Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, imi cer scuze ca intru atat de rar p-aici...si cand intru, numai cu probleme si intrebari....
Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: maine ma duc cu pitica sa facem vaccinul de 1 an, noi le facem pe cele de stat. Acuma, am vb azi cu o fata care e la acelasi medic si a facut vaccinul azi, numai ca i l-a facut in MANA, si in plus, nu i-a dat picaturile alea pe gura (antipolio) pentru care nu trebuia sa-i dam sa manance 2 ore, cu toate ca in carnetul de vaccinuri este trecut...
Intrebare pentru cele care au facut deja vaccinul de 1 an (cel de stat), tot asa s-a intamplat? IN MANA? de ce? si fara picaturile alea????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am varsat cateva lacrimi citind mesajele voastre despre 'acasa'.aveti dreptate cu acasa-i acolo unde imi este sufletul,doar ca o parte din sufletul meu este acolo 'acasa',unde este mama mea si unde am copilarit...la Buc.desi ma supara f des si f tare ,recunosc...o iubesc si mi-e f greu s-o las singura.poate ca asta-i de fapt cel mai important motiv pt care simt ce simt si apoi pt ca sant mutata intr-un oras nou etc.mi-e greu s-o conving sa vina aici,mi-e greu sa ma intorc in Buc din cauza de poluare,aglomeratie etc. imi dorersc un viitor mai bun pt copii nostrii,un loc mai putin aglomerat.probabil ca in timp toate vor intra pe fagasul lor sau...nu
...................
Mada,
n-am zis ca-s balena,da' nu-mi place deloc cum arat cu burtoiul asta gretos si din cauza asta nu pot sa vad restul intr-un roz stralucitor...vad in dungi daca ma intelegi
esti o doamna cu asa program ce sa zicpoate ne vedem si noi cumva.
Isidora,
promit ca ma apuc de pilates sau aerobic.de mers la asal nu s epune roblema,m-as simti groaznic printre atatea fotomodele.Claudiu merge f des la sala si-mi povesteste despre ce bucati sant pe acolo
la party noi nu putem veni ,imi pare rau.chiar pe 23,i-au schimbat tura pt o saptamana...altfel pica in liber
trebuie sa-ti fie f greu cu job-ul sotului tau,5 sapt acasa...5 sapt plecat.of...
Tinna,
esti de admirat cum tii tu sa alaptezi cu toate ca ai inceput serviciul si noptile nu sant momente de odihna.felicitari mamico!
Doc,
am vrut sa zic ceva ,da' am uitat...pana imi aduc aminte trimit pupici
Angeliq,
multumesc de gandurile bune,ai reusit sa ma faci sa plang.nu te speria,e de bine...m-am mai racorit putin
Andicu,
blog-ul nu este al meu,dar tot ce scrie acolo sant si gandurile mele.mi-e mai usor sa-l 'port' cu mine si sa citesc din el,decat sa-mi deschid un blog al meu in care sa scriu...n-as reusi sa adun neuron langa neuron cat sa formez ceva concret de genul ala.sant fametita,imprastiata si uituca in ultima vreme...am o scuza,stiu dar totusi

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Maaaai, dar ce spor ati avut ... eu am avut calculatorul stricat si in seara asta am intrat in posesia unitatii.... si ma chinui de doua ore sa citesc, cu trei teroristi pe langa mine, .... tati fiind teroristul sef, acum sper sa reusesc si sa scriu putin ....

Da, si Teo a furat-o ... ieri dupa amiaza s-a trezit varsand si cu frisoane. Febra a facut aseara si azi noapte. El e vesel iar azi nici nu a mai varsat si nici febra nu a mai facut. Nu i-am dat decat antitermice si l-am lasat sa vad cum evolueaza. Ma gandeam ca ar putea fi si un rosu in gat .... la medic nu am ajuns, acum ca citesc ca mai sunt patiti, inseamna ca asta a fost manifestarea virusului .... sper sa nu fie nimic grav si sa putem si noi sa il sarbatorim pe Ioan.

Dandusa, Angi .... daca tot e vorba de burtica ... stai sa o vezi pe a mea. Nu stiu daca am apucat vreodata sa ma laud cu burta mea... dar cu prima ocazie, sa-mi aduceti aminte ... ca atunci cred ca nu o sa mai spuneti nimic....

Andicu - stai linistita ... sunt copii, cum sa ma supar? Normal ca nu ii invatam noi sa faca chestii de-astea .... si eu ma mir ...inca ... acum, cand Crina e destul de mare .... si face unele chestii de ma crucesc ... parca nu ar avea minte deloc ....

Isidora, daca nu se inscrie nimeni la wrap/sling sau cum s-o numi, as fi interesata pentru nepoata mea care se pregateste sa nasca in martie o fetita .....

Deci, daca totul va fi ok si la noi, ne vedem luni?

Doc, in alte conditii s-ar fi spus ca ... te mariti anul asta ...

Mada - frumoase amintirile astea .... de suflet ... si eu m-am cunoscut cu Florin tot la disco .... acum ... 15 ani si un pic ... Doamne! cand au trecut atatia ani?

Acum fug sa fac putina ordine printre teroristi ... ca nu se mai poate.

As fi vrut sa mai scriu ... dar am citit asa... mai mult pe diagonala, desi chiar si asa a durat cam 2 ore, sper sa am timp sa reiau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

diana: Bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare !info despre Chazli iti poate da isidora..e fan al acestui medic... iti va vorbi doar la superlativ despre el...

dandusa:daca totusi ati vrea sa mergeti la ziua lui ioan poate va duce Claudiu si va intoarceti cu mine. Eu am montat si scaunul lui darius si scoica Brianei.Deci pentru crinuta avem loc. mai luam si scoica lui raducu si fiecare are locul lui...

tinna:e bine k totusi mai intri din cand in cand si ne mai dai vesti despre voi.. vine ea caldura si ne vom intalni in parc mai mult decat pe forum...

Chryssi: unde pot vedea si eu pozele k nu le-am gasit...?

Gata acum va las k Cip mi-a facut o surpriza si a venit de azi acasa (si mi-a adus un buchet de....capsuni....)
ce atata romantism...mai mult pragmatism k e mai bun, nu???

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor, iata ce am facut eu, in juma' de ora, dar mi-a trebuit mai mult de o luna
http://picasaweb.google.com/monicutzu/Petrecere1An#
poze de la ziua lui serban
enjoy!

dandusa, eu mi-am dat seama ca nu e blogul tau, nu de alta, dar am ramas contrariata, ca stiam ca o ai doar pe crinuta, de unde un baiat mare care sa stea la san?
e, m-am dat si eu un pic desteapta

madaluta, am uitat felicitari pentru cei 11 ani! noi facem in noiembrie doar 6. si tot mi se pare de curand!

serban e bine, o sa pun niste poze cu el ca am reusit niste portrete foaaarte frumoase. da' maine, dupa ce savurati petrecerea!
a propos, sa nu ratati poza cu luca de tinna care vroia sa adoarma imbracat tot pe gresie, ca acolo ii venise somnul!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

a, si am uitat, adryana, cred ca v-a facut ROR, ala e injectie in brat. noi cand am fost nu avea DTP, asa ca ni la- facut intati pe asta. vezi ce a scris in carnetul de vaccinari -dac al-ai avut la tine

Diana, bine ai venit! cam ducem lipse de gravidute! nu de alta, dar dureaza doar 9 luni, si apoi trecem toate la categoria mamici.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

a propos, sa nu ratati poza cu luca de tinna care vroia sa adoarma imbracat tot pe gresie, ca acolo ii venise somnul!

exact asta am vrut sa intreb...cazuse sau vroia sa doarma?apoi am citit restul mesajului...scump focccc

........................
Mada,
tareee mi-ar placea,da' mi-e ca pierd controlul Crinutei pt ca il voi avea pe Raducu agatat de mine si va trebui s-o am sub observatie si pe ea...sa nu mai zic,daca Raducu n-are chef de stat inauntru sau il deranjeaza zgomotul si ies afara...,o si aud pe Crinuta 'mami batze'
of,cam greuuu...parca nu ma incumet pt ca sant multi copii si pt ca odata intrata acolo,Crinuta nu mai este Crinuta,trebuie sa fiu atenta la ea.dac-o am doar pe ea,ok,dar pe ambii...

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

si in plus, nu i-a dat picaturile alea pe gura (antipolio) pentru care nu trebuia sa-i dam sa manance 2 ore, cu toate ca in carnetul de vaccinuri este trecut...

picaturile nu se mai dau pe gura.se face o injectie separat.noile norme...

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dandusa, oare atatea mamici nu am putea reusi sa te ajutam? Eventual Raducu sa treaca din brate in brate in timp ce tu te ocupi de Crinuta. ce spui?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Nu ma pot culca pana nu-i spun Madalinei -La multi ani!, sa fie multi si de acum inainte,ani traiti frumos, cu liniste, cu impliniri, bucurii si multa dragoste.
Doc, in poze am recunoscut, o mamica de fetita Iasmin (parca), ne intalnim la leagane la Delfinariu.

simona si printesa Sara - 02.09.2007

Mergi la inceput