Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Adryana_4u spune:
nu cred ca mai facem azi nicic un vaccin...mi-a tusit azi noapte si a facut si putin de febra...iar dimineata, cand am pus-o pe olita si se scremea, a inceput sa tuseasca, apoi sa si vomite in acelasi timp, de n-a mai putut nici sa respire, doamne ce m-am speriat, am zgaltait-o de n-am mai putut, cu capul in jos, s-o fac sa scoata ce ii bloca gatul...un fel de spuma...lipicioasa, vai ce am tremurat dup-aia....acum doarme linistita, mergem oricum la doc sa vedem care-i treaba...
Angi, voi de ce nu faceti ROR-ul??
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
isidora spune:
'Neata!
Si eu ca si Doc tb. sa ies cu o multime de comisioane pe vremea asta ...Dar daca n-aveam masina ,cum ar fi fost??
Angi,cum rezisti? Ca tu esti meteo dependenta?
Cryssy,m-ai dat gata! Printesa e ireal de frumoasa iar tu si prietena ta m-ati facut sa plang la cat de bine aratati ! Adica am realizat brusc ca sunt batrana deja...
Diana,Chazli ar fi unul dintre motivele pt. care mi-ar fi greu sa parasesc Constanta...Si daca as avea o caruta de bani ,as face o clinica particulara special pt. el si Mamacita.Evident ca ar mai trebui niste medici ca altfel s-ar extenua rapid la cat de solicitati ar fi...Preturile ar fi modice ,asta ca orice mama sa poata avea parte de o nastere ca-n povesti...
Dupa Chazli se cam alearga cu plicul...nu se da niciodata inainte,accepta oricat,nu are tarif...Eu i-as fi dat ,daca era dupa mine si 1.000 de euro,pt. ca in cazul meu nasterea a echivalat cu una de 5 stele.Si nu atat ca si conditii de spital-desi sunt absolut ok-ci d.p.d.v al profesionalismului medicului + caldura si dragostea cu care am fost inconjurata intr-un asemenea moment,unic,intim,irepetabil.Ioan a avut 3.800 gr.a venit pe lume cu o manuta sub obraz,iar daca era sa iasa la dilatia 6 cum avea de gand ...nu stiu daca imi mai aminteam la superlativ de nasterea asta...Cum Chazli era acolo,totul a decurs minunat ,impecabil...
Am dat pana la urma ,suma care se dadea anul trecut pt. o nastere naturala in Constanta;n-am adaptat tariful la CErnavoda,cum am auzit ca se mai procedeaza...Dar cum consideri...dupa posibilitati...
In nici un caz nu te stresa pe tema asta...
Daca ai oroare de gestul in sine ,poti sa-i cumperi o carte deosebita,un album ,o cutie de bomboane mai bune si sa-i strecori acolo plicul...
Daca mai ai intrebari,luam legatura pe p.m.
Tina,abia astept sa va vad! Dar de ce nu iei ambii baieti cu tine? Vor fi cativa copii si de varsta lui asa ca sper eu ca se va simti bine.
Ina,retinut...am sa-ti amintesc luni ,ora...
Mokika,pupam si sper sa puteti veni!
Mav,ce mai faceti? Sebi e bolnavior?
Dandusa,mi-ar parea tare rau sa nu puteti ajunge...dar tu stii mai bine... Te inteleg perfect.
Adryana,of,sanatate multa Biancai!
Abibrinza,Rox,nu-i suparare ,asteptam alte ocazii sa ne cunoastem.
Si Rox,n-ai absolut nici un motiv sa te simti vinovata;oameni care au nevoie de ajutor sunt la tot pasul,nu-i putem ajuta pe toti....facem cat,cum si cand avem posibilitatea...
Andicule,avem aceeasi problema:vrem alta casa...Dar cand ne gandim ca sunt unii fara acoperis deasupra capului,ne trece brusc...sau pana saptamana viitoare
in cazul meu...
Doc,pragmatici rau aia cu mopul
...
Scriu la mesajul asta de o ora...ca Ioan s-a gasit sa nu doarma...Il dor sigur gingiile...vai,mama mea...
