Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca, cit de scumpa s-a facut Lizuca, mare si ochioasa si coafata, pupa mama pe ea de fata cuminte si frumoasa Am remarcat pozitia in care doarme fie-taAbia astept sa ne vedem. Mi-e dor -dor de voi. Nu stiu nimic de menajera...dc Aflu ceva...
Mihaser, pai tot de la husbandul meu e luata treaba cu recesiunea, crezi ca in fata unui shoping m-as gindi eu la criza economica? Mi-a virit-o si mie al meu sot. AM inspectat si eu siteul orcum, am vazut niste salvari trei sferturi de m-ai omorit...si redusi simtitor

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Feicitari pentru dintisor Mateias ! Un pupic special de la Lizuca ! Noi avem 2

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

I-am vazut in poza pe amindoi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

Simofelicitari pt dintzos,fiind primul cred ca aduce "Zana Maselutza"si un cadou.Vad ca manastirea Cornu este inca in constructie,dar parintele Arsenie este deosebit,asa se explica sufletele voastre nemaipomenite,ca ale tuturor fetelor,de altfel!!!

Intr-adevar Avva e nemaipomenit, m-a scos din mocirla, are o blindete si o vorba de nu ramii indiferent...

SI eu i-am dat azi lui Mati supa cu galusti, fara galusti insa ca m-au gindit ca au albus de ou. SI la noi la fel nu mai exista masa de seara, gusta asa din tot ce-i dau. iaurt nu vrea neam....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Sunt o mama model. Am facut copilului mamaliga cu branza si smantana. numai ca nu mi-a dat in cap cu el. Se enerveaza, se frustreaza mai bine zis pentru ca nu inteleg ce vrea, si isi strange pumnul, tzipa, se roseste. Vai de mine ce ma asteapta.
Apoi i-am facut mar cu cereale cu biscuiti.A mancat 3 lingurite si am luat-o de la capat. acum i-am dat un biscuite pe care l-a mancat si i-am pus o felie de mar intr-o chestie numita Safe Baby feeder din care cica poate manca.Sa vedem asta daca nu mananca cu tot materialul.
Acuma scutura de el. Macar are ocupatie. Mie imi vine sa imi iau campii ce puii mei sa ii mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Elenuca,si mie imi place cum doarme Liz,cu picioarele in V!!!E mortala,scumpa mica!!!

Simon,ce desteapta esti tu!!!Pai,daaa,galustile au albus la greu si eu i-am dat la greeeeu,ca mde...ne plac la nebunie,fara sa ma duca neuronu ala jalnic!!!Acu,de,cat o fi intr-o galusca,ca eu la o oala de supa fac galusti din 2 oua....Offf,ce suza sunt!!!

Leeloo,sanatate multa la tatic,parca tu spuneai de ceva probleme,sa speram ca se rezolva,ca stiu cum ai inima cand un parinte e bolnav si cum noi nu prea ii putem ajuta...Doamne ajuta!!!

Belleanesubscriu la faza cu lapticul si slabitul,am avut o tentativa cand cu viroza si am simtit ca scade,pai nu am nimerit sa bag papa,ca asta ne mai lipsea...

Fetelooor,de mult ma tin sa va spun,noi am ramas fara cercei pana la varsta asta,desi i-am primit inca de la botez,pentru ca de fiecare data cand am vrut sa ne rezolvam a coincis cu cate un vaccin si cica nu se face timp de 6 saptamani de la antipolio nici o intepatura intramuscular,ati mai auzit???

Nu va suparati de miniconspectele mele,ca nu tine neuronu...ce m-oi face cand ma duc la scoala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane va rog

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Cel mai tare banc pe care l-am auzit in ultimu' timp.
Deja e "lansat" catre toti prietenii, amicii, cunoascutii ...
Tare, tare ... mama ce-am ras ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane va rog

Cel mai tare banc pe care l-am auzit in ultimu' timp.
Deja e "lansat" catre toti prietenii, amicii, cunoascutii ...
Tare, tare ... mama ce-am ras ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

io l-ash baga in repertoriul de bancuri zise ... dar nu tsin minte numele insitutului de astrofizica ... mai degraba imi vine in minte numele astropufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am uitat sa felicit mateiasul pentru dintisor ... si pe mamica lui pentru ca i-a cerut iertare lui david. nota 10 pentru asta , mie mi se pare foarte important sa recunosti ca ai gresit si sa-ti ceri iertare, mai ales fata de cei apropiati, ca de cele mai multe ori fata de ei gresim, desi ne sunt cei mai dragi...

virginia, si eu am auzit faza cu gaurile in urechi si vaccinul, chiar de la o asistenta care lucreaza in maternitate. nu stiu daca e adevarata, dar am mai auzit. fiica-mea are cercei inca din maternitate, maimutza...

seara eu ii dau iaurt cu fructe (iaurt simplu, adaug eu fructele), mamaliga cu branza, branza cu fructe, gris cu lapte i-am dat 1 data, fructe cu o lingura de cereale, branza cu smantana... am de gand sa-i mai fac orez cu lapte si fructe, papanasi fierti... si mai astept sugestii... eu seara de cele mai multe ori ii combin mancarea cu fructe, pentru ca fiica-mea mananca de 4 ori/zi (2 mese lapte, o masa legume cu carnita si inca o masa cu restul...)

cleo, m-am uitat si eu pe site-ul cu harti dat de tine. mie imi place sa ma uit si pe google earth... in fata casei parintilor mei se vede masina lui taica-meu

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Virginia, nu-ti face griji pentru asta acum. Cit albus poate sa fi mincat? Si oricum dc era sa apara vreo alergie aparea cit de putin i-ai fi dat...Nu te mai ingrijora...eu de ex ii dau biscuiti Leibnitz..oare astia nu contin ou cu albus cu tot? Nu stiu, ma intrebam, pina acum nu mi-am pus intrebarea, n-am citit eticheta.
stai linistita

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
pretty mie de pe acum mi-e groaza de perioada aia; am auzit ca e dificila, chiar si la cei mai buni copii. Acum ca o gluma... am auzit ca-i mai rau decat la colici!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Sigur e mai rau decat la colici,ca eu stiu cum sunt amandouaCand era mic voiam sa creasca mai repede,in ideea ca imi inchipuiam ca va fi mai usor si de fapt e tocmai pe dos,pe masura ce cresc nevoile lor sunt mai complexe,asa ca mie acum mi se pare mai simplu sa nu dorm noptile(va rog nu ma bateti,stiu cat va chinuiti unele dintre voi care au bebei care nu dorm noaptea deloc) decat sa incerc sa-i intru in voie adolescentului meu nabadaios care imi spune ca ma uraste cand intram in conflict.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput