Gravidute si mamici de Constanta (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Dandusa,m-as bucura tare daca ati putea veni!
Nu-i nimic daca blogul nu-i al tau,eu tot gasesc puncte comune ...
Inteleg perfect prin ce treci;doar ce ne-am intors de la Suceava si-mi simt sufletul rupt in doua.
Stiu ca acolo ar fi mai bine pt. copii,din mai multe puncte de vedere,si pt. noi din alte motive,pt. parinti ca am fi aproape...
Faza e ca nu ma simt acasa...inca acolo...Am plecat imediat dupa terminarea liceului,la facultate in Iasi,aproape toti prietenii sunt stabiliti in afara tarii sau in alte orase,nu stiu cum m-as readapta...O gramada de incertitudini ...
Sa plec ,sa fac o casa acolo,sa ma mut si sa nu ma pot adapta,asta da risc.
De aici mi-e greu sa plec din alte motive...sunt dezamagita de altele,etc...
Stie cineva,astia care ne urmaresc telefoanele,mailul pot sa citeasca si aici? Teoretic,nu,ca avem nick-uri ,nu?
Nu ca as spune secrete de stat,nici macar coerenta nu reusesc sa fiu de cele mai multe ori,dar totusi ma enerveaza teribil asta...

Angi,mersic! De Creata tot de pe blogul tau stiam,dar de restul nimic...ma bag si eu la odiseea de sept-oct. si citesc in lista...
Eu am aflat ieri,de o graviduta, insarcinata cu al 3-lea, la 38 de ani...Primul are 18 ani,al doilea 6.Am uitat sa mentionez ca si mamicile cu mai mult de 2 copii au un altar in inima mea.
Uite Angi,apropo de visele tale;la Suceava stiu o familie de doctori care il astepta pe al 6 -lea copil-ea pneumoftiziolog,el chirurg.Nu sunt f. bogati dar isi fac o casa mare frumoasa,pe care am vazut-o,si sunt tare fericiti.Mai stiu din povestite de o familie cu 5 copii,ea mare avocat ,tot acolo,el notar...Astia, bogati cu 4*4 ,vila si di tati...Ea ,venea la barou si din cand in cand ,tot spunea:'bUNA DIMINEATA!Mai ,eu iar am ramas insarcinata...'

Eu mi-am dorit din facultate 8 copii;nu mi-am pus problema ca voi sta vreodata acasa,dar uite ca stau, dar ca pe ace...Si n-am facut decat 2

Mamacita,ne auzim,de prisos sa mai spun cat m-as bucura...sanatate maxima !

P.s:Dandusof,cat te inteleg...Iubita mea mama soacra e plinuta bine.Chestia e ,ca nu mananca mult deloc.A inceput sa se ingrase dupa moartea tatei,si-a dereglat tiroida si uite asa de cate ori vine de la medic,imi spune ca i-a zis sa manace mai putin,de imi vine sa o strang de gat pe dr....Asa am aflat eu ca nu toate persoanele supraponderale tb. judecate ca mananca mult...Sunt unele cara se ingrasa si cu aer si nu glumesc...

O sa-ti dau un exercitiu pt. burtica,sper sa mearga sa scapi de ea fara efort...Valabil si pt. Angi.
Si mie imi place sa mananc;noroc ca nu reusesc prea mult si ca nu depun...mare noroc am ...

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

wow...adina...6..8 copii....curajoase mamici!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Dandusa,m-as bucura tare daca ati putea veni!
Nu-i nimic daca blogul nu-i al tau,eu tot gasesc puncte comune ...
Inteleg perfect prin ce treci;doar ce ne-am intors de la Suceava si-mi simt sufletul rupt in doua.
Stiu ca acolo ar fi mai bine pt. copii,din mai multe puncte de vedere,si pt. noi din alte motive,pt. parinti ca am fi aproape...
Faza e ca nu ma simt acasa...inca acolo...Am plecat imediat dupa terminarea liceului,la facultate in Iasi,aproape toti prietenii sunt stabiliti in afara tarii sau in alte orase,nu stiu cum m-as readapta...O gramada de incertitudini ...
Sa plec ,sa fac o casa acolo,sa ma mut si sa nu ma pot adapta,asta da risc.
De aici mi-e greu sa plec din alte motive...sunt dezamagita de altele,etc...
Stie cineva,astia care ne urmaresc telefoanele,mailul pot sa citeasca si aici? Teoretic,nu,ca avem nick-uri ,nu?
Nu ca as spune secrete de stat,nici macar coerenta nu reusesc sa fiu de cele mai multe ori,dar totusi ma enerveaza teribil asta...

Angi,mersic! De Creata tot de pe blogul tau stiam,dar de restul nimic...ma bag si eu la odiseea de sept-oct. si citesc in lista...
Eu am aflat ieri,de o graviduta, insarcinata cu al 3-lea, la 38 de ani...Primul are 18 ani,al doilea 6.Am uitat sa mentionez ca si mamicile cu mai mult de 2 copii au un altar in inima mea.
Uite Angi,apropo de visele tale;la Suceava stiu o familie de doctori care il astepta pe al 6 -lea copil-ea pneumoftiziolog,el chirurg.Nu sunt f. bogati dar isi fac o casa mare frumoasa,pe care am vazut-o,si sunt tare fericiti.Mai stiu din povestite de o familie cu 5 copii,ea mare avocat ,tot acolo,el notar...Astia, bogati cu 4*4 ,vila si di tati...Ea ,venea la barou si din cand in cand ,tot spunea:'bUNA DIMINEATA!Mai ,eu iar am ramas insarcinata...'

Eu mi-am dorit din facultate 8 copii;nu mi-am pus problema ca voi sta vreodata acasa,dar uite ca stau, dar ca pe ace...Si n-am facut decat 2

Mamacita,ne auzim,de prisos sa mai spun cat m-as bucura...sanatate maxima !

P.s:Dandusof,cat te inteleg...Iubita mea mama soacra e plinuta bine.Chestia e ,ca nu mananca mult deloc.A inceput sa se ingrase dupa moartea tatei,si-a dereglat tiroida si uite asa de cate ori vine de la medic,imi spune ca i-a zis sa manace mai putin,de imi vine sa o strang de gat pe dr....Asa am aflat eu ca nu toate persoanele supraponderale tb. judecate ca mananca mult...Sunt unele cara se ingrasa si cu aer si nu glumesc...

O sa-ti dau un exercitiu pt. burtica,sper sa mearga sa scapi de ea fara efort...Valabil si pt. Angi.
Si mie imi place sa mananc;noroc ca nu reusesc prea mult si ca nu depun...mare noroc am ...

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

wow...adina...6..8 copii....curajoase mamici!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Eu m-as incumeta, daca ar fi sa n-am absolut deloc grija zilei de maine Nu mi.am imaginat niciodata ca as putea sa spun chestia asta :))

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mai, voi n-aveti somn si visati la 8 copii?? lumea ma crede nebuna cand spun k il vreau si pe-al 3-lea si voi vorbiti de 8???

dandusa: la cum iti descrii burta, faci lumea sa creada k esti o mica balena....dar k sa stie fetele care nu te cunosc k tu de fapt esti de talia Isidorei( asa iti faci si tu o imagine despre ea)
Nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu sentimentele tale despre "acasa" ..poate e doar o nostalgie....
pe mine ma apuca de fiecare data cand merg acasa...nu-mi vine sa mai plec de acolo...dar niciodata nu am mai reusit sa stau mai mult de o saptamana... ma contrazic singura... dar acel "acasa" inseamna copilaria mea.. Acasa-cel de aici- e implinirea mea.. e dragostea mea e sufletul meu... e tot ce am realizat eu in viatza asta... Poate vei simti si tu asa dupa cativa ani...

mamacita: mai sa fie ..iar bolnaviori??nu se poateee.. macar poate nu va fi de durata de data asta...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: mi-am adus aminte k mai aveam sa-ti raspund legat de programul nostru. De cand ne-am intors briana recupereaza somn la greu. adica se trezeste la 8 , iar la 10.30 maxim 11 se culca din nou pt 2-3 ore... pe la 17 iar o apuca un somn de 1-2 ore..Nu stiu dc si maine va face la fel , dar vb la telefon si poate ne vedem...
..si inca ceva... am citit k vrei sa aduni postarile de pe forum ....eu m-am apucat deja( acum k am timp mai mult).vreau sa-mi fac un blog si sa le atasez acolo, dar nu prea stiu cum sa-l concep...poate ne ajuta fetele care au deja blog...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara!

Pupam si noi cu intirziere aniversatii. Invidiem petrecaretii... imi pare tare rau ca n-am ajuns si noi.

Sa va spun ca sint si suparata pe voi? V-am invitat la noi... si nu ati venit... Ma refer la cele care nu au fost deloc, iar cele care au fost... ca n-ati mai venit.

Noi venim dupa o saptamina grea, moral si fizic. Am avut pomana, am avut de alergat prin notariate si ptr cei care m-au ajutat, primarii, financiar... cu Gabi atirnat de git. Am avut si ceva de lucru... si treburi casnice destule. Caci asa cum e sa fie... nu am avut pe nimeni sa ma ajute acasa.

Fetelor are Gabi niste variatii mari de apetit de ma sperie. Ma refer de la o zi la alta sau de la o masa la alta. Desi tin cont de cit, cum, ce anume.

Legat de raceli... si Gabi are ceva mucisori... dar cred ca si de la plimbarelile mele "oficiale" cu el in brate.

Mamacita cred ca tie trebuie sa-ti multumesc ptr ideea cu sertarul la care sa aiba acces bb si in care sa pun pttr el. La noi functioneaza, asa sta in bucatarie si fac si eu ceva treaba.

Isi frumos gestul tau. Anunt si eu ca venim putin... sau vin putin, dar scopul nu merita ratat. Umflatel sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cit mai curind.

Madalina m-a uns al suflet declaratia lui Marius. Legat de in 1 sau 2... bine ar fi sa nu ajungem niciodata sa scriem experiente proprii acolo... e dureros.

Mami de Mara ai o fetita cu un nume superb. Bine ai venit.

Multa sanatate bolnaviorilor.

Pupam pe toata lumea... de la mic la mare... cu scuze ca nu raspund si nu nominalizez.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Ina,cu tot dragul va asteptam!

Angi,pai aici e clenciul:nu noi tb. sa avem grija zilei de maine! Senzatia de control pe care credem ca o detinem e cat se poate de falsa in realitate...

Aha,deci Dandusanu e plinuta? Si mai bine;insemna ca o sa dea burtica si mai usor...Dar stai putin,cat are Raducu? Pai ,ce crezi ca la mine s-a dus asa tzac-pac? Dupa 16 kg. luate in sarcina? Am avut si eu burtica si inca mai am, dar am invatat sa o iubesc!

Mint evident,mint cu nerusinare...la faza cu iubitul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai Adina, cred ca burta o tii acasa prin vreun sertar pe undeva, ca eu la tine nu am vazut decat ca esti slaaaaaaaabaaaaaaaaaaa Si ai spus ca ai mai dat un kg jos cu boala. De unde l-ai dat, din burta din sertar????

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ma faceti sa rid... legat de slabit. Isi, Mada ... zau ca nu stiu unde spuneti voi ca aveati sau ai (parca numai Mada ar mai vrea sa slabeasca) burtica. De fapt sa pling... si tarrrrrreeeee....

Eu ce sa mai spun... am luat in sarcina 28 kg.. si acum dupa 10 luni de la nastere am inca vre-o 7-8 kg in plus... si zau ca nu prea ma vad fara ele prea curind.
Dar noi sa fim sanatoase, bebeii la fel.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Fetelor,v-am pus o poza cu Elif in albumul meu.Va mai pun maine pe un site ca la ora asta nu mai am dispozitie la fete

O mamy fericita

Mergi la inceput