Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Adina, multumesc mult. Chestia e ca mi-a luat sor'mea de la farm Chamomilla 15Ch ca n-am stiut ce concentratie sa-i spun si nici ce sa-mi ia si asa i-au dat de acolo. P'asta cum il dau?

Noi o sa plecam de data asta in China, insa nu stiu exact cand pebtru ca m-am apucat de sedinte la stomatolog si cam dureaza. Oricum, sper ca pana in Paste sa fim acolo. Stam pana o sa aiba al meu sot concediu sa venim impreuna, ca nu ma mai incumet la prea multe drumuri singura cu Luca. Drumul dureaza mult prea mult, schimbam vreo 3 avioane.
Am zis eu cand am venit din Coreea singura cu Luca( drumul a fost cam 24 h cu totul) ca nu mai plec doar eu cu el, dar uite ca n-am ce face, n-am putut pleca acum cu Florin.

Adriana, Kris multumesc . O sa incep maine, sa vad ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va invit la noul capitol!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133772

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

adina, sa aibe 3 saptamani sarcina, poate chiar si mai putin.nu stiu exact cand s-a produs.pe la inceputul lui februarie, ca luna trecuta am avut CM pe 26 ianuarie si m-a tinut vreo 4-5 zile.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Ce veste frumoasaaaaa!!!!!!
Hihihihihi..... aveti toate sansele sa mai aveti inca un scorpionas... ambitios (am constat eu la Antonio).... Si daca ai ramas la inceputul lui feb... hihihi... poate nasti chiar de ziua lui Razvan! Super!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput