Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 15
AndreB spune:
Uite, intru si eu dupa postarea Adinei(unde tronam pe primu loc.. ca sa vezi intamplarea intamplatoare) sa anunt ca se va prelungi sederea-maraton la Bucuresti din pricina troienelor si viscolului de pe autostrada! se intelege ca nici in urmatoarele 2 zile nu va fi mai bine, iar dezapezirea se va face ca in toti anii.. la Sf. Asteapta...
So:imi pare extrem de rau ca nu vom ajunge, am ratat si ziua lui Serban si pe al lui Ioan =
....
Petrecere frumoasa si la mamici si la pitici!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
nastasie spune:
alina, da, mai este.stiu ca el recomanda o anume editura.daca vrei il intreb care ca stiu ca sunt mai multe.si din cate stiu cartea asta are si teste si teorie.ei au la scoala lor profesor de legislatie.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Mav, sotul adrianei e
, Cu el a facut si Cristi scoala si cand ne.am luat masina am mai luat si eu 20 de ore sa imi aduc aminte si a facut din noi doi soferi traznet si modesti pe deasupra!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
mav spune:
adriana, te rog, astept pm cu detalii in legatura cu sc de soferi!!!!
cum iau legatura direct cu voi? (un tel ceva, pls!)
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Dandusa, oare atatea mamici nu am putea reusi sa te ajutam? Eventual Raducu sa treaca din brate in brate in timp ce tu te ocupi de Crinuta. ce spui? |
multumesc,apreciez intentia ta
dar din brate-n brate in nici un cazcu parere de rau...,nu pot veni.Claudiu este singurul vinovat,caci tre' sa fie cineva,nu?
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
docdecap spune:
andre, am inteles ca se circula -inca pe autostrada, maine dimineata vin 2 prieteni cu masina, te anunt cum s-au descurcat.
da' asa mi se pare mie ca iti place la bucuresti.. a propos de ce zicea dandusa cu nostalgiile si parintii.
mav, bine ca sunteti bine si ma bucur ca te apuci de scoala de soferi!! o sa vezi ce fain e cu masina!!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
simonasima spune:
Urata zi, pentru noi stiti ca e greu cu statul in casa. De dimineata Sara s-a trezit cu mucisori, a fost maraita toata ziua, da macar s-a limitat la atat. Sper sa nu se complice, ca tare as vrea sa venim luni la petrecere.
Vecina Monica, ne putem face program impreuna, noi iesim destul de des, la Delfinariu si in spate la complexul de pe Unirii. In unele seri facem traseul de acasa pana la Pescarie si inapoi, asta in serile cand facem pasiune pentru carucior.
Mokika, sotul meu este proiectant rezistenta, lucreaza cu arhitecti, de fapt tu ai nevoie si de arhitect si de inginer,mai ales ca e vorba de o extindere. Daca vrei iti dau nr. de telefon pe PM.
Azi din lipsa de ocupatie, am facut biscuiti de casa, de fapt era nostalgia copilariei, ca tot vorbeati de parinti si de locul unde te simti "acasa".
Casa mea este chiar locul unde sunt "acasa" si oriunde as merge pentru scurt timp sau mai lung, atunci cand ma intorc spun ca cel mai bine este acasa. De fapt cred ca mie imi este mai dor sa locuiesc cu parintii, asta pentru ca parintii mei s-au mutat din oras, inca de cand aveam eu 17 ani. Nu dezvolt, ca deschid rani, dar tare mi-ar place sa o am pe mama mai des langa mine.
Va pup.
simona si printesa Sara - 02.09.2007
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav adriana, te rog, astept pm cu detalii in legatura cu sc de soferi!!!! cum iau legatura direct cu voi? (un tel ceva, pls!) Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
alina, ti-am trimis PM.
kris,nu ne mai lauda atat ca ni se urca la cap.oricum a fost simpatic cristi cand a facut scoala.venea ionut acasa si-mi povestea cum a facut scoala cu cristi.ti-aduci aminte cand l-a dat jos?
pe mine m-a mancat ieri...undeva...si m-am apucat sa varui baia, holul si bucataria si azi am o febraaaaa.nu mai am putere deloc in maini de la rolul ala.

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Ufff, abia astept sa vina odata primavara ca m-am saturat de frig si de vreme mohorata, acum am venit acasa, Pupicu a adormit pe masina, am fost si putin pana in Carrefour si cum ii era somn si marait din cauza de 2 masele iesite abia pe jumatate, voia tot in brate si cum eu INTOTDEAUNA il iau in brate am carat la el si am impisn la carucior de cred ca maine o sa am si eu febra musculara.
Adriana, apropo de varuit, imi aduc aminte ca in 2004, stateam cu chirie cu prietena mea in faleza nord intr-un bloc superb, un apartament si mai superb si vorbeam la telefon si am uitat tigaia cu uleiul pt cartofii prajiti pe foc. SI a luat foc tigaia si palalaia a ajuns pana la tavan si bucataria proaspat zugravita (era bloc nou nout, noi am fost primele care am stat in apart ala) si arata bucataria zici ca a luat foc, erau peretii negri, negri.
Normal ca trebuia sa varuiesc si eu am crezut ca e foooooarte usor, cand vedeam pe altii cum varuiesc ii vedeam ca moaie bidineaua in var si dau pe perete. Dumnezeule, am luat si eu bidineaua si am dat pe perete si nu s-a luat nimic. Nu stiam ca tb sa APESI rau de tot ca sa varuiesti
STiti cine a varuit pana la urma bucataria, nu? Cristi ![]()
Si da, si acum radem cand ne aducem aminte de scoala de soferi pe care a facut-o Cristi si cum se apostrofau ei ca la usa cortului si ce prieteni buni am ramas pana la urma. Dar ca m-a facut odata a plang la volan ti-a spus??? Ia sa-ti povesteasca!!!! ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita