Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 17
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adryana_4u Aha, dup-aia am citit si restul, e nastasie TIZA.. ![]() Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
menuet spune:
So,
La multi ani cu sanatate si fericire, bucurie, realizari, celor 2 indragostiti..Mada si Cip!!
La multi ani si micului inginer Serban.Doamne da ce seamana cu Pupi.parca ar fi frati, iar Luca pe gresie de comaaaa!
Am vz si pe Gabi bebe de Ina care mare s-a mai facut, iar de Antonio bebe de Mav nu mai zic..creste intr-o luna cat altii in 10 
Se anunta petrecere mare -Ioan de Isidora iti dorim de pe acum un sincer si un calduros LA MULTI ANI!!![sarbatoare]
Mav-succes dc te apuci de scola de soferi!
Pup..o seara buna!
mav spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Ufff, abia astept sa vina odata primavara ca m-am saturat de frig si de vreme mohorata, acum am venit acasa, Pupicu a adormit pe masina, am fost si putin pana in Carrefour si cum ii era somn si marait din cauza de 2 masele iesite abia pe jumatate, voia tot in brate si cum eu INTOTDEAUNA il iau in brate am carat la el si am impisn la carucior de cred ca maine o sa am si eu febra musculara. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
'Mami, da' eu nu sunt greu, sunt doar obosit! Ia-ma in brate, ca nu trebuie sa ma tii tu, ma agat eu de tine!!!!'

Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui AngeliquedeS
A fost unul din cele mai bune lucruri pe care mi le-a facut vreodata cineva. Multumita lui am ajuns un sofer fff bun si sa stii ca il binecuvantez de fiecare data cand ma urc la volan. Pentru ca de felul in care conduc depinde nu numai viata mea ci si cea a copilului meu, si cateodata chiar si cea a iubitului meu Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |

Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaa!
Observati ora matinala, daaaaa?!!!!!! Sunt trezita de la ora 4.... si dupa ce-am stat o ora cu Anto in brate, mi-a sarit somnul de tooooooooot.....
N-am reusit sa intru alaltaieri seara sa va scriu ce emotii am avut din cauza vijeliei.....
A trebuit sa mergem pana la Carrefour si cum nu aveam cu cine lasa copiii, normal ca eram in formatie completa. Tati si Sebi au coborat, eu cu Anto am ramas in masina, caci ploua cu galeata si suflaaaaaaa un vaaaaaant......
In fine, ce vroiam sa va atentionez: in fata noastra
, in parcare la Carrefour, vantul a dobarat un stalp de iluminat!
Bine ca n-am fost parcati sub el, ca ne facea praf.... Si cica noi eram 'in siguranta', in masina...
Deci, pe vreme rea, aveti grija unde parcati.... si mai ales in parcarea respectiva, feriti-va de... stalpii de iluminat!![]()
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
Mokika
sa te faci bine!
Adina, imi pare rau, dar Sebi are inca mucisori si am hotarat ca n-o sa participam la party, ca nu vreau sa ma injure vreo mamica.... Sunt prea multi copii sanatosi
pe lista voastra, ca sa stricam noi starea asta.... 
...Si o intrebare-rugaminte:
Aveti idee cat costa o ora de meditatie la lb. engleza pt prescolari? ...Si cunoasteti un profesor bun?
...Ah, si ca tot vorbim despre soti meseriasi la condus.... Ieri, in curba de la Eforie unde am vazut destule incidente auto de-a lungul anilor... Era sa ne buseasca un tir...
... exact din spate, unde erau copiii.......
Eram pe banda I, un tampit
cu autoutilitara ne-a taiat fata si a parcat subit pe dreapta (imediat dupa curba, aproape in curba
); alt tampit cu o masina mica venea cu viteza mare (desi eram in localitate) din spate si desi a vazut ca noi incetineam (era singura varianta posibila pt noi) ca aveam primu' tampit in fata-dreapta, ne-a depasit in tromba prin stanga, dar a tras de volan de-a iesit pe contrasens... Iar tirul din spate... a pus o fraaaaaaanaaaaaa........ si ne-a depasit tot pe contrasens.... ca altfel ne facea acordeon...
Frateeeeeee, pai niciunul dintre astia 3 care erau in jurul nostru in trafic nu avea 50km/h......
......Si uite asa, degeaba poti sa fii tu sofer meserias si sa respecti regulile de circulatie, ca e suficient sa dai peste un sofer obosit, nu mai zic de vitezomani... si ti-ai asigurat locul in rai....
.....Va imaginati ce m-a mai 'incurajat', dupa faza asta, sotul meu pt sc de soferi.... 
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
| citat din mesajul lui menuet So, La multi ani cu sanatate si fericire, bucurie, realizari, celor 2 indragostiti..Mada si Cip!! La multi ani si micului inginer Serban.Doamne da ce seamana cu Pupi.parca ar fi frati, iar Luca pe gresie de comaaaa! Am vz si pe Gabi bebe de Ina care mare s-a mai facut, iar de Antonio bebe de Mav nu mai zic..creste intr-o luna cat altii in 10 ![]() Se anunta petrecere mare -Ioan de Isidora iti dorim de pe acum un sincer si un calduros LA MULTI ANI!!![sarbatoare] Mav-succes dc te apuci de scola de soferi! Pup..o seara buna! |
Merci pt urare!

Sebi(4 feb 2004) si
mav spune:
Ma gandesc ca tuturor ne-ar prinde bine... un mesaj cu bun simt, de la o mamica de cozonacica, despreo dieta pt slabit:
| citat din mesajul lui diamisha Buna seara, ladies! Mirtha, Otilia, am promis ca revin cu amanunte despre dieta. Cei de la aceasta clinica au mai multe variante de regim, pe care le adapteaza sau le propun ca atare saptamanal, in functie de felul in care a reactionat organismul fiecarei persoane. Sunt patru variante de baza, pe care se mai fac broderii: - dieta proteica (carne, peste, oua) - diete pe baza de carbohidrati (fructe, legume, anumite fainoase) - diete neutre (lactate, legume crude +/- fructe in cantitate limitata) - diete calorice (fainoase, carne, legume) Pentru fetele care alapteaza, nu cred ca este cazul sa tina o dieta atat de drastica, insa cred ca sunt cateva lucruri ca reguli generale, care pot ajuta fara sa afecteze in vreun fel lactatia. 1. Legumele se pot manca in cantitati nelimitate doar daca sunt crude. Legume interzise: cartof, fasole alba, naut, mazare, morcovi (au multe glucide). Rosiile se consuma cu moderatie si nu in fiecare zi pt ca si ele au glucide. 2. Se renunta la orice tip de prajeala. Alimentele care urmeaza sa fie gatite se fac fie la gratar, fie la aburi, fie la cuptor. 3. Se poate manca orice tip de carne (pui, peste, porc, vita, curcan), atat timp cat nu are grasime. Puiul se mananca fara piele. Carnea se asociaza numai cu legume, nu cu lactate sau fainoase. 4. Se renunta la orice fel de dulciuri, la zahar si la miere (are aceeasi putere calorica pe care o are zaharul). Daca aveti pofta de dulce, mancati bombonelele Orbit fara zahar. Folositi indulcitori pentru cafea si ceai. 5. Se renunta la orice fel de suc din comert sau facut in casa. Fructele au multe glucide si trebuie mancate cu moderatie. Decat un fresh facut din 5-6 portocale, mai bine mancati un fruct. Nu consumati mai mult de 200 de gr de fructe pe zi (doua mere medii, un sfert de pomelo, o portocala mare, trei mandarine). 6. Fructe interzise: banane, avocado, mango, struguri, pepene galben. 7. Dintre lactate, se pot consuma iaurturi, sana, kefir, mai putin laptele care are o combinatie de carbohidrati si proteine ce ingrasa. Se consuma numai branzeturile care au pana in 7% grasime (cele de tip cottage cheese, branzica de casa, perle de branza cu smantana). Sunt interzise cascavalul si branza telemea. 8. Se renunta la painea normala. In saptamanile cu dieta de carbohidrati, este permis un tip de paine gen pesmeti la pachete. Le gasiti sub denumirea Wasa sau Finn Crisp si au un continut de minim 16% fibre. 9. Alcoolul este interzis. 10. Se consuma multa apa. 11. Doua lingurite de ulei de masline pe zi (in salate) Ideea este ca nu trebuie sa mancam din toate in fiecare zi. O saptamana se pot manca lactate dimineata si seara, iar la pranz legume si fructe Intr-o alta saptamana, se mananca lactate doar dimineata plus un ou fiert tare sau facut pe teflon fara ulei, iar la pranz si seara carne cu legume. Sau se mananca lactate si legume, plus 12 felii/pesmeti de Finn Crisp. Azi-dimineata, m-am cantarit si aveam aproape 8 kg date jos in aproape 3 saptamani, deci functioneaza zic eu. Ma bucur ca a confirmat si Corina ca este ok. Singura mea abatere a fost o jum de felie din tortul Soniei de la botez si inca o jum de felie de tort a doua zi, abateri facute de altfel cu acordul doctoritei. Eu sunt atat de hotarata sa slabesc, incat nu mi se pare greu, as manca si pietre daca asa ar trebui. Eu inca alaptam cand am inceput regimul si nu mi-a fost afectata productia de lapte, insa nu cred ca este relevant pt ca eu produceam putin. Dupa vreo saptamana, nu a mai vrut Sonia cu niciun chip, exact dupa ce a facut 3 luni, si acolo m-am oprit. Este imposibil sa nu slabeasca cineva daca taie prajelile, dulciurile, painea si sucurile. Am eu o vorba, pe la Auschwitz nu era nimeni obez...vreau sa spun ca eu nu cred cand cineva spune ca se-ngrasa si de la apa...ne ingrasam pentru ca mancam si slabim daca nu mai mancam mult si gresit. O sa va tin la curent cu evolutia si cu rezistenta mea pe termen lung. Programul de slabire dureaza 3 luni, iar cel de mentinere tot 3 luni. M-am inhamat la o treaba de lunga durata, insa eram la un pas de o depresie urata daca nu faceam ceva. N-am fost in viata mea atat de grasa si, acum ca stiu cum e, sunt convinsa ca nici nu voi mai fi vreodata. Nu va spun ce criza interioara am avut cand m-am dus sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru botez...am un sifonier plin de haine minunate, dar nu ma incap nici pe-un picior...si am gasit o rochie frumusica doar pentru ca era XL si nu o cumpara nimeni... ![]() Daca mai aveti intrebari, va raspund daca stiu sau intreb la randul meu doctorita. O seara frumoasa, Diana, de Sonia (02.11.2008) |
Sebi(4 feb 2004) si
nastasie spune:
ehee, alina, eu eram la semafor aici pe burada sa fac stanga pe eliberarii sa mergem la gradi si unul nu a mai tinut piciorul pe frana la semafor si poc in curul meu.nu a avut nimic masina nici noi.ca era oprit dar tot a bubuit.iar de lovit tir si pe noi ne-a lovit unul de frutti fresh INCARCAT norocul nostru ca nu era razvan
.poti tu sa fii sofer bun daca sunt toti nebunii pe strada.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui mav Mokika sa te faci bine!Adina, imi pare rau, dar Sebi are inca mucisori si am hotarat ca n-o sa participam la party, ca nu vreau sa ma injure vreo mamica.... Sunt prea multi copii sanatosi ![]() ...Si o intrebare-rugaminte: Aveti idee cat costa o ora de meditatie la lb. engleza pt prescolari? ...Si cunoasteti un profesor bun? ...Ah, si ca tot vorbim despre soti meseriasi la condus.... Ieri, in curba de la Eforie unde am vazut destule incidente auto de-a lungul anilor... Era sa ne buseasca un tir... ... exact din spate, unde erau copiii.......Eram pe banda I, un tampit cu autoutilitara ne-a taiat fata si a parcat subit pe dreapta (imediat dupa curba, aproape in curba ); alt tampit cu o masina mica venea cu viteza mare (desi eram in localitate) din spate si desi a vazut ca noi incetineam (era singura varianta posibila pt noi) ca aveam primu' tampit in fata-dreapta, ne-a depasit in tromba prin stanga, dar a tras de volan de-a iesit pe contrasens... Iar tirul din spate... a pus o fraaaaaaanaaaaaa........ si ne-a depasit tot pe contrasens.... ca altfel ne facea acordeon... Frateeeeeee, pai niciunul dintre astia 3 care erau in jurul nostru in trafic nu avea 50km/h...... ![]() ......Si uite asa, degeaba poti sa fii tu sofer meserias si sa respecti regulile de circulatie, ca e suficient sa dai peste un sofer obosit, nu mai zic de vitezomani... si ti-ai asigurat locul in rai.... .....Va imaginati ce m-a mai 'incurajat', dupa faza asta, sotul meu pt sc de soferi.... ![]() Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
mav,din cate stiu,preturile la meditatii sunt la fel,fie prescolari,fie elevi mai mari..eu am la mine pe scara o profesoara de engleza,andreea a facut meditatii cu ea,eu am fost multumita si costa 40 ron sedinta(2 ore)....daca te hotarasti
multa sanatate lui sebi!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

de Sonia (02.11.2008)