Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara!

Mai ,intalnire de 10 ore?????V-ati intrecut nu gluma...
Eu m-am gandit doar la voi ca n-am putut onora invitatia
Deci singura si available Mada,nu?Dar pana cand? Cand vin sotul si Darius? Abia astept pozele, vreau sa-i vad ochisorii Brianei ...

Dandusa,ce camin descrii tu acolo...idealul meu dar imposibil deocamdata de atins ...Cred ca sunteti obositi dar fericiti si asta conteaza cel mai mult...
La mine ,mai multe frustrari,ajutorul imi prisoseste cateodata dar nici ca ma pot lipsi,cel putin cat e sotul meu plecat...Cand spui de mama ta parca vb. de a mea;are un stil de a ma agita cand apare, ceva de speriat...Cu mama soacra ,in schimb,parca pica raiul pe mine gramada;calmeaza orice spirit incins,ca-i la copii ,ca-i la mine ,ca-i la consort,ne copleseste cu dragostea ei neconditionata-cred ca de la ea am invatat corect definitia ,ne deschide mintea cu franturi de intelepciune pe care le regasesc in carti pretentioase,nu pt. ca s-au vrut asa ci pt. ca autorii au uitat probabil simplitatea...
Stiu ca am cea mai buna soacra din lume,de multe ori fac gafe ireparabile vizavi de mama mea,pt. ca nu pot sa o iubesc in taina,mi-e greu sa ma gandesc ca va veni o zi cand ea va pleca la Domnul-sa se odihneasca !,desi nimic n-ar tb. sa ma bucure mai mult pt. ea daca as fi altruista ...dar nu sunt ...
Ca sa intelegeti ideea,toata viata ei a trait pt. ceilalti,nimic pt. ea...toate zilele ei au fost o continua jertfa de iubire pt.oameni...
Of,as scrie un roman despre ea...

Andicule,eu m-am indragostit de concediile voastre !

Doculet,sper ca esti mai bine! Sa ai grija de tine o perioada,ca dupa gripa ti-ai dat sistemul imunitar peste cap si e oarecum firesc ce se intampla...Eu abia m-am refacut ,dar tot mai iau cate o vitamina-rad si curcile de mine ,o zi da ,3 ba,-dar dau sfaturi ce conteaza ,insa cu totul cred ca mi-a fost rau vreo 3 saptamani...fara gluma...Ma bucur ca am scapat fara antibiotic,si multumesc lui Dumnezeu ca n-a luat si Ioan,ca nu stiu ce faceam...Am stat eu 4 zile izolata dar in a cincea nu m-am rabdat si am coborat la el si eram inca contagioasa...Ma uitam la el,pe geamul de pe casa scarii;ma vorbeam cu mama sa-l duca in camera de muzica-aka biroul ,sa-i puna 'il gatto puzzolone' ca sa pot sa-l vad si eu...si de dupa geam plangeam ca proasta,ca el dansa si dadea din fund si-mi venea sa-i musc fundul pampersat...Da,fuse jale mare...dar trecu si asta...

De ce intrasem de fapt? Sa va invit la ziua lui Ioan!

Deci:

Luni,23 februarie,intre orele 17.30 -20.30,astept pitici insotiti de mamici,tatici -dupa caz -,in perfecta stare de sanatate ,la locul de joaca -Kiddy Dady-de pe blvd-Tomis,vizavi de restaurantul Boema,mai exact in spatele Omv-ului.

Am mari emotii ,pt. ca nu stiu ce va iesi avand in vedere ca vor fi si copii mai mici si copilasi mai marisori...sper ca ora sa fie potrivita,ca toti piticii sa-si fi facut somnul,sper sa putem noi sa fim prezenti la timp ,etc...

Mi-ar face mare bucurie daca ar putea veni si copii pe care eu nu i-am cunoscut live inca,nu dau nume ca ar tb.sa copiez prima pagina in intregime ,dar stiu ele mamicile care...

Astept sa-mi confirmati participarea pana vineri, daca se poate,pe p.m,forum sau la tel.nr. 0722 464 859.

Ah,uitam esenta...se pastreaza ideea de la ziua lui Serban-nu ca n-aveam alta mai buna ,dar eu si Doc cateodata gandim la fel ...Rar ce-i drept dar se intampla Adica , atunci cand m-a invitat la ziua lui Serban si mi-a spus ce si cum ,m-a pufnit rasul ...parca ne vorbisem...
Deci ,nu se accepta cadouri,decat daca sunt de hartie...La culoare n-avem preferinta,fiecare dupa buget,oricum lui Ioan ii sta bine cu orice -ca-i frumos ca ma'sa

Va pup,astept intrebari , lamuriri sfaturi -ca s-ar putea sa am nevoie...
Si tine-ne Doamne sanatosi macar pana saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

elen: draftul il gasesti intrand in "mesaje private" sus este o bara albastra cu mai multe optiuni printre care si draft (antepenultimul).
Bine k nu v-a aruncat intr-adevar fisele si k le-ati recuperat...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Bineinteles ca trebuia sa uit ceva! Cadoul lui Ioan ,va fi cu ajutorul vostru,un dar pentru Mihaita, care are mai multa nevoie de el acum. Sper din suflet sa poata lua si el parte la petecere;ce zici Mihaela esti pe receptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Isi, sa stii ca mie mi-ai lipsit! multumim de invitatie, sa stii ca venim cu placere, si asta sigur! sa speram ca va fi totul ok intr-o saptamana , la fel de sanatos, ca altceva n-are ce sa intervina in program. Laudabila initiativa ta, de suflet, ca si a Monicai-DOC, felicitari din suflet pt asemenea gest, de aceea mi-e si mai drag sa particip!

