Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 5

socrate spune:
Cleo vroiam sa iti spun sa nu iti faci griji. Si eu ma suparam cand greseam si greseam si mai mult. Dupa ce mi-am luat carnetul am avut si un atac de panica, noroc ca era sotul am tras pe dreapta si a condus el.
Lorich mersi
Nu sunt suparici, azi am o dispozitie...asa mai ciudata. Dar imi trece

belleane spune:
Salutare si de la noi!
Incerc sa scriu ff repede poate nu se trezeste iar.
Simona: Bravo, felicitari pentru dintisor. E greu cu 2 copilasi ei nu prea inteleg de ce nu mai sunt doar ei in centrul atentiei.
Eu ma asteptam ca cea mare sa o iubeasca pe cea mica dar de fapt cred ca e si un pic geloasa (desi nu atata asta). Nu stiu cum sa o fac sa o iubeasca cred ca o considera ca un fel de animalut. Incerc sa-i tezesc macar empatie daca nu reusesc sa o fac sa o iubeasca ca pe o sora. Zilele trecute cea mica a avut un pic de febra peste noapte si a doua zi cand a venit de la gradinita ne-a intrebat senin: "Elena a murit?" Ma asteptam de asemenea sa-i vorbeasca, sa-i arate jucarii, sa-i cante dar de fapt e invers: cea mare se joaca cu jucariile celei mici, se da in leaganul ei,nu vrea sa vb cu ea, nu o lasa sa se apropie macar de jucariile ei. Acum cad eu in butoiul cu melancolie.
Socrate: bine ca a scapat de atele. Si pe noi Jianu ne-a incurajat si ne-a spus ca nu are nimic.
Poate ii va reveni si pofta de mancare.
Eu nu vreau sa o intarc acu,sper sa o ajut asa, imi doresc sa o scot sanatoasa din iarna, nu mai vreau in spital m-au marcat pe viata cele 2 nopti petrecute acolo. De aceea nici nu ma prea chinui cu slabitul pentru ca nu vreau sa scada lapticul.
Fetelor mi-ati facut pofta de avocado , trebuie sa fac si eu in weekendul asta, nici eu n-am mancat pana acum. Mi se parea ca arata cam ciudat.
Reallaura:am vazut poze cu Mirci e super , a crescut foarte mult arata a copil mare. E tare frumos si seamana cu mama lui.
Am vazut poze cu Robert de Lorich, un dragalas care doarme asa linistit.
Alysh: am vazut poze de la munte tare bine ca tu reusesti sa evadezi. E super si te admir mult. Esti o mama minunata parca ai fi crescut deja alti copii.
Iulia: si pe tine te admir foarte mult, parca ai fi crescut si tu o gramada de copii.
Si eu am o sora mai mare decat mine care este anticopii. Zau, nu stiu ce fel de familie anticopii am nimerit eu. Eu ma minunez si admir ca exista pe lumea asta familii unite care se iubesc si sunt si multi iar la noi in familie ale mele sunt singurele nepoate si nici macar un telefon nu primim de la bunici sau matusi.
Noi am fost intotdeauna cei care mobilizau totul si daca acu nu mai putem suntem tratati destul de rau.
trimit ca s-a trezit...
cred ca sunt racita ...ma doare rau gatul si parca sunt un pic calduta.
voiam sa-i raspund si lui Inais dar cred ca nu reusesc...
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

