Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 4

Reallaura spune:
Sis felicitari pentru dintos!!! Sa fie sanatos si sa va roada urechile
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

gabitzam spune:
Bravo Mati pentru primul dintosr, ce bucurie pt. mami!!
Mamico, baga un cado la baiat
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Doloress spune:
Laura si eu sunt tare curioasa sa vad cu cine o sa semene Patrick. Ca daca o sa am doua exemplare din astea care se protapesc in fata oglinzii doua ore, apoi nu mai iesim nicaieri din casa. Dar eu sper sa fie mai baietos si sa semene cu mama Deja am semne incurajaotare, nu vrea deloc sa-i fac masajel cu crema dupa baie, am si renuntat sa-l mai dau ca si asa au o multime de chimicale cremele astea.
La multi ani pentru fratiorul vostru, sa va traiasca!
Elena si lui Patrick ii plac gusturile fade. Papa binisor avocado, conopida. Mai nou nu mai vrea deloc fructe, mere, pere ii iau din alea aromate, biologice, nici nu vrea sa le vada.
Lorich ce frumos doarme Robertel! Buna ideea cu 8 martie!
Micaela felicitari pentru MA-MA
Lily ce scumpa trebuie sa fie Julia, cum se ascunde ea dupa perdea!
Miss asa si sora-mea, psihologul meu de serviciu, mi-a atras atentia ca tocmai ce urasc eu mai tare la taica-meu exact aceleasi trasaturi le are Gabi. Adica se enerveaza usor, tipa si urla, apoi isi cere scuze insa catoedata prea tarziu. Asa face si taica-meu si m-a disperat toata copilaria si asa face si Gabi. Ce ti-e si cu subconstientul asta! Tatal meu e Rac si am zis de cand eram mica ca o sa ma feresc toata viata de barbatii Rac si guess what! Gabi are ascendent in Rac!
Prettysunshine ce imi place semnatura ta!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Miss, un coleg de-al lui Iuby merge in Corsica la vara, am niste linkuri pe laptopul de servici, vrei sa ti le trimit? |
Baga, baga

Felicitari pentru Eva mare si exploratoare

Micaela06 spune:
Miss, Laura, Doloress multumim entru felicitari. E asa dulce babuta mea cand imi spune
Simona felicitari pentru dintisor. aaa si pt incaput in vechile haine
Ce recesiune credeti voi ca " fericirea mea" tine seama de asta? Doar ce zicea
Socratema opreste sa nu lansez comanda 'nu am de gand sa raman la marimea asta". Sper sa nu cresc
DSoloress si eu am ascendentu in rac si sunt asa cum spui ca e sotul tau, crezi ca de la ascendent e? Bine ca stiu ca acu o sa au vina pe el.
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...

