Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 4
madaluta spune:
Mamacita:am vazut intrebarea asta, dincolo, la aspirante si ma gandesc k sunt mai multe sanse sa o vezi dc o postez aici...( fetele vorbeau de maternitatea privata ce se va deschide in primavara asta..
Citat: |
Stie cineva daca Mamacita va fi la clinica dr.-ei Lutescu? |
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Bran 2009
menuet spune:
Veve in prezent!
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/bluzite002.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/bluzite003.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/ana007.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/ana006.jpg
docdecap spune:
salutare!
La multi ani cu intarziere, Luca si Bianca, sper ca ati avut petreceri pe cinste!!
Adina, am uitat sa-ti urez bine ai revenit. si eu care eram sigura ca ai disparut pentru ca faci furori pe partie!!
fetelor, la mine problema e groasa, imi e un rau de nu ma vad, o indigestie nasoala cred -sambata am prestat niste salata de fructe de mare la Scoica, ma simt super-nashpa. alta explicatie nu as avea.
colac peste pupaza, bona nu vine toata saptamana, are un deces in familie, exact cand ma bucuram ca are cine prelua treaba. sper sa-mi fie mai bine maine, ca acuma mi-e rau de tot. si nu pot da afara pe nicaieri, asta e cel mai nasol. scuzati detaliile.
Mada, maine vorbim le tel, sa vad daca pot ajunge. oricum vin cu Serban sigur, la ce ora si ce si cum stabilim maine, nu??
Tania, ai reaparut! cam disparusi o vreme.
of, of, viata mea, burta mea
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mav spune:
Neatza!
Menuet, e superba domnisoara ta motzata, cu zambet de strengarita si gropita in barbita -- pupa-o-as eu pe ea!!!!!!!
Dandusa, Angi, ieri, cand am citit ultimele voastre postari despre copii, as fi vrut sa scriu si eu... dar eram cu casa intoarsa pe dos (covoare de scuturat, periat, etc) si acum... mi-a pierit inspiratia....
Mokika, nu ma mai lauda, ca n-am facut mare lucru; tu ai muncit la noul capitol.
Mada, pana la urma nu cred ca mai venim (mai bine veniti voi!)... Nu vreau sa-l mai dau pe Anto peste cap... Stii ca nu mai vrea sa suga atunci cand suntem in vizita... si nu vreau sa-i dau lapte praf decat daca n-am incotro.....
Asa ca, imi pare rau... onoram invitatia alta data (poate chiar maine, daca reusesc sa ajung in zona, sa-mi depun dosarul pt CIC ca mai am putin si-mi expira cele 60 de zile de cand am intrerupt CM).
Va spuneam ca la Interex are steamer cu 100lei. Ei bine, ieri am vazut ca au oferta, e de fapt la 75 lei!
...Si... o discutie de ieri, cu Sebi:
-Sebi, te rog mananca, nu mai descanta castronul!
-...Da' frige...
-Nu frige, e calda (supa)......
-E calda, da' ma constipa....
-In niciun caz nu te constipa supa, e buna pt burtica.....
-Hmmmm.... imi dai tu in gura? (ingeras)
-Nu, nu esti bebelus.... Daca ti-e foame, mananci singur. Nu mai cauta scuze, pune mana si manaca!
-Si daca nu mananc? Nu-mi place supa...
-Pai daca nu-ti place supa pe care nici n-ai gustat-o, data viitoare o sa-ti pun pietre in farfurie... poate o sa-ti placa?!
-Ei, na! Cum sa-mi dai pietre sa mananc???? Si daca uiti? zambeste gales....
-Fii sigur ca nu uit!
-Hmmmmmm.... si ce daca? O sa fac cum fac eu de obicei si te pacalesc. Am o smecherie!!! Spun ca-mi pare rau si ca nu mai fac si tu ma ierti!
.... Mai spune ceva, mami.... daca mai ai replica....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
andicu spune:
Buna dimineata !
Am revenit in glorie de la munte, si am inceput de luni, cum ii sade bine omului muncitor, la servici!