Mada, multumim de invitatie! mi-a placut mult sa ne revedem, si cu tine si dulcea Briana, cu Doc si Buflea Pufosul de Serban si cu Mokika si voinicelul Theo! ce zici, mai Monico de baiat ca nu e cuminte?! mai degraba al meu nu e cuminte! fapt pt care ne cerem scuze pt smotocelile suferite de Bri mai ales dar si de Serban! sincer, ma simt cam naspa la fazele astea, nimeni nu l-a invatat asa, mereu il certam , nici nu a vazut nicaieri copii batausi (doar pe varu'su pe care l-a intalnit sporadic, odata la 2-3 luni)..nu inteleg de ce s-a schimbat asa, ca inainte era mai degraba timid , in nici-un caz violent! acum mi-e si teama sa-l scot printre copii, ca sa nu ii ia la jumulit!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Isidora: azinoapte scriam amandoua in acelasi timp..acum am vazut...
Cat despre aniversarea primului anisor al lui Ioan...ce sa zic.. decat k venim cu mare drag iar faptul k ne si distram, k facem si o fapta buna in acelasi timp este extraordinar...
Eu voi veni daor cu Briana pentru k darius va mai sta la bunici pana pe 27 marite cand termina tati cursul....Mi-ar fi placut sa fie si el pentru k e innebunit dupa copii si jucarii, dar asta e...
Pierde o gramada de petreceri pt k noi mai avem alte 3 ( 22 feb, 4 mart si 11 mart..)

aici gasiti cateva fotografii de la intalnire si un filmulet cu primul sarut al brianei.
Imi pare rau k am fotografiat doar primii musafiri.Ne-am luat apoi cu vorba si n-am mai facut nicio poza... Asa se explica faptul k nu apar si Filip, Theo, Antonio si Sebi. In schimb apare in peisaj o fetita scumpa, Sara, a carei mamica ne citeste de mult timp, dar care nu indrazneste sa ne scrie. Cu ocazia asta o invit oficial sa se integreze in gasca noastra...

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Nu stiu daca ati citit k s-a deschis bazar pentru Mihaita al nostru....
aici gasiti subiectul...

Umflatel:sa dea d-zeu sa reusiti tot ce v-ati propus!

Bran 2009

mada,multumesc pt semnatura ta!si sa te auda dumnezeu!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Bineinteles ca trebuia sa uit ceva! Cadoul lui Ioan ,va fi cu ajutorul vostru,un dar pentru Mihaita, care are mai multa nevoie de el acum. Sper din suflet sa poata lua si el parte la petecere;ce zici Mihaela esti pe receptie?

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

adina,sunt pe receptie,multumesc din suflet si pt invitatie si pt gestul tau!
dar din pacate nu stiu daca vom putea onora invitatia,mihaitza face acum terapie de doua ori pe zi,dimineata de la 9 la 12 si dupa amiaza de la 16 la 19,insa iti dai seama,ca fetele nu pleaca imediat,pana isi noteaza tot ce s-a intamplat la lectii...se face cam 19.30..insa daca va intindeti pana la pe la 20.30-21..poate va prindem macar jumatate de ora...mi-ar face mare placere...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am venit si noi acsa, am fost sa iau butelie amandoi barbatii sunt la serviciu asa ca mi.a cazut mie in sarcina sa fac pe barbatul, a un milion o suta oara binecuvantez masina si pe mama care m-a obligat in clasa a 12-a de liceu sa imi iau permisul de conducere (ca eu nu.i vedeam utilitatea, neavand masina)

Isi, onoram cu placere invitatia, eu si Pupicu, fiindca tati luni e de serviciu si vine acasa abia la ora 20. SI nu iti face pb ca o sa iasa bine petrecerea, chiar dc sunt copilasi de varsta diferite, tot acolo au tinut nasii mei ziua fetitelor si erau copii de la 11 luni (al meu) pana la 12 ani, absolut toate varstele intermediare si a iesit minunat., fetele de acolo sunt ff dragute si grijulii si ii implica pe absolut toti copiii.

Ma duc sa fac mancare, daca tot am butelie. Dar nu inainte de a papa un castronel cu gris cu lapte si sirop de zahar ars cum ne dadea la gradinita

Ne auzim mai tarziu

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Si, iata ca scriu. Multumesc Madalina, m-am gandit toata dimineata la acest lucru, prea am amanat pana acum. Mi-e frica ca nu voi putea fi consecventa, sa ma trageti de urechi daca absentez nemotivat.
Ne-am simtit minunat ieri, parca v-as cunoaste de cand lumea. Of, saracu Serban... Andicu si eu am cunoscut rusinea ieri, cand Sara la muscat pe Serban. Monica, imi cer scuze inca o data, nu stiam ca are astfel de obiceiuri.

Simona mami de Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Si am revenit si eu,vad ca a fost o saptamana plina
V-am citit ,dar nu am avut ce sa va scriu :)) Bebe e cuminte,iar eu calc si spal de o saptamana incoace,parca a dat strechea in mine,nu am pastrat nimic spalat de soacra-mea,le-am aruncat pe toate in masina.Am avut invitati,o prietena cu baiatul ei de 7 ani,care incerca sa ne ajute cu Elif si trebuia sa stam cu ochii pe el ca pe butelie ptr ca a vrut sa ii dea dulciuri,lapte de vaca,sa o ia in brate Nu intelegea saracul ca bebe doar mananca si doarme si din cand in cand mai rade la noi si ca nu ii e pofta de ciocolata si alte minuni. Pup la fete

O mamy fericita

Mergi la inceput