simonacip spune:
Dintzosul meu va multumestept felicitari.
Cleo, ca si Socrate si eu la inceput eram varza...eu am facut scoala in Mangalia acum vreo 10 ani. Ma plimba intrsuctorul din mangalia in Constanta, la drum intins si mie-mi convenea ca nu ma oboseam, schimbam doar vitezele...dar cind am venit sa dau examenul in Bucuresti (aici e domiciliul) am incurcat-o,am picat traseul de 2 ori. Dar nici nu eram eu foarte motivata la acel moment, am facut scoala d esoferi ca m-am trezit cu instructorul la usa (platit de barbate-miu)
Asa ca...Cleo fii fara frica, ia-le asa cu umor cum te stim noi si sunt convinsa ca vei lua si examenul si te vei descurca si de minune prin intersectii
Cit despre concediu...un we nu e foc, nu te mai gindi ca-s bunicii ei si au grija. Simte-te bine, gindeste-te ca urmatorul concediu va fi peste cine stie cit timp....
Lilly, ce nasol cu banca...pfuu!!Niciodata nu stii ce-ti rezerva clipa urmatoare...
Socrate, Cleo, Lorich...si al meu tot cabluri, firul dela ap de aerosol.... Dar cand imprastii masinile lui David nu se mai satura de ele. Le incearca pe toate, il scot cu genunchii inrositi dupa o sesiune d-asta de tavaleala.
Belleane, la mine amindoi se joaca cu jucariile celuilalt, dar david face nazuri cand e vorba de jucariile lui: cu masina aia nu are voie, pe aia sa nu puna mina, aia nu "ca o inghite" etc.Matei saracul accepta tot ce ise da din marinimia lui David. Cit despre iubit, al meu atita s-a chinuit sa reuseasca sa-l pupe tocmai acum ca a fost racit si doar asa e mai interesant..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Andrada79 spune:
Alex sara multumim mult pentru retete! Acum sa tot ii fac, ca idei mi-ai dat!
Mishutza e o dulce Diana si imi place ca nu e numai pasionata de calculator ci si de carte!
Aelita felicitari pt nepotica!
Iulia sa ne spui cum a iesit ciorba! Eu sunt sigura ca va fi excelenta!Hai ca pana am terminat eu conspectul ai terminat tu ciorba!Felicitari!
Lorich e un dulce cum doarme. Ti-am zis eu ca ti-l mananc! Am si eu un urs mare dar s-a cam prafuit de nou. Am sa il bag la misina de spalat sa vad daca ramane ceva din el si am sa il dau si eu sa vad ce reactie are!
Mihaser, Lorich si Tiberiu la fel. De la 3 saptamani mi-a dormit asa inclusiv cand avea 2-3 zile in spital si facuse eritem fesier. Mi l-a pus o asistenta pe burtica http://good-times.webshots.com/photo/2949366430104143825OjDgsQ Stateam si il pazeam noaptea de frica sa nu se sufoce.De 2 luni se intoarce si el pe o parte in somn dar daca se pune cu fata in sus se trezeste.
Miss ce dulce vorbeste el acolo, cand se ma aude un ma cand un ta, vorbaret mare! Doamne dar are o privire atat de patrunzatoare, e un dulce!Mi-a placut ffff mult ce i-ai scris Simonei, legat de atitudinea pe care trebuie sa o avem cand ne supara!
Reallaura offff te inteleg perfect legat de bormasinii si alte zgomote. Uff sa speram ca termina repede.
Leeloo sanatate multa taticului tau!
Simonacip felicitari pt dintisor!!!!!
Cleo sa ma fi vazut pe mine cum luam curbele.......eram catastrofa la toate dar incet incet se invata!
MIcaela felicitari pt mama!!!

elenuca spune:
Salutam mladitele si mugurasii scumpi! Dar si mamicile dragi !
Fetelor, sunt cheauna... de cateva nopti Lizuca are program de dans cam o ora, o ora jumatate , de pe la 4 sau jumatate cum a fost azi dimineata... m-a terminat...mai si e at
de haioasa... ea vrea sa se joace, sa chiuie, sa se catere... eu sunt zombi... E foarte adevarat ca doarme cam 3 -4 ore ziua, iar seara se culca de pe la 9 juma de cele mai multe ori, dar si de la 10- 11 daca se culca tot face un tango pe la 4-5
. Ta'su nici n-o aude... nu stiu cum poate sa doarma asa fara griji, zau...
Am fost si noi la controlul de 8 lunite, suntem bine, 8,680 kg si 73 cm, doctora a fost f multumita de cum arata. O sa continui cu vigantol, 2 pic/zi iar in martie mi-a zis sa-i dau calciu cam 5mg/zi doar 10 zile.
Credeti cumva ca pot dormi ziua? nuuuu, atunci mai pot sa fac si eu una alta ca deh... nu are cine sa ne ajute, apropos fetele, daca puteti sa-mi recomandati si mie o menajera de treaba, sa vina cam la 2 saptamani pentru curatenie si calcat. Noi stam in sectorul 6 Drumul Taberei. Multumesc antinipat.
Am pus noi poze noi aici
Ce mai vroiam sa zic? a , multa sanatate bebicilor bolnaviori, pupam si mamicile , in special pe Simonel, sa te faci bine repede, mi-e dor de tine !.
Vroiam sa va intreb daca e cineva care intentioneaza sa duca bebelusul la innot, e un club in Bucuresti special pentru bebelusi. Ma batea gandul sa incercam si noi dar mai spre primavara.
Nu sunt in stare de conspect, va pupez pe toate, aveti grija de voi, pupam
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

mihaser spune:
Simo parca ai fi husband...da-o in fras de criza ...naspa si cu slabitu` asta!
Felicitari ptr dintoi! Si Eli are un incisiv nou sus...avem 4 in total.
Andrada ce fain e si Tiberiu! Eu cred ca Eli a scapat mai repede de colici datorita dormitului pe burtica.
Pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

elena_g spune:
ANISIAP...pe undeva am niste regrete tocmai datorita celor spuse chiar de tine.Nu mi-am gasit locul mult timp aici dar am inceput incet-incet sa ma obisnuiesc.Jinduiesc in continuare dupa Bucuresti si dupa tot ce imi oferea el iar Bacaul nu poate ...asta e.Cine stie ...aveam in plan la un moment dat sa plecam dar a venit bebica si totul s-a schimbat...Dar tu unde locuiesti acum?
DOLORESS-da la fel papa si Tudor.Tocmai a servit...si cu placere o parte din portie....de:conopida+avocado+dovlecel+ulei de masline.Nu l-a tinut mult...dupa 5-6 lingurite nu a mai vrut..dar a fost un fenomen ca deschidea gura.

elenuca spune:
Feicitari pentru dintisor Mateias ! Un pupic special de la Lizuca
! Noi avem 2
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

ainigriv spune:
Simofelicitari pt dintzos,fiind primul cred ca aduce "Zana Maselutza"si un cadou.Vad ca manastirea Cornu este inca in constructie,dar parintele Arsenie este deosebit,asa se explica sufletele voastre nemaipomenite,ca ale tuturor fetelor,de altfel!!!
Laurasarut mana de lamuriri,deci recunoscusem carliontii,dar v-am incurcat pe voi,doua...cu doi bebei minunati.
Cleorezolva-i in intersectie ca eu nici macar nu am curaj sa ma apuc de scoala de soferi,sunt antitalent,stau prost cu orientarea,ca sa nu vorbim de
.Cat despre inventiile bunicilor,stai linistita,ei au crescut copii,dar isi aduc aminte franturi de la diferite varste
sa faca mai bine cum vrem noi!!!
Iuliate-am reperat bine de tot,le-ai lasat si vaza cadoo cu tot cu flori la tantile asistente de fericire ca pleci si dupa tine,toate le-am facut cadoo florile,numai eu 2 buchete...dar am plecat la o zi dupa sa-mi vad minunea,tot asa fierbeam de nervi,incat cu o seara inainte am facut tensiune ca nu mi-o aratau,dar au trecut toate,hehehehe si acum ne putem bucura din plin.
Daaa si eu in pana de idei pt papa de seara,please,retete,idei...de fapt ce la noi mai exista masa de seara???bagam la orice ora papa mami cu tati...azi niste fripturica la gratar,facuta"pachetele"mici cu miez de paine..dupa cele 2 mese normale:de fructe si de supica de legume cu carne de vita(neblendurite,ci pasate cu furculita pentru prima data)...laptic intre ele...ce papam de seara nu se stie,ca nu prea mai vrea iaurtul dupa discutia noastra cu laptele,ce fata desteapta am!!!