Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

despre noi...
am avut-o pe mama 10 zile la noi,motiv intemeiat sa am totul vraiste...in ganduri si-n jurul meunush' cum se face da' de cate ori vine ne da peste cap cu totul...nici vorba sa am ajutor,nuuuuu am trei copii mai degraba.uneori o iau asa cum este,dar alteori ma apuca si scot flacari,mmmmrrrrrrrr
de cand a venit ea,acum vreo 2 saptamani,Raducu si-a schimbat programul ce deunazi devenise rutina,in calvar.noapte de noapte treziri fff dese,foiala cat cuprinde,ba scapa suzeta,ba se chinuia sa soata vreun partz...,ba ii era cald...,ba frig...,ba vroia tz,ba sa ragaie...in fine,groaznic.
cam tot de atunci a inceput sa refuze sanul.a continuat pana ieri.nu reuseam sa-i dau sa suga in nici o pozitie,cu nici o zornaitoare,cu nici un stimulent.ajunsese sa adoarma dupa baita infometat.ma uitam la el si nu intelegeam...nici acum nu inteleg,dar fiindca azi a fost mai bine,ma fac ca am uitat
mi-am pus o mie de semne de intrebare,am eliminat o mie de cauze.ma cuprinsese o groaza de sentimente care mai de care si deja imi faceam planul...merg la dr apoi merg sa-i iau lapte praf,o mie de intrebari etc.
sperrrr din suflet sa nu fie exceptie ziua de azi...si sa-si fi revenit cu totul,ca doar mama a plecat
bai nene...nu stiu cum santeti voi...,da' noi(eu si Claudiu),santem atat de linistiti singuriiii,fara pic de ajutor.santem doua firi f prietenoase,ne plac petrecerile,oamenii,activitati vesele...,nu ne place sa fim rupti de lume...,da' cand vine vorba de linistea caminului nostru,nu putem accepta pe nimeni in casa(mama sau soacra)noi doi reusim sa facem de toate.impreuna curatenie,impreuna mancare,impreuna copii...,totulllll...ne ajutam reciproc in absolut orice.eeee,cum a intrat o alta persoana in peisaj devnim ulii.
Raducu...este din ce in ce mai frumos...da' frumosss nu asa...mie imi vine sa-l mananc cu totul...,sant topita dupa copilasii mei,ii divinizezasa-i si normal,stiu!da' simteam nevoia s-o zic
Crinuta este bine,toata ziua probeaza n toalete...,face 'cocotzenie' in sifoniere,face 'mancare',danseaza,canta,citeste...si ne iubeste frateeee,este atat de afectuoasa.toata ziua ne pupa si ne spune ca ne iubeste pan' la luna,cer,stele si inapoi...da' niciodata nu zice fraza pe jumatatea...,de fiecare data pana la capatvorbeste din ce i ce mai bine si ne topim de dragul ei,poceste cuvintele si uneori scoate niste propozitii de ne da gata.de cand nu mai ia fier,papa mai bine.azi a facut primul kk la olita(din propria ei initiativa).n-am stresat-o deloc cu olita...,m-am gandit ca la vara ar fi mai indicat sa incercam si pana atunci am zis s-o las in pace...dar vad ca ea vrea.ma uimeste,jurrr.copilul asta ma termina psihic.sant n momente din zi cand imi dau lacrimile de bucurie,ca raspuns la o intrebare de-a ei...sau la vreun gest etc.este atat de scumpaaaaa
eu am mai slabit putin si normal ca ma bucur ,dar ma si surprinde la cate dulciuri bag in mine.nu ma mai cantaresc ca ma enervez.toate cantarele sant blocate pe 60 kile.eu nu le vad frate...si refuz sa ma studiez cu lupa. din avion dau bine si-n plus ma incap toti blugii de dinainte de sarcina.
Claudiu si el este bine.munceste cu drag si spor.Duminica mi-a promis ca ma duce la ikea,daca nu ninge,cica.eee,probabil ca va ninge la ce noroc am eu,da-l pregatesc din timp cu lugu,lugu&co.
Mav,nah...atata mi-a trebuit,m-am pornit si nu ma mai opream




..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Luni,santem la Buc.mi-ar fi placut sa vin la intalneala
Ps:daca ninge si nu-mi iese cu lugu,lugu&co,va anunt...


..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Dandusa - ce-mi place chestia cu lugu ... lugu.... functioneaza foarte bine si la noi .... (cum stim noi sa facem ce vrem din barbatii astia!)

Mai, fetelor! Lamuriti-ma si pe mine ce-i cu sling-ul asta? Se gaseste in comert sau se confectioneaza si acasa? Dupa cum vad eu prin poze, se poate confectiona si manual, nu? Nu de alta dar imi place foarte mult. Si am o nepoata (fiica surorii mele) care mai are o luna si naste si as vrea sa-i dau ideea. Ea nu prea le are cu cautatul pe net, forumuri si altele ... si ii mai impartasesc eu din experientele noastre de pe aici .... v-am spus vreodata cat sunteti de minunate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mokika


Mai, fetelor! Lamuriti-ma si pe mine ce-i cu sling-ul asta? Se gaseste in comert sau se confectioneaza si acasa? Dupa cum vad eu prin poze, se poate confectiona si manual, nu? Nu de alta dar imi place foarte mult. Si am o nepoata (fiica surorii mele) care mai are o luna si naste si as vrea sa-i dau ideea. Ea nu prea le are cu cautatul pe net, forumuri si altele ... si ii mai impartasesc eu din experientele noastre de pe aici .... v-am spus vreodata cat sunteti de minunate?




il poti cumpara gata facut sau il faci tu,dar in nici un caz de mana.nu cred ca tine atat de bine unul facut de mana.daca decizi sa-l faci tu,trebuie sa studiezi unul inainte,pt ca forma lui nu-i perfect dreapta.la un capat este curbata,acolo sta funduletul lui bb.frumos din partea ta ca ajuti nepoata cu idei


..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dandusa, s-ar putea ca Raducu sa fi refuzat sanul pe motiv de mami stresata din cauza de mama aflata in vizita.

Nu glumesc, copilasii astia au niste senzori extraordinari si am mai intalnit copilasi care reactionau astfel la stresul mamicilor. Si mai ales dc spui ca de azi a inceput sa fie mai bine, se dovedeste ceea ce am spus eu.

AM si eu o nelamurire tu esti din Buc sau Cta, iete na de ce nu puteam eu dormi la ora asta Ca taare ma incurca orasul trecut la profilul tau, eu eram ferm convinsa ca tu esti din Buc cand te mai citeam pe la alte subiecte.

Mokika, slingul cred ca e mai mortal decatwrapul si eu de wrap am fost incantata. Sa stii ca ne-am pus pe scris.

Si revin la Dandusa, cum kupilu meu e ff imprevizibil, as vea sa te rog ca atunci cand facem sedinta de relaxare de care n-am uitat sa ma lasi sa iti incerc slingul ca sa stiu dc accepta sa stea in el sau nu. Dc accepta, in secunda doi imi comand si eu unul de la Diana, dar ce ma fac daca intai imi comand si pe urma nu vrea sa stea in el??? Cat despre faptul ca esti innebunita dupa copilasii tai, ma bucur cand aud asta, fiindca la un moment dat eu aproape ma speriasem de intensitatea sentimentelor pe care pot sa le am fata de el.

Mai stateam aseara de vorba cu iubitul meu si am ajuns la urmatoarea concluzie: daca ar fi sa nu fi fost nevoie sa muncesc si eu, as fi facut urmatoarele (ma rog, si el sa fie un mahar destul de mare ca am pofte cam costisitoare):

As sta acasa, nu mi-ar trebui sa aud de nicio cariera (sa ma fi vazut ce vehementa eram eu acum vreo 5 ani impotriva femeilor lipsite de ambitii profesionale )

Asadar, as fi stat acasa. As fi facut din 2 in 2 ani cate un copil. Cam 4 copii sau 5 (oare puteam sa am 4 cezariene????) AM fi avut o casa maaaaaare, cu muuulte camere, cu un living imeeeeeens si o piscina si mai imensa in curte cu un sistem intreg de trambuline. SI un padoc pentru cai. si multi caini de toate marimile, si din aia mici puficiosi si rotweilleri de care imi plac mie) Si muulte leagane si balansoare si m-as fi fugarit toata ziua cu copiii pe acolo. As vrea o masina imensa ca sa pot sa ii transport pe toti, evident, un X5, ceva de genul asta. SI mi-as chema acasa in fiecare dimineata maseuza pentru o ora de masaj ca sa am forte sa alerg cu ei peste tot. Si eventual ca sa nu ma plictisesc (desi nu prea vad cum as avea timp sa ma mai plictisesc cu 4-5 copii ) mi-as deschide un magazinas cochet cu toale in genul magazinului Cleo daca il stiti. Cat despre Cristi i-am dat voie sa isi aleaga si el ce ar vrea sa faca dar a ramas cu gura cascata cand a auzit cati copii as vrea sa fac, eu care nici nu voiam sa aud. Ce face maternitatea din om, dom'le... Ia sa lansez eu o leapsa pe blog...

Vedeti cum aberez la 12 noaptea??? Se vede ca sunt super obosita, nu?

Si fiindca tot e ora 12, vreau sa urez Biencutei lui Dady si lui Luca de Tinna, sa creasca mari si norocosi so sanatosi.



Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS


Si revin la Dandusa, cum kupilu meu e ff imprevizibil, as vea sa te rog ca atunci cand facem sedinta de relaxare de care n-am uitat sa ma lasi sa iti incerc slingul ca sa stiu dc accepta sa stea in el sau nu. Dc accepta, in secunda doi imi comand si eu unul de la Diana, dar ce ma fac daca intai imi comand si pe urma nu vrea sa stea in el???



first,ce cauti cu cupilu' dupa tine la sedinta de relaxare?nu uita ca si eu intru in transa(relaxare)odata cu tine si-ar fi pacat sa ne intrerupa cineva.nu de alta da' riscu-i mai mare cand sant trei copii la un loctreaba ta...,daca vrei sa pleci cu bigdiurile in cap sau tunsa asimetric...vino si cu pupicu
second,sa ma prezint...
m-am nascut in Buc,am locuit acolo pana in Aug 2008,cand m-am mutat la malul marii.imi place de morrr,da' mi-e dor si de Buc si de parcurile lui.ps:am incercat sa schimb la profil,da' mi-am prins urechile
third,riscu-i mare sa nu vrea sa stea in sling,pt ca-i ceva nou.asa a fost si la noi,cu ambii copii.daca nu mai vrea la un mom dat,il pastrezi pt bb2...sau bb3...sau bb4


..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Oooops, sunt atat de obisnuita cu ideea ca il car dupa mine peste tot ca am vb fara sa constientizez ca atunci cand o fi sa vin la tine voi veni fara el, asa ca....



Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, Bianca!!!
la multi ani,Luca!!!
dandusa, asa suntem si noi.tare bine ai descris acolo cum facem noi si sotii totul impreuna.si noi ne-am descurcat singuri de la inceput si mi se pare aiurea cand intra cineva strain.
kris, suna bine ce zice tu acolo cu piscina, si livingul.insa asa multi copii.eu nu cred ca as face fata.hai 2, dar 4-5.eu tot trag sperante poate poate luna asta sa raman.
eu ieri m-am rasfatat si am fost la cosmetica din cap pana in picioare si ma simt asa de bine.simteam nevoia.am o stare asa buna.
mada, bine ai revenit.
tare m-as intalni si eu cu voi, dar nu pot, mai ales ca si razvan e la gradinita.
alina, tare simpatic sebi.uite cat de bine vorbeste razvan si tot mai zice la napolitana- "alopolitana".si ma cam oftic ca prea mai stalceste cuvintele , era asa simpatic cand scotea cate o perla.
in rest, stam bine cu dintii.am fost la dentist si ne-a dat nota 10.sunt vizibil mai curati si nu se mai strange asa multa mancare la cei tociti.ieri doctora m-a sunat sa ma intrebe daca vreau o programare la un pedodont in Bucuresti, cam peste 2 saptamani.deocamdata nu stiu amanunte la cine, cum, unde, dar daca aflu o sa va spun poate stiti voi ceva.eu am zis totusi sa merg ca nu strica inca o parere.adica, sa nu credeti ca nu vreau in Cta(am fost si aici la pedodont) dar ma gandeam ca inca o parere nu strica.ce ziceti?
gata, m-am intins.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Luca si Bianca!!! Sa cresteti frumos si sanatos, sa va bucurati parintii !!!

Tina si Tania sa va traiasca comorile !

Mergi la inceput
Mergi la inceput