Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Nici nu stiu cum sa incep...N-am mai intrat de multicel pe forum, inainte mai citeam, fara sa si scriu, nu stiu de ce, dar parca nu reusesc sa ma exprim
Mi-e rusine fata de Adina, mai demult am promis ca trimit niste bani pt. mama cu gemenasii si nu m-am tinut de cuvant. In ultimul timp cam am nevoie sa fiu inpinsa de la spate, trasa de urechi cateodata. Parca prea m-am lasat asa, pe o ureche...:( Poate si singuratatea asta o fi de vina, poate si oboseala acumulata....in fine, nu m-am tinut de cuvant si asta nu e bine
Mi-ar fi placut si mie sa ajung la petrecere, dar, din pacate nu am cu ce ...Of, cand oi reusi si eu sa ajung la o intalnire, vreau sa va cunosc

Am vazut poze frumoase, cu copii deosebiti, ochii Brianei si ai lui Darius m-au dat pe spate,Pupi,Serban ...nu mai nominalizez ca nu vreau sa omit pe cineva.

Multa sanatate bolnaviorilor!
Angi, ce frumos gatiti voi! Si Luca e mereu pe langa mine, mai nou si la baie imi deschide usa.

Despre noi...acum suntem singurei, a fost si tati acasa de sarbatori, a fost surpriza mare, nu ne asteptam. Acum sa vedem cand plecam si noi, ca tare-i greu asa, fara el. Si nici lui nu-i usor fara noi.
Am luat si motul lui Luca,nu prea i-a convenit lui ca i se umbla la par, dar nasa a fost rapida si i l-a taiat repede. De pe tava a ales pixul, cartea si cheile de la masina. Acum interpretati voi :)

Luca e un nazdravan si jumatate, numai azi a bagat de 3 ori mana in wc , dupa ce i-am explicat de n'spe ori ca e cah, ca alea alea. Toata ziua patruleaza prin casa, nu a mai ramas nimic neexplorat. Suntem tot cu tzitzi, noaptea de vreo 2-3 ori, insa la culcare avem un bibi cu lapte praf si de cateva zile i-am dat si dimineata. La inceput nu a vrut, se juca cu biberonul, nu l-am fortat si treptat l-a acceptat.
Multumesc lui D-zeu ca e sanatos, nu am avut probleme.
Acum sunt stresata de ROR, nu stiu daca sa-l facem sau nu.
Azi i-am taiat pleata. Arata si el a baietel, nu a bebe

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...Trimit acum ca cine stie, poate imi pica iar netul...

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Diana, bine ai venit, cam suntem in criza de gravidute pe-aici.

Dr Chazli este unul dintre putinii ginecologi despre care am auzit numai de bine (singurul, dc stau sa ma gandesc mai bine) Insa am sa o las pe Isidora sa iti spuna mai multe, fiindca ea e deja indragostita de el

Azi am aflat o veste care m-a bulversat total, fara sa pot sa explic in cuvinte nimic, atat de complex e sentimentul. Cumnata mea e insarcinata in 7 saptamani. Baietelul ei va face pe 12 martie un an.

Poate intr-un fel e mai bine sa se intample asa, pe nesteptate decat sa faci atatea calcule si sa intorci toate problemele pe toate partile. Se gandea la avort si am innebunit, i-am spus ca puiul mic nu are nicio vina ca au fost ei inconstienti din toate punctele de vedere. SI ma opresc aici pt ca altfel nu ma mai pot opri deloc.

Dandusa, te-ai mai gandit??

Roxx, bine ai revenit, m-am gandit de cateva ori la voi dar am uitat pur si simplu sa dau strigare. Despre Luca si ce a ales, ce sa spun, intelectual, asta e clar, care calatoreste mult cu masina sa isi po****rizeze creatiile

Simona, asa este, mamica de care spui este mami de Iasmin.

Mada, inca nu e 12 noaptea, la multi ani, sa fiti la fel de fericiti si uniti ca si pana acum!

Adi, Mamacita, va multumesc mult pt incurajarile cu vorbitul, face tare mult sa aud ca am niste pitici care nu prea au motiv sa existe.

Adriana, la un an la vaccinul de stat nu se mai dau picaturile pe gurita. Taaaare rar pe la noi.

Noi nu facem ROR-ul.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi din pacate sau fericire.... sint aici. Asta e ora la care reusesc sa citesc si eu.

Isi incercam sa ajungem... daca reamintesti si cu o zi inainte ora... ar fi ok, nu de alta dar sint tare cascata in ceea ce priveste orele si zilele.

Tinna tu ai o scuzaaaaa.... maaaarrreeee... in plus pe tine te mai vad la cumparaturi din fericire. Nu stiu cum te descurci cu 2 pitici, serviciu si treburile.

Seara buna!

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

M-am molipsit.... Acum am terminat de citit un subiect de la in 1 sau 2 de cca 40 pagini ... imi fac ochii bulinutze... Sint... impresionata.

Noapte buna.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

http://community.webshots.com/user/ChryssyElif?vhost=community Am mai pus poze,iar pe dupa amiaza mai pun.Sunt si eu intr-o poza cea cu camasa de noapte pe ea

O mamy fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata

uite si eu

Simona, da, e mami de Iasmin, uite ca tu te-ai intalnit cu ea la leagane la delfinariu, da' eu nu, si nici cu tine! e si ea la noi in listuta, Denise1301, dar nu mai scrie de demult.
chiar ma gandeam ca noi am putea sa ne potrivim la traseu de plimbare de copii, ca prin zona pe aici mai e doar Mirela, care acuma e la serviciu si nu mai are timp de plimbari. Iar Denis vine aici pe aproape ca mama ei lucreaza in zona. punem de plimbari in comun? (nu azi, evident)

roxx, ma bucur sa mi citim despre tine si bb luca, e bine ca a venit tati si ati fost impreuna la luat motul. imi pare rau ca nu ajungi luni, dar intr-adevar, e mai greu cu drumul.

azi am o gramada de drumuri de facut (tot ce n-am facut ieri si alaltaieri) si e o vreme afara de sa te bati singur -cod galben. da' zapada nu mai vine? ca pe pitic nu l-am scos inca in zapada sa se bucure si el. si acus-acus e martie, primavara etc.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Monica, iti trimitem noi niste zapada.Ninge la noi de la 7 de dimineata de zici ca-i miezul iernii.Totusi pe stazi nu s-a depus, dar pe iarba si acoperisuri e tare faina.

Adina, nu reusim cred sa venim pentru ca maine baietii mari pleaca la schi iar eu cu Mihai vrem sa ajungem in Oltenia, la parastasul bunicului meu.Poate o sa reusim o data si o data se ne vedem.Daca nu mi-ar fi frica sa conduc, as veni eu mai des.

Roxx, si eu scriu rar, dar fetele sunt asa de bune si ne primesc si pe cele care scriem rar.

Am vazut si noile poze, Pupi harnicutzul, Elif micutza si sarbatoarea lui Serban.Tare obosit era Luca!

Se pare ca rabdarea a dat roade, Victor a plecat vesel azi la gradinitza.Acolo tot va fi in greva, dar e pas inainte.Sper ca excursia de maine nu il va afecta din nou.Vor sta doar 2 zile la schi.

Madalina, multi ani fericiti in continuare.Noi sarbatorim 11 ani luna viitoare.Parca a fost ieri.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

pentru cine are gresie multa si nu numai, recomandam baby mop: http://vimeo.com/3263721

arabela, la noi ploua cu spume si mie imi bate vantul in casa -termopane de mare angajament. daca ar ninge, macar m-as bucura uitandu-ma pe geam :)

a, si am vazut si eu elif scumpicel. si mami secsi!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput