Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 18
Mokika spune:
Neata! Mav, mersi. Sa stii ca stie Sebi ce stie! Crina (50 kg) face la fel. Dar nu vrea sa o iau eu ci sa se agate de mine sau cateodata, ma trezesc ca se arunca de gatul meu si se lasa cu toata greutatea.... si aproape ca ma darama! Ca oricum, fiind mai inalta ca mine nici nu as avea cum sa o mai iau in brate. ![]()

Acum nu mai am nimic! Deh! Meteodependenta, ce sa mai zic! In schimb, aseara, la culcare, m-au luat niste dureri de burta ingrozitoare, dureri cu intepaturi care raspundeau pe vagin in jos si spre anus. Simteam ca mai am putin si nasc. A fost ingrozitor. Am luat un piafen, un supozitor Diclofenac ca altceva nu aveam prin casa si mi-am pus o sticla cu apa fierbinte intre picioare si una pe burta. Am dormit bine. Acum simt doar o jena in partea de jos a burtii si o usoara durere de mijloc. Mai mult ca sigur am racit. M-am tot dus cam fliu-fliu la munca, desi cu masina dar, probabil ca a fost suficient si mersul pana la masina.
Simaonasima - ai PM. 
Trimit acum ca nu ma lasa Teo deloc si mi-e ca face si vreo prostie pe aici!
A! Mav, eu la Crina platesc 35 lei sedinta - 2 ore. Asa, ca sa ai idee. Poate ca la copii mai mici pretul este mai mic, cred. Profesoara noastra este buna, dar e cam departe de voi ... ca sta tot in cartier, aici.
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi, al meu doarme acum si ma mir cum de s-a indurat, e trezit de la 9.30 si de regula abia abia adoarme pe la 2-3. Dar am iesit un pic la plimbare, a fugarit si o pisica si probabil l-a doborat oboseala si aerul curat.
Mav, imi pare rau pt ce ati patit, este groaznic sa ti se intample asa ceva. Si eu am avut parte de destule aventuri in trafic si din fericire nu mi.a lipsit prezenta de spirit ca altfel... nici nu vreau sa ma gandesc, cu copilul in spate... E adevarat ca tb sa fii TU mai atent decat cei din jur si chiar si asa nu ai nicio garantie, dar asta nu e un motiv sa nu conduci, auzi de atatea cazuri mama si copilul ucisi pe trecerea de pietoni, zburati de pe trotuar, eu una sunt ingrozita de cate am auzit sau am citit. Concluzia, ochii in 4 cum ti.e soarta, se poate intampla o nenorocire oriunde.
Cat despre meditatii, a spus bine Mihaela, nu exista diferente intre prescolari si scolari ca pret cu toate ca ar trebui chiar ca pt prescolari sa fie mai scump
iti spune una care a meditat 4 ani de zile si iti spun ca e muuult mai greu sa meditezi un prescolar care inca nu stie sa scrie si sa citeasca decat un scolar, e crima pentru neuroni si pt gat de cat tb sa vb si sa repeti.
Mult noroc sa gasit o profa buna si cu rabdare.
Rozalia, fff rar pe la noi
Mada se vede ca e cu Ciprian, nu a mai postat de mult ![]()
Pupam!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
ellen79i spune:
Salutare tuturor,
un pic in fuga acasa..noi inca la ai mei...maine venim acasa...
Abia asteptam sa ne vedem maine seara!
Pupici si o duminica placuta in continuare!
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
nastasie spune:
fetelor, mi-am fcut testul si cred ca sunt insarcinata.a doua linie este rozalie.am sa repet testul diseara.problema e ca am luat 2 plicuri de aulin pt o nenoricita de masea, in 2 zile diferite si distantate ca timp.am citit pe net si scrie ca se cere parerea medicului.oara sa afecteze intr-un fel?help.tinti-mi pumnii sa iasa si al doilea cu 2 linii
.nu mai stiu la razvan dar stiu ca parca a doua linie nu era chiar rosie ca prima, era ceva mai rozalie.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Felicitaaaaaari! Te sun acum!!!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Felicitaaaaaari! Te sun acum!!! Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
saru mana, esti o dulcica.iti dau sms diseara cand mai fac un test.ca nu raman eu numai cu un test.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
isidora spune:
Woau ,Adriana,felicitari din suflet daca se repeta a doua liniuta! Si la mine, atat la Isidora cat si la Ioan ,au iesit mai palide liniutele nr.2.
Nu cred ca a afectat in vreun fel aulinul pe care l-ai luat...Cam cat era sarcina atunci cand l-ai luat?;Fa un calcul.
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Mokika,am uitat sa-ti raspund legat de wrap-ti-l aduc maine.
Pt. durerile alea ai consultat un ginecolog? Ai facut recent o ecografie? Daca nu, e evident pe cine iti recomand,iti poate da detalii Lulu,dar sa faci ecografia la Cernavoda,ca la Provita -ecograful e de toata jena.
sa treaca!
AndreB,
imi pare rau ca nu puteti ajunge...
Mav,draguta,cum crezi tu ca e mai bine...Eu va asteptam oricum si in echipa completa daca tu consideri ok...Dar mucisorii sunt galbui sau limpezi?
Prin ce-ati putut trece...
E plina lumea de nebuni...
Si noi era sa o patim pe drumul spre Maramures cu un trepanat mintal ,posesor de subaru...Pacat de masina...Erau serpentine,noapte ,ploua ,drum accidentat ,dar el avea ambitia sa depaseasca orice nu gonea cu 100 si ceva / ora...
Putin a lipsit sa nu ajungem in prapastie sau sa ne pupam...
Iar ,vineri seara in parcare la Carrefour abia puteam stapani carutul plin de cumparaturi...Avantaje si dezavantaje la a fi silfida
....Dupa ce mi-am dus cuminte carutul la loc,pt. ca mi-am imaginat ce-ar putea sa se intample ,lasat de izbeliste,am ratat la buza ,unul gol ce-i drept,dar care mi-ar fi indoit sigur tabla...
S-a izbit pana la urma de o masina rosie,mica, la un rand in fata mea ,lovindu-i farul din spate...Daca nu mi-ar fi fost teama ca mai vine unul-n-am apucat sa facem casco inca
-l-as fi legat eu,dar asa am preferat sa o sterg repejor cu masina intreaga...
Atitudine civica-0 !
Mai am o scuza:aveam senzatia acuta ca daca nu urc cat mai repede in masina,imi zboara vantul capul de pe umeri ;probabil de usor ce e .![]()
Ellen,
si eu abia astept!
Lulu,Tania ce mai faceti voi dragelor?
Mamacita,ma gandesc la voi;sper ca Anabela e mai bine...
nastasie spune:
adina, sa aibe 3 saptamani sarcina, poate chiar si mai putin.nu stiu exact cand s-a produs.pe la inceputul lui februarie, ca luna trecuta am avut CM pe 26 ianuarie si m-a tinut vreo 4-5 zile.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
isidora spune:
Menuet,multumim de urari!
frumoasele!
Ina,maine -17.30-20.30-Kiddy Dady-vis-a vis de restaurant Boema,pe Blvd. Tomis,in spatele Omv-ului.