Gravidute si mamici de Constanta (43)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Vai, Chryssy, ct e de dulce, ce trasaturi fine are!
Acum platesc faptul ca aseara s-a culcat la 9, mi.a dat desteptarea de la 8, urasc trezitul devreme 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
'neata!!
mai, da' ce chef de scris ati avut!!
dandusa, eu am stat 8 ani de zile in bucuresti. ce sa zic, la mine e un pic altfel, ca eu am venit in Cta (inapoi, dupa ce am plecat la facultate) ca m-am indragostit si apoi maritat, si viata simpla n-am avut nicicum (de unde si vorba ca viata e complexa) si de cate ori mergeam la bucuresti (si asta o data pe luna cel putin) plecam de acolo cu inima indoita, si nostalgii cat carul, si insingurare maxima. adevarul e ca eu aici pe forum mi-am facut prietene multe si bune, si imi e muuuult mai usor de atunci.
din pacate nici eu, nici ele nu prea avem timp, ca de, suntem pe forum ca ne-am apucat de facut copii, dar si asa e bine. dar tin minte ce bine mi-a facut (si pentru asta ii multumesc lui Angi ca a deschis subiect de gravidute de cta, ca la info-utile la aspirante nu m-as prea fi bagat, habar n-aveam de nicunele) ca scurt timp dupa nastere sa pot pune bebele in masina si sa-i tragem la intalniri, ca si eu si Angi eram ca catelu' de la Germanos cu 'plimbare?'
dar, in fond, 'home is where the heart is' si asa e cel mai bine
in plus, ma mai ajuta si traficul din bucuresti sa imi aduc aminte ce detestam eu la orasul ala.
tin minte ca venea sor-mea si ieseam cu piticii la pitici si statea cumantu' cu tigara in varf de degete si intreba: joburi de programatori nu gasim si noi in constanta???? dar e greu s aai cel mai bun din 2 lumi. la un moment dat alegi. si cel mai bine e sa nu regreti. 
asa, ce polologhie!!! cred ca e si pentru ca eu am ajuns la echilibrul pe care il cautam de muuult, de pe cand m-am mutat aici.
se vede c aingineru; e mai bine si doarme, nu?? si ca a venit si bona ieri la treaba? si ca m-am culcat aseara la 10 si l-am lasat pe tati cu schimbul 1 la copil? ![]()
chryssy, ti-am vazut beble, ce trasaturi fine si conturate are! si o gurita de mama-mama!
pupim,
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Tinna S. spune:

Am reusit si eu sa-mi iau inima in dinti sa mai scriu cateva randuri... Ce sa fac, daca scriu asa rar am impresia tot timpul ca sunt destul de rupta de grupul vostru... Incerc eu sa ma integrez, da' apoi iar nu mai scriu o perioada si ma rup iar. Uff ![]()
Am vazut si eu pozele de la intalnirea de luni, tare frumoase mamici si copilasi! Ce distractie a fost acolo! Iar Mada e o gazda tare buna!
Doc
ce bine ca Serban se simte mai bine... Nasol tare cu visuseii astia...
Iar in privinta cazaturii in fund pe scari, stiu cum e ca am patit-o si eu acu' cativa ani la facultate, de se uitau toti studentii la mine ca la urs... ![]()
Bine macar ca Serbanelu' a scapat nevatamat.![]()
Angi nici eu nu suport sa ma trezesc devreme... dar pur si simplu n-am ce face...
Asa ca in fiecare zi la mine trezirea e la 6.30, ca sa pregatesc puiul mare de scoala, sa alaptez puiul mic (inca il mai alaptez seara, noaptea si dimineata
) si ma imbrac rapid sa plec la serviciu (si in drum sa las si Andreiul la scoala). Bine macar ca puiul meu mic se culca devreme seara, pe la 8 jumate, maxim 9 (desi se trezeste noaptea sa suga...)
Adina
poate ajungem si noi putin luni daca ne primiti... Sa vad cum ma descurc cu baietii ca lunea am o zi infernala.
Ina
sper ca nu sunt si eu in lista celor pe care esti supi ca nu te-au vizitat... din pacate eu ma urnesc mai greu la intalneli... desi imi plac mult ![]()
Mav
, cum va mai simtiti? Am citit ca si voi erati bolnaviori... Ce mai face Seb?
Cryssy eu nu gasesc poza cu Elif... Mai poti sa na dai o data link-ul?
...asheeaaa, si acu' sa va zic cate ceva si despre noi. Iubirea mea mica a facut sambata un anisor, si l-am serbat in familie. A fost frumos si ne-am simtit bine, am mers la un restaurant ca acasa n-aveam loc (noi avem un apartament micuuutz). I-am taiat si motul si l-am pus sa aleaga obiecte de pe tava (desi eu nu cred deloc in asta, am facut-o doar asa de amuzament). Iar fi'-miu a ales niste obiecte de mori de ras: cheile de la masina, un zar si un pahar
( a fost ideea lu' soacra-mea sa ii puna pe tava si un zar de la un joc de-al lui Andrei). Acuma incercam si noi s-o interpretam mai 'ntelectual: poate o sa studieze omu' la viata lui teoria probabilitatilor (matematician ca ma'-sa) si de-aia a ales zarul... ![]()
Promit sa pun cat de curand si un albumas cu poze!
A, si multumim mult pentru urarile primite de ziua lui!
Va pup acum, si scuze pentru placinta de mai sus ![]()
Tinna S. spune:
Mai ce-mi faceti voi mie cu discutiile astea despre multi copii...
Pur si simplu ma rascoliti... Si eu imi doresc tare mult bb3 (o fetita as vrea, sau de fapt ce-o vrea DD), da' cred ca n-am nicio sansa sa-l fac in conditiile actuale... Avem o casa mica si daca nu reusim sa ne mutam (din pacate aici e vorba de f multi bani de care nu prea dispunem), cred ca ne oprim la cei doi pui pe care ii avem deja...
andicu spune:
Neata!
Fug de munca navigand pe DC, f frumos din partea mea, nu ? ![]()
Vorbiti de lucruri sfinte, fetelor: soti indragostiti de noi si in al n'spelea ceas, 8 copii, burti dupa nastere...nu pot decat sa zic : SI EU, SI EU!!!
Si mie mi-e teama de teama Isidorei ( la fel, minte prost si eu am ochi si la spate, ma rog la DD sa nu avem vreodata asemenea probleme!), si eu am ramas cu urme de "garsoniera" rasfrante peste operatia de cezariana ( si va zic sigur ca nu se duce doar din regim, asa ca nu va chinuiti degeaba fara ciocolata daca nu faceti si sport
- ca la mine n-a functionat
). De copii, eu visez la 2, ma sperie dar n-as zice nu daca ar fi 3 ( asta numai daca ies gemeni a2a oara
). Cu "home sweet home"..am asa niste senzatii de multe ori ca in ditamai casa mea nu ma simt acasa!!! si as vrea sa ma mut! la mai mica, mai mult verde, mai liniste...acasa cand ma duc ( la ai mei) am senzatia pe care o descrieti voi de "acasa" cand vad camerele, strada, vecinii..si totusi, ceva in mine se strange ca nu mai e "acasa" aia de cand eram copil, si atunci ma apuca tristetea!! e ciudat, si totusi,imi doresc enorm sa avem o casa, alta casa, care sa ma faca sa ma simt in largul meu ( si cum piata imobiliara e cam la pamant, cred ca mai avem de asteptat..pana o vindem pe-asta!).
Altfel, sanatate multa puilor si mamicilor si taticilor! Mamacita, Mav cu restul familiei, Serbanel al lui DOc,
si insanatosire grabnica! noi n-avem nimic, slava Domnului!
Cryssy, ELif e o frumusete de fata! tare frumos bebe ai, sa-ti traiasca! 
Mada, inteleg ca te plictisesti cu Briana acasa??!
o sa am grija la urmatorul bebe sa-mi lipesc ochii de ea cum am facut cu Darius si ai vazut ce a iesit din Filip! ![]()
Dandusa, m-am indragostit de acest blog!
si de gandurile din el, si imi place tare mult ce scrieti voi acolo! si tu esti o draguta la cum te citesc eu, si o sufletista si o mamica de nota 200 si abia astept sa va cunosc pe tine si pe puii tai! 
Eu sunt cam bulversata de evenimente pe la birou, e perioada de targuri, traininguri , etc si se intensifica plecarile noastre. Cum eu si tati lucram in aceeasi companie, dar pe sectoare diferite, amandoi avem deplasari. Din decembrie incepand el a plecat deja de 2 ori, in martie trebuie sa plecam amandoi odata, apoi eu vin acasa si dupa o zi pleaca tati iar pt o saptamana, asa ca bietul pui o sa tot stea cu bunicii..mi-e asa mila de el!!
SI inca nu e nimic stabilit din mai incolo! Vir sigur o sa mai plece de 2 ori in toamna, eu inca nu am nimic altceva ( sper nici sa nu mai am!) MI-e teama ca o sa-l derutam, asa des, ba lipseste tati cu zilele, ba amandoi! 
Macar in aprilie de Pastele catolic plecam toti 3 la prietena mea in Germania! asa il mai plimbam si pe el! ![]()
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
diana2242 spune:
Buna,sunt noua pe aici va urmaresc de mult timp numai ca din diverse motive nu am intervenit,poate si pt ca inca nu sunt mamica ci doar graviduta de aprilie.As avea si eu o rugaminte la cele care stiti din auzite sau care ati nascut cu domnul Doctor Chazli daca puteti sa imi spuneti si mie cam cat costa o nastere la dansul.eu am auzit niste variante cum ca ar fii cat e dispus fiecare numai ca eu nu vreau sa adopt aceasta tactica pt ca nici nu stiu sa apreciez si nici nu pot.poate imi ziceti si mie cum se procedeaza.
madaluta spune:
neata... of ce greu e sa te trezesti dimineata cand te culci la 2 noaptea...nu stiu de ce dar de cand sunt doar cu briana nu ma prinde somnul deloc...
asa....acum ia veniti voi de luati de aici o visinata( vorba dandusei)

k eu azi implinesc 11 ani de cand m-am indragostit iremediabil la prima vedere de al meu sot.... doamne cati ani au trecut..parca mai ieri eram in discoteca si l-am vazut... ce de fluturi mai aveam in stomac si cumimi mai tremurau picioarele cand m-a invitat la dans ....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
simonasima spune:
Da stiu ca nu ati avut somn azi noapte. Cand lucrezi in colectivitate, unde barfele sunt la ordinea zilei, te crucesti de ce exista pe lumea asta. Asa ca am avut ocazia sa aflu de comportamente josnice, de cazuri de infidelitate de neiertat. Si dupa toate astea normal ca te gandesti, daca cumva ti s-ar putea intampla si tie. Eu zic ca am un sot deosebit, sincer, uneori mult prea sincer, care nu stie sa minta sau sa-mi ascunda ceva. Si zic bine, ca de vreo 13 ani e tot mai indragostit de mine si nu uita sa-mi arate. Deci sa ne fereasca Dumnezeu, de asa ceva. Dupa mine duplicitatea este ca moartea. Cred ca m-as simti un om fara viata.
Despre copiii si familie numeroasa, visam si eu in liceu. Cu timpul am inteles ca nu poti realiza chiar tot ce iti doresti. Tot ce stiu este ca nu vreau sa o las pe Sara singura, deci mai devreme sau mai tarziu vom fi mai multi (cum se va intampla acest lucru numai Dumnezeu stie).
simona si printesa Sara - 02.09.2007
Chryssy spune:
Angelique,Doc,Andicu
multumim de urari!Mai tarziu pun mai multe si cu noi doua,ca sa ma vedeti si pe mine ca eu pe voi va stiu,dar voi pe mine nu.
Tina am pus una singura in albumul de la profilul meu.
Madaluta la multi ani fericiti! 
O mamy fericita
nastasie spune:
oau, cat am avut de citit.nici nu mai stiu excat ce si cum si cui trebuie sa scriu.
mada, multi ani impreuna.11 am facut si eu in ianuarie.si tot imi aduc aminte de discoteci, de tinerete.ce vremuri.multi ani fericiti si de acum inainte.sa stii ca si eu cand sunt numai cu razvan nu ma prinde somnul si a doua zi sunt cheauna.
mamamcita,mav, serban: sanatate multa.
adina, inca nu stiu nimic de la doctora.te anunt cat pot de repede.si sunt convinsa de faptul ca toate sunteti minunate si spun asta numai din ceea ce citesc.sunt convinsa ca sunteti toate fete super de treaba.
kris, am vazut si eu pozele.asa fac si eu mancare cu razvan.insa el sta mai spre chiuveta ca e fan apa.iar cu vorbitul eu zic sa nu-ti faci probleme.tu stii ca eu iti zic adevarul
.asa era si razvan si acum turuie de ma rog sa taca macar un minutel.
diana, bine ai venit.
si da si eu as vrea la fel ca si kris 8 copii fara grija zilei de maine.eu insa il vreau pe al doilea mai repede si nu reusesc
.dar numai ca eu am sanse sa fac gemeni, desi nu as vrea ca mi-ar fi greu.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan