Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

nazdravanul cu bubite, sa treaca repede.

Diwana mi-a zis mama ca a nins si am vazut la TV, pacat insa ca e flescaraie, de acee urasc anotimpurile cu ploi si lapovita

Oare ce o mai face mamica morosanului, Rodica???????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Diwana, cit e de frumos Rares!!! Cu doi parinti asa tineri si frumosi nici nu se putea altfel!

Am vazut si iarna la Cluj. Multumim. Si la PN e nins...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Si la PN e nins...

Mi-a spus mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia,sa treaca odata si la tine. O fi de la piscina, ce crezi?
Super progresele delfinasului!

Multumesc! Care dintre virusi: cel de raceala sau cel de varicela? De fapt niciunul nu poate fi de la piscina. Cel de bronsita e sigur de la gradinita, de doua zile de cand ne-am intors sunt maxim 5 copii din 16 la gradi, restul sunt virusati. Iar cel de varicela nu e luat acum, e virusul luat de cand eram mica si am facut varicela, care ramane tot timpul in corp si in conditiile mentionate deja intr-un mesaj anterior (corp slabit, alimentatie proasta, stres, chiar batranete) se poate 'trezi' din somn si-ti apare zona Zoster (care nu e nimic altceva decat varicela adultului.
Multumim din nou!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
ca incercam sa nu ma mai indop si am luat si virusul asta de raceala de la Tudor, de asta a aparut la mine...dar m-am intors la obiceiurile bune, adica Skittles.

si uite cum se scrie istoria.. maien poimaine Skittles va deveni tratament impotriva zonei zoster...

Si eu o sa intru in analele medicinei pt. descoperirea mea...[emoticon ce-si freaca mainile cu satisfactie]

Sper ca Maine-Poimaine e bine...chiar, maine-poimaine e ziua ei (in mai adica) si auzisi ca se pregateste deja?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

poze recente

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

doamne cat de inaltut este!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

pupici lui Ghighi accidentatu'
vazut si frumuselul de Rares calculatoristul

Yaia multa sanatate sa treaca repede

am vb acum cu mamaie si Miru azi s-a culcat singura pe jos, s-a jucat cu o paturica pe jos si dupa s-a asezat pe ea si a adormit, cica nu a vrut in pat deloc...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina, iar m-ai facut sa rad copios! Ioana cum mai e cu gradi?
Luy, ce dulce e Maria si ce correct vorbeste ea…
Sabina, Sofia chiar e talentata, cred si eu ca esti mandra!!!
Danuta, saracii de voi, ecxact asa am fost si noi…dar uite ca a trecut!
Adi, la voi cum mai e vremea? La noi ninge ca in povesti de ieri…e asa frumos…
Roxana, cam asa e, ce-ar mai fi de apreciat in vacanta decat soarele si marea, la cat de obositi suntem???
Greieras, ce vesti bune, bravo!
Yaia, sa treaca si la tine beleaua!
Diwana, ce frumosi sunteti toti trei! Freza ta imi place la nebunie! Rares s-a schimbat mult , e dorabil de dulce!
Melania, sa iti fie de bine achizitiile!
Papanash, ma distreaza Ghighi cu tati, la Sara e invers, de cele mai multe ori il striga mami, dar zice si tati…

No bun, deci mai sunt kk-ciosi pe forum…hehehehe…nu-I nimik rau, eu doar ma amuzam!
La noi e tare frumos, e zapada, a nins ca in povesti...Sara insa nu e prea fan zapada...dar insist!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Citat:
citat din mesajul lui diwana

poze recente

filmulete Rares

Piticul se face mare

doamne cat de inaltut este!!!

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Melania, nu cred ca e foarte inalt, in niciun caz ca si Mario (90 cm ), nu-l pot masura ca nu sta de un an de zile, cred ca are pe undeva pe la 83 cm. Minim 81 - maxim 85 cm. Cred ca cam atat au aproape toti la varsta asta. Tudor cat are?
Dar cu certitudine pot zice ca la nastere a fost foarte lung, a avut 57 cm. Mai vad poze, sau bebelusi si imi este evident ca Ra n-a fost niciodata atat de micut. Eram in salon cu o fata care nascuse cu o zi mai devreme, si cand l-am vazut pe bebele ei, era mai mic in mod clar, dar parca nu-mi venea sa cred, si am pus mana pe picioarele lui Rares, sa vad daca nu cumva i-au lasat asistentele paturica in care era infasat mai lunga , dar nu, atat era el

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu vreau sa scot caruciorul de la semnatura si nu stiu cum ca nu mai am semnatura in datele de cont , am domnisoara mare, nu mai sta de la 1 an in carucior ....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput