Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Abibrinza,sunt alaturi de tine atat vizavi de mutat cat si de problema trecatoare a lui Victor.
Sa o vezi pe Isi la 5 ani jumatate cat se alinta si cat se pisiceste de cand a aparut Ioan...E normala faza,o sa treaca...Sper...Aseara am facut ziua lui Ioan in avans ,ca pleca tati;cu tort,cadouri,etc...Bineinteles ca ea a tb. sa se urce in chicco-four-ul lui Ioan care cu greu o incapea,sa primeasca si ea cadou,sa sufle in lumanarea lui,etc...
Mama soacra imi spune mereu sa o inteleg si sa incerc sa-mi inchipui cum ar fi sa tb. sa -mi impart sotul cu o alta femeie...Asta simte si ea de cand a aparut Ioan...Sincer,daca incerc exercitiul de imaginatie ,o inteleg instant
Ce faceti luni seara? E mai dificil pt. voi sa ajungeti,nu?

Irina,burtica mai permite o iesire sau nu prea? Nu stiu cand a trecut timpul...Ce mari sunteti...Cat despre solduri inguste,mai inguste ca ale mele nu exista ,si uite ce-a iesit! 3. 800 gr,nu-i de colo ,nu? Doamne ajuta ,cum o fi sa fie bine!

Mergi la inceput

Nastasie,ma bucur ca RAZVAN e mai bine acum cu dintisorii!

Ce zici,spargem gheata,va vedem? M-as bucura tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Nastasie,ma bucur ca RAZVAN e mai bine acum cu dintisorii!

Ce zici,spargem gheata,va vedem? M-as bucura tare!

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

adina, astept sa sune dr dentista sa ne spuna cand ne-a programat la Bucuresti.inca nu stiu ce raspuns sa-ti dau.mi-ar placea tare mult, desi nu cunosc mai pe nimeni, adica asa face to face.dar ramane sa te anunt in functie de ce raspuns primesc si eu.de aia nici nu am zis nimic pana acum.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora
Mama soacra imi spune mereu sa o inteleg si sa incerc sa-mi inchipui cum ar fi sa tb. sa -mi impart sotul cu o alta femeie...Asta simte si ea de cand a aparut Ioan...Sincer,daca incerc exercitiul de imaginatie ,o inteleg instant

...mda...cam naspa de imaginat..si mai naspa de acceptat...dar 100% adevarat( ai dreptate cand vorbesri la superlativ de intelepciunea soacrei tale)
Daca imi seamana vreunul din copii inseamna k nu se vor accepta in veci...adica cum sa-l impart cu alta???? si sa mai si accept? si sa ma port si frumos???
apropo de asta,aseara, mai bine zis azinoapte, neavand somn am rasfoit forumul pe la subiecte pe care n-am crezut niciodata k le voi citi- cum ar fi acelea cu inselatul sotilor/sotiilor- si-am innebunit sa vad cate situatii exista, cate comprmisuri se fac...cate lucruri urate ies la iveala...barrr..mi s-a facut pielea gaina numai citind despre altii, dar sa trec eu prin asa ceva...aleu..doamne fereste ( cred k pt k e plecat cip de-asta imi tot vin in cap ganduri negre...).
In schimb am gasit si un mesaj-o declaratie de dragoste (intr-un fel)- a lui Marius(moderatorul)..m-a uns la suflet...mi-a placut la nebunie..atat de sincera si pura... nici nu ma asteptam sa poata un barbat exprima asa ceva... am s-o caut si o sa v-o arat si voua...

edit: am gasit-o sper sa nu incalc vreo regula a forumului postand aici cele scrie de el. stiu k sunt off topic, dar nu ma pot abtine

Citat:
citat din mesajul lui marius

Un visator:

Sunt foarte multe femei frumoase, senzuale, fierbinti. Foarte multe. Iti atrag privirile in mod reflex. Le admir de fiecare data. Arata bine. Am si cunostinte femei care arata foarte bine sufleteste. Sunt extraordinare. Nu sunt sexoase dar sunt minunate. Ma simt foarte bine in preajma lor. Atat de bine incat pur si simplu parte frumusetii sexoase parca nici nu ar exista. Exista insa nu am idee de ce nu imi sare in ochi. Poate ca nu ma gandesc la sex? Nu prea am cum adica am cum dar sunt atat de frumoase sufleteste incat nu am idee de ce anume nu mi-a trecut niciodata prin cap ideea de sex. Sunt si femei frumoase si sexoase. Eu nu stiu prea multe asa incat accept ideea existentei lor.
De cate ori vin acasa sunt fericit. Imi vad copiii imi vad sotia si ori de cate ori ii prind ochii sunt coplesit de albastrul lor. Uneori este vesela, alteori este nervoasa, alteori obosita. Ochii ei sunt imaginea sufletului ei. Din ochii ei vad multe, atat licarul fericirii, cat si luciul furiei, sau sclipirea umeda a tristetii, ori ... ori... ori...
Nu vreau sa fac teorii, am sa fiu scurt. De cate ori ii vad ochii sau parul ravasit dimineata in pat, sau palmele ce cuprinde capul unuia din copiii nostrii de atatea ori si de fiecare data redescopar ceva ce stiu de atata amar de vreme, anul acesta de 20 de ani.
Redescopar ca intre mii si mii de femei frumoase si sexoase si calde si reci... imi iubesc la nebunie sotia. Nu stiu de ce, nu am nici un raspuns clar banal de tot .... habar nu am. Asa simt si de fiecare data este la fel si la fel si la fel. Pur si simplu o iubesc. Pe ea. In rest toata stima si admiratia si tot ceea ce se poate spune despre o femeie.
Suna banal? Daca da, asta e.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Da,foarte frumoase randurile lui Marius. Nu mai stiu cine spunea, ca iubesti cu adevarat abia atunci cand nu poti spune de ce iubesti acea persoana...Cu cat gasesti mai multe explicatii cu atat o iubesti mai putin...Si cred ca se verifica in cazul lui;pare un om deosebit...

Eu,ce sa mai spun,cu sot plecat 5 saptamani la fiecare 5 saptamani?
Cu stewardese pe nava,si unele chiar frumusele????
Am incredere in el si in Dumnezeu ca-l va pazi de ispite,i-am explicat clar ca nu accept ideea ca barbatii au mai multa nevoie,etc...Acuma,mila Domnului cu toti!

Adriana,nici o problema daca ma anunti si luni...Mai importanta e programarea la Bucuresti...Daca vei veni ,te vei integra perfect;fetele sunt toate niste dulci si niste suflete minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, minunat de frumos. Si da, exista si barbati ca Marius, exista si barbati ca cei de la In unul sau in doi. Si e mare noroc sa dai peste unul din prima categorie, tinand cont de cat de multi exista in tabara cealalta....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Va multumesc de primire. De integrat, deja ma simt ca intr-o mare familie, deci nu se mai pune problema.
Adina, multumim de invitatie, o vom onora bineinteles, trebuie sa cunoastem toti membrii familiei.
Eu am o problema, Sara este innebunita dupa leagane, dimineata se trezeste copilul meu si primele cuvinte sunt pa si ba-ba (asa spune la leagane, de la uta, uta cu caruta, pana la baba Mariuta). Cum iesim din casa, ba-ba, intruna chiar daca avem alta directie. Nu va spun ce tragedie este cand plecam de la leagane. Vreau sa va spun ca a invatat si drumul, cum ajung la complex, incepe maraiala ca vrea la baba, si ma trage in directia parcului, de nici cumparaturi nu mai facem.
Deci, e plimbareata nevoie mare, nu ca eu as fi altfel, dar cateodata, nu stiu cum sa o mai pacalesc. Coboram la bucatarie dimineata, sa mai fac si eu una-alta, daca apuc, si o vad ca imi aduce ghetutele, hainuta, caciula, fularul (nu uita nimic) sa plecam pa. Daca ii spun ca e frig afara si nu iesim, isi aduce si manusile - poate, poate ma indupleca. Asta cu manusile - i-am zis eu la un moment dat cand nu vroia manusi, ca nu mai mergem in parc, daca nu sta cu manusi in manute si uite ce a inteles ea, e de speriat.

simona si printesa Sara - 02.09.2007

Mergi la inceput

simonasi darius e innebunit dupa leagane..la fel de innebunit.de vara tecuta de cand a stat la tzara la ai mei a prins asa drag de el. in iarna cand l-am dus din nou a urlat continuu k vrea la utza si fiindca afara era frig si nu-l puteau tine mult au bagat ai mei leaganul in casa. ai batut cuie in tocul unei usi si sa vezi fericire pe darius..numai acolo statea. si cand i se facea somn cerea pernuta sa i-o puna la cap si geaca sa i-o puna in fatza k sa-si lase capul pe ea..si gata..adormea baiatul meu una doua..
De fapt ideea era k ii poti lua un leagan de interior din acela pe picioare, nu neparat sa bati cuie prin casa...

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor, cred ca e vreun virus, ceva...
serban de azi de la pranz -dupa somnul de frumusete varsa tot ce papa, pana acum l-am tinut doar pe uscaturi si ceai de menta, era si constipat, a trebuit un supozitor de glicerina si a umplut de sa dea pe dinafara. sfatul medicului: metoclopramid sirop inainte de mese, si numai uscaturi de mancare.
si hydrasec. asta micu e vesel, mai ales dupa ce varsa. zici ca i s-a luat un petroi din stomac

si taaare bine e ca tanti a venit de azi din nou, si am lucrat la doua maini, una spala hainutele, alta il tinea de vorba.

dar cred ca e un virus din asta rapid, ca deja e al nustiucatelea bb /persoana despre care aud ca pateste asta.
sper doar ca nu a mai luat si altcineva pe la intalnire daca e asa si serban era deja 'vizat'.

apropos de kilu' de pe fund, macar daca se redistribuia in cadere de imi faceam si eu niste fese a la J Lo ... vise, mama, vise

iar declaratia lui marius am citit-o (urmaresc cazul unei fete de la noi de la clopotei pe acolo). si totusi, vorba unei prietene, ultimul barbat bun e la mine in curte

va pupesc,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

fetelor, cred ca e vreun virus, ceva...
serban de azi de la pranz -dupa somnul de frumusete varsa tot ce papa, pana acum l-am tinut doar pe uscaturi si ceai de menta, era si constipat, a trebuit un supozitor de glicerina si a umplut de sa dea pe dinafara. sfatul medicului: metoclopramid sirop inainte de mese, si numai uscaturi de mancare.
si hydrasec. asta micu e vesel, mai ales dupa ce varsa. zici ca i s-a luat un petroi din stomac

si taaare bine e ca tanti a venit de azi din nou, si am lucrat la doua maini, una spala hainutele, alta il tinea de vorba.

dar cred ca e un virus din asta rapid, ca deja e al nustiucatelea bb /persoana despre care aud ca pateste asta.
sper doar ca nu a mai luat si altcineva pe la intalnire daca e asa si serban era deja 'vizat'.

apropos de kilu' de pe fund, macar daca se redistribuia in cadere de imi faceam si eu niste fese a la J Lo ... vise, mama, vise

iar declaratia lui marius am citit-o (urmaresc cazul unei fete de la noi de la clopotei pe acolo). si totusi, vorba unei prietene, ultimul barbat bun e la mine in curte

va pupesc,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

doar ce am vorbit la telefon acum cu mav si azi au avut si ea si sotul ei o zi k a lui serban. M-a sunat sa ma intrebe daca noi nu avem nimic pt k ieri am fost pe la ei si am mancat acolo...
multumim lui d-zeu nu avem nimic si sper sa nu mai aud nici de altcineva bolnavior...

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput