Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 16
nastasie spune:
deci, kris, stiu ca nu e usor, dar ma crezi ca acum nu pot sa bag in marsarier decat cu amandoua mainile![]()
ca nu mai am putere in maini.
aaa, cum sa nu stiu ca te-a facut sa plangi.nimic nu mi-a scapat
.iar de cristi nu mai zic.ma amuzam tare cand imi povestea de el cum facea pe zmeul la volan
.tu sau cristi i-ati trimis lui bub ciocolata si biscuiti sau ceva de genul asta parca, din cate imi aduc aminte.ca mi le-a dat ionut.nu mai stiu cu ce ocazie.
mi-e dor sa iesim cu voi.poate daca se mai incalzeste promit ca ne facem timp.ca si eu tare m-am saturat de dezbracat copil in masina, ajuns la piata, imbracat copil, coborat copil din masina, iar urcat, iar dezbracat
.ma enerveaza la culme.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
auzi, kris, daca citeste alina acum se intreaba de ce te-a facut ionut sa plangi, o sa zica "mama, ce instructor".
glumesc bineinteles.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Sa stii, speriem fata!!!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Dar ca m-a facut odata a plang la volan ti-a spus??? Ia sa-ti povesteasca!!!! |

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
nastasie spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Sa stii, speriem fata!!! ![]() Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
![]() ![]() ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
A fost unul din cele mai bune lucruri pe care mi le-a facut vreodata cineva. Multumita lui am ajuns un sofer fff bun si sa stii ca il binecuvantez de fiecare data cand ma urc la volan. Pentru ca de felul in care conduc depinde nu numai viata mea ci si cea a copilului meu, si cateodata chiar si cea a iubitului meu
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
Mokika spune:
Ca tot vorbiti de sofat, am aflat ca pe B-dul Tomis va fi sens unic
http://www.telegrafonline.ro/1235167200/articol/78370/sens_unic_pe_bulevardul_tomis-p1.html#com
Cred ca ma incearca o racealaaa ..... m-a simtit foarte rau azi... sau de vina o fi astmul? Ca m-am alimentat de vreo 4 ori azi.
nastasie spune:
corect, kris.eu numai la razvan ma gandesc.
mokika, am citit si eu.mi se pare naspa rau.cel putin acum.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Adryana_4u spune:
Adriana, sotul tau mai este instructor auto? M-am hotarat sa fac scoala de soferi, ca nu mai tine asa! Am nevoie in prima faza de legislatie si testele noi. Ma poate ajuta cineva???? |
Cred ca nu e vorba de mine, ca al meu sot nu e instructor...sorry, eu nu te pot ajuta....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
Aha, dup-aia am citit si restul, e nastasie TIZA..
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca