Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 3
dadi_t spune:
La multi ani Luca!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de noroc in viata!
Multumesc diin tot sufletul pentru urari!
Din pacate cu timpul am stat fff rau si n-am mai reusit sa intru...
Despre ziua Biancai ce sa spun: am inceput-o de vineri la gradinita cu tortulet,baloane si suculet.Apoi seara un rand de musafiri. In seara asta latul si ...maine ultimul....chiar mi-aduceam aminte ca asa s-a intamplat si la Anduta pana pe la 6 ani cand a crescut mai maricica si am inceput sa-i fac party doar cu copii nu cu ...adulti. Cand am putin timp la dispozitie o sa pun cateva poze si poate si o inregistrare.
Adina, ma bucur ca in sfarsit ai revenit...offf tare greu mai trece iarna asta cu virusii ei cu tot. Sanatate maxima si ...nu mai promit...dar sper sa ajung si eu pe la intalniri...
pupici tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Neatza!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
eu deja ma vad asa... uneori
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Mokika spune:
Noi astazi suntem fara tati. Deja m-am plictisit. Caut pe net oferte de week-end la munte. Poate ca o sa ne urnim intr-un final sa ne acordam si noua putin timp liber. Ma gandeam la Balvanyos. A fost cineva pe acolo? Sau poate imi dati alte idei.
Ma mai gandesc acum pe la cine sa fac o vizita diseara. Ca in ritmul asta, voi sfarsi ziua cu o mare durere de cap.
madaluta spune:
Deci maine cine vine la mine?
Monica, angi, mav.....altcineva????
...haideti....
Ora o stabiliti voi, sunteti binevenite oricand, numai sa ma anuntati cumva...
Daca dintre fetele noi vrea sa vina vreuna, sa-mi ziceti sa va trimit PM cu adresa...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Bran 2009
madaluta spune:
am primit un mail si m-am gandit sa il postez aici sa stiti si voi
In aten#355;ia tuturor de#355;in#259;torilor de telefoane mobile
Un corespondent las#259; un mesaj as apelati num#259;rul 06 07 74 52 41.
Nu apela#355;i în nici un caz acest num#259;r , factura dumneavoastr#259; va if foarte mare.
Aceast#259; informa#355;ie comunicat#259; de Oficiul Central de Stopare a Terorismului a fost comunicat#259; în mas#259;.
Dup#259; un timp escrocii au g#259;sit un sistem pentru utilizarea frauduloas#259; a mobilelor. Ei va apeleaz#259; pe GSM, se prezint#259; ca „Provider" Orange , SFR, Bouygues sub care sunte#355;i abonat, v#259; cer s#259; introduce#355;i un cod care este 09 # explicându-va c#259; este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastr#259;.
NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.
Ei dispun de dispozitive ce Le permit s#259; citeasc#259; cu acest cod cartela SIM.
Nu Le r#259;mâne decât s#259; creeze o noua cartel#259;.
Aceast#259; fraud#259; se practic#259; în mod curent #351;i este deci necesar ca aceast#259; informa#355;ie s#259; fie difuzat#259; rapid unui num#259;r cât mai mare de persoane.
ATENTIE !
De transmis … URGENT
Dac#259; ave#355;i un apel telefonic #351;i pe Mobil se afi#351;eaz#259; « A C E » nu r#259;spunde#355;i, anula#355;i apelul. Este un virus care distruge cartela SIM #351;i distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem is Nokia
#65279; #65279;
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Bran 2009
Mokika spune:
Daca va hotarati la o ora mai pe seara, vin si eu. O sa urmaresc de la munca. Daca o sa pot! Mada, daca stabiliti ceva, imi dai si mie maine un semn pe mess?
menuet spune:
Multumesc pentru raspunsuri..ma mai gandesc la treaba cu ciorapii medicinali.Pentru inceput am luat din Kaufland o pereche relaxing de la Sannpelegrino-cred.Sa vedem ce efect au.
Mav..micutul antonio progreseaza.Ca ieri parca imi faceam griji ca ''nu se intoarce , nu se intoarce'' si pana la urma s-a intors pana mi-a cazut din pat
The Mom liryc's-supeeeerrr!
Mamacita-multa sanatate tatalui tau.Sper ca este bine acum.
Angi- pentru Pupicu refacere rapida.!
Eu aprpae ca nu mai am timp de nimic.Ana doarme foarte prost la pranz-cred ca ceva masele ii da de furca si devine insuportabila.trebuie sa stau in popoul ei mereu.Mai avem 2 luni pana la 2 ani si sper sa terminam cu capitolul dinti ca nu mai pot
PUP