Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 7
elenuca spune:
Virginia, cand pica lata de oboseala asa doarme, e mortala, imi vine s-o mananc.
Socrate, referitor la idei de papica de seara, noi papam asa: gris cu lapte,cereale cu fructe, iaurt cu fructe, branzica cu fructe, cartof la cuptor cu lapte, cartof la cuptor cu branzica, brocoli cu branzica, fideluta la blender, fructe cu biscuite. Si alternezi fructele. Noi inca nu am dat mamaligutza cu branza si smantana, urmeaza...
.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
CamiM spune:
Salut si de la noi pentru toata gasca M&M
Tot zic sa imi fac curaj sa scriu si cum apuc sa ajung la zi cu cititul se intampla ceva si nu mai pot sa scriu, si daca nu citesc inainte ma simt aiurea sa scriu asa fara sa fiu la curent.. crazy .. stiu![]()
Miss P voiam sa iti spun ca intarcatul nu iti garanteaza ca doarme bebe peste noapte,asa speram si eu cu Sofia cand am oprit tzitzi pe la 18 luni si degeaba. Si acum la aproape trei ani se mai trezeste peste noapte si vine la noi in pat..
It gest better ca sa zic asa dar sa nu speri in miracole.
Socrate
ca ti-ai adus aminte de noi.
uff.. ma cheama datoria..
revin cu povesti..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
YLARI spune:
Buna seara!!!!
Sorry de intarziere, ptr Miss si Laura si ptr cine mai doreste, cine mai primeste, linkuri ptr cazare in Corsica
www.directcorsica.com
ei inchiriaza o vila intreaga, s-a strans o gasca mai mare... Uof... eu nu stiu unde om merge la vara.
Cleo, se apropie si la tine uikendu la Roma, wow!
Io va pup pe toate.
Laura, in legatura cu ciorba: mie mi se pare o mancare atat de complicata si de greu de facut, Dumnezeule, niciodata nu mi-a iesit. Adica nu mi-a iesit ca maica-mii... Asta e poate in timp invat...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Ma pregatesc sa vad a treia parte din Slumdog Millionaire, asa pensionara am ajuns sa vad un film in trei zile, ca nu mai rezist. Si am de gand sa reiau serile de cinema cu tati....am avut asa o perioada misto pe timpul sarcinii mele, in fiecare seara vedeam un film cu castroane de floricele. Acum nema film din cauza de oboseala, nema floricele din cauza de ingraseala![]()
Si mie mi-e dor de Ralu_ttttttttttttttttttttttttttt, unde eeeeeeeeeeeeeestiiiiiiii? Hai ca tre' sa facem cinste la fete, eu am luat 10 pe linie la examenele astea, nici in clasa I n-am luat asa, tot mai aveam un 9 la caligrafie. A dat constiinciozitatea in mine. Asteptam sa ne spui de rezultate si mai ales de tine.
Micaela, felicitari pt "mama"
. Ce frumos!
Ylari, ma bucur de vestile bune, pup bebeluna!
Simo, va felicit si aici pt dintzos frumos!
Belleane, multam frumos, poate o mama adevarata chiar sta 100% cu copilul, nu stiu, dar eu asa simt ca-i mai bine si pt el si pt noi. Sper sa nu gresesc!
Elenuca, pot s-o intreb eu pe dna care vine la mine marti daca mai are ceva libere, dar nu cred. Sa-mi spui insa daca gasesti pana atunci.
Am vazut poze cu Lizuca e scumpa foc, o dulceatza!
Ah...la inot vreau sa merg si eu cu Vlad de prin mai asa. Stiu ca sunt 2 cluburi pt bebei.
Adriana, pe unde esti? Miercuri, da?
Vlady
chinabulina spune:
alysh, felicitari pentru 10 pe linie!!! meriti un cadou din partea lui tati ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Ma pregatesc sa vad a treia parte din Slumdog Millionaire, asa pensionara am ajuns sa vad un film in trei zile, ca nu mai rezist. Si am de gand sa reiau serile de cinema cu tati....am avut asa o perioada misto pe timpul sarcinii mele, in fiecare seara vedeam un film cu castroane de floricele. Acum nema film din cauza de oboseala, nema floricele din cauza de ingraseala Si mie mi-e dor de Ralu_ttttttttttttttttttttttttttt, unde eeeeeeeeeeeeeestiiiiiiii? Hai ca tre' sa facem cinste la fete, eu am luat 10 pe linie la examenele astea, nici in clasa I n-am luat asa, tot mai aveam un 9 la caligrafie. A dat constiinciozitatea in mine. Asteptam sa ne spui de rezultate si mai ales de tine. Micaela, felicitari pt "mama" . Ce frumos!Ylari, ma bucur de vestile bune, pup bebeluna! Simo, va felicit si aici pt dintzos frumos! Belleane, multam frumos, poate o mama adevarata chiar sta 100% cu copilul, nu stiu, dar eu asa simt ca-i mai bine si pt el si pt noi. Sper sa nu gresesc! ![]() Elenuca, pot s-o intreb eu pe dna care vine la mine marti daca mai are ceva libere, dar nu cred. Sa-mi spui insa daca gasesti pana atunci. Am vazut poze cu Lizuca e scumpa foc, o dulceatza! Ah...la inot vreau sa merg si eu cu Vlad de prin mai asa. Stiu ca sunt 2 cluburi pt bebei. Adriana, pe unde esti? Miercuri, da? Vlady |
si mai fac si io un apel la getutza81 , de nu, te sun!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Imi astept sotul care inca nu a venit de la cabinet.
Mirci abia s-a culcat...cred ca astepta sa-i spuna tasu noapte buna...
Cleo 8 zile? wowow! ce frumos...sa stii ca nici eu nu las copilul pe jos...lasa-l ca va merge si daca nu se taraste,,,eu nu pot face curatenie in fiecare zi, asta e marea mea problema... googleearth imi place si mai tare decat mapslive.
hihihi
buun bancu'
Lily Doamne Fereste, bine ca nu v-ati nimerit atunci...am vzt la tv...
Belleane ce trist ce povestesti tu acolo cu familia distanta...bine ca v-ati facut voi familie mare si o sa aveti multi nepotei si o sa va scoateti parleala pentru izolarea de acum! iar fetitzele se vor iubi cand se vor mari...si eu si Sis ne bateam si ne certam cand eram mici...
din vina ei, evident ![]()
Andrada m-ai emotionat cu poze de Tiberiu mic si dulce..deja mi se pare muuult de atunci...ce dulci erau..
Elenucasuperba Lizi, ce mare s-a facut!!Eu vreau sa-l duc la inot, am inteles ca e aici langa mine un spa d-asta misto pt bbei, pe la Mihai Bravu.ma interesez si te anunt.
Lorich deci, ca o concluzie, sa nu vada barbate-miu ce linkuri trimiti tu aici...e disperat dupa clatite, fac aproape zilnic, vreau si eu o pauza ![]()

Socrate idem. Adica i-am facut mamaliguta cu smantana...3 lingurite am reusit sa-i var... nu i-a placut am mancat eu ...era f bun si asa, nesarat. Lui i-am dat mar copt cu banana si o lingura de smantana. a ras castronelul.
prettysunshine sunt sigura ca problemele devin mai grele pe masura ce cresc...brrrr...si subscriu la ce zicea Doloress, supersemnatura.
Ylari
multu tare de link...las ca o sa-ti iasa si tie ciorbita cand o sa o prepari pt Eva
Virginia 
CamiM te mai asteptampe la noi! cu ceva povesti
Alyshuca si eu tot in 3 parti vad filmele!![]()
10 pe linie???sunt impresionata
mamica desteapta si frumoasa!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
piggy spune:
seara buna,
laura asta e http://www.babyspa.ro/ pe mihai bravu. A fost sotul meu in vizita la ei si zicea ca e f fain si tipele super amabile si profi.
O ducem si noi pe Ilinca dar, la recomandarea mult renumitului si apreciatului dr. Jianu, dupa 2-3 anisori...
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Felicitari!!