cleo78 spune:
sunteti neshte rautatsi!!! Nu are voie woama sa se penseze / sa invete sa conducacalce ceva prin bucureshtiu asta ca sariti repede la gatu' meu!! relelor!!! nici nu ma mira ca ashtia mici se razbuna pe voi!! Asha si meritati!
deci am condus dezastruos azi. Daca ma pierd intr-o intersectie,apoi dupa aia greu ma mai echilibrez. Dar ma fac io mare...
fetelor, cu promodu...moaaama, ce frumuseti pe acolo!!
iulia, venit si noi la ciorba.
Pupam si pe Julia lui Lilly, si mult succes sapt aviatoare. Hai ca va descurcati voi, sunteti fete mari si istete.
fetelor, vorbiti de concedii...la noi AMR 8 zile. Am mari emotii cu fata si soacra... tati s-a suparat rau pe ea. Imi si pare rau ca l-am implicat si pe el. De fapt, o fo cam asha: fata nu se omoara dupa lapte, si zice soacra: pai ii seamana lui tati, lasa ca ii dau ca lui tati, lapte cu cacao. Io bag de seaman dar nu pun la suflet, si ii pove lui tati. Si asta incepe: ca pe langa ca nu doarme ziua, si noaptea se trezeshte, sa indrazneasca sa imi agite copilu. Ca de ce nu are incredere in noi etc etc. Si pt prima data s-a plans de tensiunea si stachetele impuse de parinti, care l-au facutg sa nu aiba incredere etc si care au dus-o la vale pe cumnata mea - care ar avea nevoie de un psiholog...dar nu si-ar recunoashte frustrarile...
asha ca nu stiu daca sa ma bucur de weekendu la roma sau nu.
AMR 8 zile
mai fetelor, mie m i-e frica sa las cupilu pe jos. Se baga in cabluri.... dar direct la cabluri! se arunca pe spate sau inainte, si se da cu capul....
matei are dintisor! matei are dintisor!!! era si cazul...erai printre codashi
edit: am gasit un site fain: http://maps.live.com/
noroc de asta ca am descoperit ca am deasupra mea la et 5 unu cu parabolica. Si ce multe locuri de parcare goale....
edit la edit: bag bancu cel mai tare! si ma duc sa fac o paella (cu dedicatie pt Ylari ):
- Alo ?
- Da !
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ?
- Da, noi suntem !
- Cu Gogu de la cazane va rog
edit la edit la editu lui editu:
missP tare dreptate ai la explicatiile cum ne alege subconstientul -pe oamenii din jur. Ooo, daca te cunoshteam acu 10-15 ani...... .
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

prettysunshine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Prettysunshine ce imi place semnatura ta! Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)***www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick "If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh) |
Multumesc,da' mie-mi place mai mult a ta

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

socrate spune:
Acuma dau sfaturi unei foste colege de liceu. Are o fetita de 6 saptamani. Ma simt savanta.
Cleo draga mea unde credeai ca se va duce??? Unde crezi ca se duce al meu? Exact, ai ghicit, la fire. Eu de colo : Sebastian nu e voie, Sebastian nu. Cand clipesc el e din nou pe traiectorie.
Mati dintzosu, Mati dintzosul. Felicitari pentru Mateias dintzos. Sa vezi de acuma.

Lorich spune:
Mati felicitari pentru dintisor! Simo cado!Cado!Cado!
Leeloo sanatate multa tatalui!
Lily ce frumos evolueaza Julia! Saptamana usoara intre fete!
Micaela wow..felicitari..vreau si eu!! Eu bu-mi aud decat ta-ta,o-pa si e-dei.
pretty mie de pe acum mi-e groaza de perioada aia; am auzit ca e dificila, chiar si la cei mai buni copii. Acum ca o gluma... am auzit ca-i mai rau decat la colici!!!
socrate ca-mi pari suparici!
si Cleo calcasi ceva prin intersectia aia?
bebeul doarme am avut succces azi cu piure din:gulie, dovlecel, cartof, telina,pastarnac, ceapa.
aaaa..raportez ca vazut ralu la un topic de la "parinti" Si mie mi-e dor de ea si de Bebe albastru (si falcos)
socrate, cleo si la noi tot firele is la putere; cand aude "nu" sau "nu e voie" rade de nu mai poate si mai mare viteza prinde spre ele; sau daca da sa muste de sa si zic "NU!" rade si clantane mai tare, trebuie sa desclestez cu deshtu'
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Lilly79 spune:
simona felicitari pt dintisor.
Sunt socataaaa .A avut loc un jaf armat la banca transilvania din cluj, in cartierul unde locuim.Eu trecusem pe langa banca respectiva cu o ora inainte.Eram cu Julia cu caruciorul prin nametii si baltile de pe trotuar.Vroiam sa scot niste bani de la bancomat, dar era coada si m-am razgandit si-am facut cale intoarsa.Daca vroiau sa atace banca atunci?
Ma duc sa caut ceva tara sigura unde putem emigra.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)