Am fost super norocosi, am avut parte de zapada mai multa decat de revelion, am schiat 2 zile, a nins intr-una, a fost superb! m-am intors cu febra musculara , dar odihnita, si cu regrete ca n-am luat si puiul cu noi! va vine sa credeti?! as merita vorba aia: "nemultumitului i se ia darul!" .
Intai si intai, urez cu intarziere, dar cu drag:
La multi ani, Bianca si Luca!
Tania si Tinna, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e frumos in viata!
Mokika, felicitari pt domnisoreala oficiala! of, stii vorba aia:"copii mici, probleme mici, copii mari..." parca ma ia cu fiori cand ma gandesc ca trebuie sa ajungem si la adolescenta cu ei..
Cu ciclul, stiu ca si la mine a fost aiurea , in primele luni, apoi in primii ani a fost naspa rau, aveam niste dureri..sper sa nu aiba parte de de-astea!
Isi, mi-a fost dor de tine! bine-ai revenit! da' plimbareti ati fost, nu gluma! bravo voua, ca noi nu prea ne riscam la asemenea drumuri complicate, mai ales iarna!
Mada, profita de Bri cea scumpa, si relaxeaza-te, cat te lasa ea! ti-as fi onorat cu placere invitatia, dar eu sunt la servici pana pe la 5! va doresc petrecere frumoasa!
Doc, insanatosire grabnica! cat despre durerile de la ovulatie , si eu aveam in ultimele luni, naspa rau, ba mai si sangeram ( ciudat) si am fost la Luti si mi=a zis ca e o dereglare hormonala si mi-a dat anticonceptionale. E a3a luna si n-am mai avut probleme.
Angi, sper ca Pupi e mai bine! un de la noi.
Menuet, Veve e o dulce, ca de obicei! si ce a crescut!
Mav , foarte tare cantecelul! e de retinut ! Dupa ce-ai povestit cu Antonio si am mai vazut si filmuletul..e dulce raaau...mi-e un dor de bebe mic!!! si al meu smecher, a inceput sa nu se mai lase dragalit decat f rapid si numai cand are el chef!
Dandusa, tare frumos spui tu de familia ta! va doresc sa fiti asa toata viata! cat despre copii, imi zici si mie reteta??
Cryssy, imi pare rau ca ti-ai pierdut lapticul! important e acum ca puiul e sanatos, creste bine, esti la tine acasa si totul e frumos si fara stres!
Ledi, ma bucur ca sunteti bine! succes la vaccin, sa n-aiba nimic dupa!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
andicu spune:
Mav, am citit acum.. M-a omorat Sebi!! bai, ce smecheri sunt, nu-ti vine sa crezi!!! si tu mai stai sa te chinui cum sa-i spui ceva sau sa-ti para rau ca-l pedepesti cateodata, si lor, uite ce le trece prin cap!
Cat despre Filip. Nu stiu ce a fost cu diareea, a trecut dupa 3 zile de Enterolactis ( saru'mana Lulu ) si Debridat + lapte fara lactoza ( ca in a2a zi am sunat-o pe dna dr Sima).
Vorbeste din ce in ce mai mult, face propozitii, si murim dupa el! " Bebe n-ae ochai (ochelari), tati a'e!" , " Pe'na aia nu e buna! aia e buna (are preferinte pe ce perna doarme)"; "Vine ma'u a'ba a geam (vine mau-pisica alba la geam)" ; "Mami pa'a shuzi, cah a Lala!" ( sa spal suzeta ca e cah de la Lala- cand o scapa pe jos). etc. Prinde din zbor orice cuvant sau expresie, si repeta. Ba mai nou, ne arata chestii pe care le-a inregistrat mai demult cand noi credeam ca nu e interesat. De ex. i-am zis de cateva ori care anume din jucariile lui au culoarea rosie, si acum ni le arata singur, desi nu l-a intrebat nimeni! Pur si simplu mor de dragul lui, nu-mi vine sa cred ce baiat mare am!
edit: mi-am adus aminte ca vroiam sa mai zic ceva:
Angi, stai linistita cu Pupi ca nu vb mult. Dupa cate insiri, spune suficient la varsta lui. Nici Filip nu spunea prea multe atunci si intr-adevar, am observat si eu ca a trecut printr-o perioada de stagnare la vorba, pt ca deprinsese altele noi, pe partea motorie. Abia dupa ce a inceput sa alerge bine, sa urce trepte si sa se aseze in toate pozitiile posibile, atunci a inceput sa-si aminteasca ce invatase din cuvinte ( stia toate animalele de la ferma si a fost o perioada in care nu mai vroia sa zica de niciuna)si sa si repete altele noi.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
ellen79i spune:
Buna seara...
noi suntem maraiti ...cred ca mai iese un dintisor desi eu nu vad alb sau alceva..dar mi-a facut si febra, 38,2 si deranjat la burtica si marait si incepe sa planga asa din senin....Asta-noapte nu cred ca am dormit mai mult de 3 ori..eram un zombi de dimineatza...si mama la fel ca a dormit cu noi saraca si s-a mai dus si la munca...la 7..
Din pacate nu prea am cand sa scriu apuc sa citesc cat de cat...
Noutatea e ca : referitor la plangerea pe care am facut-o la CAS au obligat-o sa duca fisele medicale la Dr de care apartin si am inteles ca au mai luat si alte masuri...azi am fost sa verific ce fise a trimis..a mea sa zicem ca era ok dar a sotului am impresia ca a mai aruncat din ea..dar are vaccinarile pe prima foaie ceea ce ne trebuia noua.... Asa ca..cel putin a vazut ca nu suntem toti ultimii imbecili....
Noi va pupam, uram sanatate puiutilor bolnaviori sau care trec prin aceleasi experiente cu ale noastre..
LA MULTI ANI cu intarziere sarbatoritilor..ne ceremm scuze dar speram sa fim intelesi..
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
madaluta spune:
se vede k n-a fost nimeni pe acasa k sa mai scrie si pe forum...
mi-a placut la nebunie ziua de azi( nici nu stiu cand a trecut)....
o intalnire de 10 ore...super..sa mai repetam si alta data figura k asa imi trece si mie timpul mai repede...
maine pun si ceva poze
elen: dar pana la urma nu aruncase fisele voastre? sau doar v-a mintit?
menuet: ce mare a crescut veve....e domnisorica in toata regula...
Bran 2009
madaluta spune:
Nu stiu daca ati citit k s-a deschis bazar pentru Mihaita al nostru....
aici gasiti subiectul...
Umflatel:sa dea d-zeu sa reusiti tot ce v-ati propus!
Bran 2009
ellen79i spune:
Buna seara..revenim..mai scriu o data ca am mai pierdut unul..am salvat draft dar nu-l gasesc.....blonda din mine...
Seful doar ce a adormit...si nu stiu pt cat timp ca DA ii iese al doilea dintisor de jos, i l-am simtit cand l-am dat cu gel..
MADALUTA, noua ne-a zis ca a aruncat fisele dar cred a fost de lene sa nu le caute sau pura rautate sa nu ni le dea. Dar, obligata de cei de la CAS nu a mai avut ce face...recunosc ca am intrat si am depus plangerea direct la directorul general de acolo...un om foarte de treaba..
Sincer, nu-mi place sa fac rau nimanui dar, unii nesimtiti care se cred mai tari decat noi ceilalti si-o merita cu varf si indesat. Daca era sotul acasa cred ca ma mai tempera si linistea dar asa, am avut mana libera si ajutoare, trebuie sa recunosc...mai ales tata care a mers cu mine peste tot si mai apoi singur in numele meu.... Ca de altfel in drumurile lui pe la medici, sa-si depuna si el nu stiu ce doasar pe la pensionari si altele, tot el mi-a depus si dosarul pt 85% ...sunt datoare vanduta...dar, e tata si de...o fata are.
Va pupam si va uram noapte buna tuturor.
Eu ma duc langa strumful meu ca nu vreau sa se trezeasca si sa nu ma gaseasca...
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