Revin , cu lista provizorie de invitati...
mav spune:
neatza!
vad ca v-a pus mada la curent in legatura cu motivul absentei... starea noastra de sanatate..... nu e cea mai buna. mie mi-a fost rau din cauza oboselii... mi-am dat fierea peste cap.
am presupus ca tati a avut o indigestie de la un mar mancat nespalat la munca sau poate a fost chiar 'gastro-enterocolita' (diagnosticul medicului)... sau... poate viroza...?
caci aseara a varsat si sebi... a avut somnul fff agitat (a vorbit in somn si s-a zvarcolit), stare subfebrila, dar cu manutele, piciorusele si gatutul fierbinti (dupa ce inainte de culcare ii administrasem nurofen)... iar azi dimineata... il durea asa tare un genunchi, de nu putea sa puna piciorusul pe podea....
ii curge si putin nasucul, mucuti clari deocamdata; si tuseste rar-- se simte ca-l deranjeaza ceva in gat.
& bine-nteles... lipsa poftei de mancare....
stiind ce a patit darius, am zis... ok, o fi viroza... dar ca sa fiu eu sigura ca are sau nu nevoie de antibiotic (presupun ca dr de fam se va grabi sa ne dea antib. -dupa ureche- ca de obicei) i-am recoltat dimineata exsudate faringian si nazal.... si am stabilit programare la dr Dumbrava.
......adina, foarte frumos gestul tau si tare ne-ar fi placut sa putem onora invitatia, atat pt intalnirea cu mamicile si puiutii, cat si pt.... a contribui la donatia pt mihaita...
insa deocamdata nu sunt in stare sa confirm prezenta sau absenta noastra la petrecere.....
in functie de ce ne recomanda dr/ analize/ cum va evolua starea lui sebi, vor veni (sau nu) la aniversarea lui ioan, doar tati si sebi.
cu antonio nu ma incumet inca la loc de joaca (acasa am fi putut sta oarecum feriti, in alta camera
)
asta este. azi este si ziua soacrei mele. maine ar fi trebuit sa mergem la ea la masa, cu toata familia.... dar... nici macar la ziua bunicii nu vom merge...![]()
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
isidora spune:
Doc,multumim de poze! 
Madaluta,La multi ani pt. ieri! S a aveti pace si dragoste ,ca restul se adauga!
deci:
Matei-AndreB
Serban-Doc
Pupi-Angi
Filip-Andicu
Briana-Madaluta
Sofia-Creem?
Andreea,Mihaita-Umflatel
Gabi-Ina
Bogdan-Ellen
Sara-Simona
Theo-Mokika
Luca,Andrei-Tina ?
+ vreo 8 copii ,2 ai mei si 6 ai altor prietene de ale mele-toti sanatosi...si lista ramane deschisa pana luni la pranz...desi puteti aparea si asa surpriza ,ca nu ma supar...
Daca am uitat pe cineva,trageti-ma de urechi,n-a fost cu intentie.
isidora spune:
Of,Mav ,ce-i pe capul vostru...Sper din suflet sa va faceti bine,nu neaparat pt. ziua lui Ioan...ca ocazii or mai fi...
Dar eu ma gandeam altfel,sa vii tu si Sebi ,asta daca va faceti bine,si sa ramana tati cu Antonio...Intr-adevar ,un loc de joaca nu e cel mai potrivit pt. copilasi atat de mici...ii agita teribil in primul rand...Dar ,voi decideti in functie de urmatoarele evenimente...
ellen79i spune:
Buna ziua...
ANGI...
aseara abia la 00.20 mi-a adormit strumful...si dupa, abia am putut sa fac si eu un dus si sa strang un pic...nu am mai intrat ca eram varza...am alergat pe zi ca mi-am schimbat covorul din sufragerie..era prea mic si ramanea mult parchet si cum bebe in 4 labe fuge dupa betty nu-mi placea cand il vedeam stand pe parchetul gol...
. Asa ca am luat alt covor...apoi putine cumparaturi la Carrefour si acasa...eram rupta...si mai stai si joaca-te si cu sefu pana la 00.20...si mai si plangea ca ii mai iese un dinte..si uite asa..
Oricum..noi azi plecam la ai mei...pana luni...duminica dimineata o sa dau o fuga acasa sa vb cu al meu sot si ne mai auzim atunci..
Pupam pe toata lumea, week-end placut si sanatate la bebei...si la mamici.
ISIDORA noi confirmam prezenta
...abia asteptam sa va revedem.
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora 'Neata! Angi,cum rezisti? Ca tu esti meteo dependenta? Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Of, of!
Norocul meu ca am avut o gramda de treaba de rezolvat azi si cu Pupicu dupa mine si nu am avut timp sa ma gandesc. Inca odata binecuvantez masina.
Acum e cumnata mea la mine, cred ca pana deseara nu mai apuc sa intru.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Seb a fost la dna dr. Cica n-are nici macar rosu in gat...
Are secretii in gat... pt care o sa suga Homeogene. Atat.
Adina, am intors-o pe toate partile. Noi ori venim toti 4, oferta la pachet
, dar cum ziceam, nu-mi convine pt Anto (ai dreptate, l-ar obosi/agita ingrozitor si n-are rost), ori... ii trimit pe baieti pt ca Seb s-ar bucura mult de party si pt ca.... l-ar aduce tati cu masina. Eu n-am permis auto si acum chiar nu-mi permit sa iau taxiul dus intors, tocmai in/din capatul celalalt al orasului.... Asta e... nu ca nu mi-ar fi prins bine o iesire din casa......
(...Mai e si varianta Anto ramane acasa cu bunica, dar e destul de delicata problema...)
Simona, bine ai indraznit sa scrii!
Poate ca n-ai bagat de seama, la un moment dat, Mokika avea nevoie de cineva care s-o ajute cu proiectul casei... POate o ajuta sotul tau, ca-i arhitect, asa-i?
Adriana, sotul tau mai este instructor auto? M-am hotarat sa fac scoala de soferi, ca nu mai tine asa! Am nevoie in prima faza de legislatie si testele noi. Ma poate ajuta cineva????
uffffffff, mai aveam de scris, da' urla micu'.....
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Mokika spune:
Noi suntem bine, Teo nu a mai varsat si nici febra nu a mai facut.
Mav,
da, am nevoie de un arhitect si nu stiu la cine sa ma duc dintr-o maaaare lista scoasa de pe site-ul Primariei .... ca daca nu am cunostinte in domeniu, mi-e asa ... nu stiu cum sa spun .... cam frica. Lucrarea nu ar fi mare lucru .... doar o extindere pe constructia existenta.
Mai fetelor, nu stiu daca v-am mai spus, dar de la o vreme, eu cred ca am probleme cu ochii. Ma ia cate o ameteala care coboara in stomac parca, precum si o maaare durere de capatana. Trebuie neaparat sa merg la un medic ... puteti sa-mi recomandati pe cineva? Am intrat la Opticris in City si o tanti de acolo ... mi-a facut capul calendar ca ei sunt cei mai cei, ca numai lentilele lor sunt originale, ca au dotarea cea mai buna, ca medicul lor este cel mai bun .... un marocan, parca. Voi stiti ceva? Si am zis sa mai ajung si pe Mircea aproape de intersectia cu Ion Ratiu, in statie la autobuz parca. Poate au preturi mai rezonabile decat primii. Mie cred ca mi-ar trebui ca lentilele sa cuprinda mai multe .... in afara de vedere, as vrea si helio, si pt calculator, si pentru condus noaptea .... si cam multe vreau eu ....
Ma duc acum sa ma distrez putin prin bucatarie .... 
Chryssy spune:
Hai Isi,nu fi trista
Multumim de complimente si tie si lu Doc.Mai adaug niste poze ca am reusit sa mai recuperez din ele.
Eu sunt treaza de la 4 dimineata,m-am ciondanit putin cu al meu si ca sa nu stau in nervi,m-am pus in patru labe si am frecat gresia 
ceva de speriat cu mine
va pupic. O sa pun linkul cu poze la semnatura
O mamy fericita

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)