit de cand suntem acasa,nu mai plange de burtica asa tare de cand ne-am trecut pe babycalm si apuc sa fac de toate.Mai ales ca tati nu prea sta pe acasa ,asa ca nu cere de mancare,iar eu sunt certata cu ea de cand ma stiu asa ca singura mea grija e fata si curatenia.
Sunt happy,maine imi vin doua prietene de la Buc,de abia astept Fugim pe la mall cred.Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac,se deoache asta mica ceva de speriat.Ii pun si apa sfintita in baie,are si ochi din acela de deochi( de la neamurile musulmane ) si tot degeaba!
Apropo,am reusit sa ii fac baie singura la fata
O mamy fericita
docdecap spune:
salut!
aia de a cazut pe scari eram eu, fireste! mi-a alunecat un picior, ma feream sa trec cu bb de cele 2 doamne protapite pe trepte, mi-a alunecat calcaiul si am aterizat eu in fund, bb doar s-a speriat, ca au si tresarit tanticile si nici mie nu mi-a venit de fata cu ele sa fac ca de obicei, cu "hopa bebe ca te scap" cum ne jucam noi. i-a trecut, era sperietura doar, da' era saracu' deja surescitat dupa atata agitatie. da' vreau sa va zic ca de ieri am bb lipicios, vine la mine, ma iubaceste, vrea in brate neaparat. pe bune, nu-mi vine sa cred. oare de unde cu atati copii ieri a descoperit ca mama e un reper stabil...
Simona, bine ai venit la scris, nu-ti fa probleme cu Sara si Serban, copiii sunt copii, nu a fost nimic grav. de altfel seara i se mai cunosteau un pic urme de dintisori rosii, de dimineata abia daca mai erau 2 dungulite roz. eu tin minte cum ne faceam singuri la gradinita, sa vedem care se poate musca mai adanc...
Adina, noi venim, daca poate vine un pic si tati din dotare asa, de la multi ani. si sa stii ca serban s-a pufosit la falcute de cand nu s-a mai socializat cu madaluta si andicu. il tine tanti bona numai in bunatati...
va pupesc,
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete