Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 19
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Nastasie,am inteles;dar aulinul cand l-ai luat? Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
aulin, am luat aseara un plic si acu vreo saptamana altul.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
roxx spune:
Helau!
Multumesc de reprimire! 
Cupilu' doar ce s-a trezit, m-a ajutat sa selectam poze si a taiat-o.
Mav, sanatate multa lui Seb! Of, prin ce ati trecut!
Eu am carnet de aproape 2 ani, dar n-am mai condus de cand am facut scoala, intai din cauza de bb la purtator si apoi...n-am avut cand ca am plecat la migdalati iar acum mi-e o teamaaaaaa ....mai mult de ceilalti soferi 
Vazut poze cu Elif. Frumoase amandoua, si mamica si pitica.
Adriana, felicitari!
Ce vreme e afara! Brrr!
Azi am iesit cu Luca putin afara si langa bloc, o tarla de caini s-a repezit la noi.
Luca era la mine in brate, am inceput sa tip, el la fel, noroc de un nene care a inceput sa se dea la ei. Mi s-au inmuiat picioarele. Maine ma duc la primarie sa fac sesizare si sper sa se faca ceva in privinta lor.
Tot caut pe net un model de paturica tricotata sau crosetata. Vreau sa fac una pentru fetita prietenei mele. Ce ziceti de asta sau de www.hobbylobby.com/project_inspiration/pdfprojects/HL-772.pdf" target="_blank">asta?
Eu tot nu stiu ce sa facem in legatura cu ROR-ul.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
simonasima spune:
Felicitari Adriana! la sarcina mica, a doua liniuta e mai palida. Pentru siguranta fa un test de sange( Bhcg ). Referitor la medicamente in sarcina, am avut o problema asemanatoare, medicul la vremea aia mi-a zis ca nu sunt asa nocive medicamentele si ca mai periculoasa era cauza pentru care le luam ( la mine era vorba de o viroza). Oricum, consulta un medic.
Noi suntem tot cu muci, speram sa fim mai bine maine. La petrecerea lui Ioan sunt primite si mamici singure ? ![]()
A, vrem si noi in lista: Sara Gabriela (02.09.2007) si Simona (23.07.1978), am vazut ca voi cu Adina de baut.
pupici
simona si printesa Sara - 02.09.2007
isidora spune:
Ei,Adriana,luate la asa distanta si doar unul pe zi,eu zic ca n-are nik'.Sanatate multa!
Roxx,ce baiat frumos aveti! A plecat bebe si a venit un mini barbatel serios...In poza 25 seamana bine cu Pupi,in prima cu sotul Kristinei ...
...Clona ta cand o faci?
Si noi era sa o patim,undeva pe la poarta 1 sau 2 ;eram cu Isi si daca nu era un nene sa ne scape nu stiu ce s-ar fi intamplat...
Cand pleci la migdalati? Impreuna cu Luca ? Si cat stati? Ce chestie...si mie mi-ar placea sa repet experienta...Am fost doar o data in Emirate ;am stat cateva zile pana si-a terminat tura-la hotel in Abu Dhabi-acolo erau cazati-novotel 4 stele
,apoi am plecat in concediu in Dubai...Nu mi-a placut prea tare....poate pt. ca am vazut Burj Al Arab-ul doar la distanta
,mica ce-i drept...
isidora spune:
Am uitat Roxx,mie imi place a doua paturica mai mult.
Chamomilla-30 ch,seara-3 granule ,daca copilul e genul agitat....Daca e mai 'asezat'-arnica-9 ch,de 3 ori /zi.
Simona,cum sa nu! Ca sa invete ce o astepta
...
Deci suntem nascute in aceeasi zi...Fain...Doar ca eu mai gaina...![]()
menuet spune:
Angi rar da ,dar chiar fff rar ..nici chiar asa![]()
Va urmaresc cd pot,,,de scris la fel.Cand doarme Ana dorm si eu si cand e treaza ne luam cu joaca si nici nu stiu cd trece timpul.
nastasie spune:
oricum o sa mai fac un test maine dimineata si apoi astept ziua de 26 sa vad daca imi vine CM.
si mie tot a doua paturica imi place mai mult.
adina, saru mana mult de raspuns.o sa am de tras acum cu maseua.ce pot lua luand in calcul sarcina?dar ceva care sa nu contina algocalmin ca sunt alergica.in ceea ce priveste maine inca nu am nici un raspuns de la dentista, mai astept si maine.sper din suflet sa pot ajunge insa nu promit.am ceva in program si nu stiu daca pot scapa ca sa ajung la OMV.
adina, si eu cu caruturile la fel sunt.ma chinui sa imping la ele
.
sa stiti ca de la ora 14 nu am mai fumat.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Roxx, si mie tot a doua imi place
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)